2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım. ne dedi ki doktor?? bozma moralini

ay belki adam evli olduunu bile bilmiodu defnenin... kadın adını bile bilmeden adamın evine gelmiş. bi de yakınlaşmaya izin vermiş. off ya hep erkeklere kızmamak gerekio bazen.
kimse kimseye zorla bi şey yaptıramaz erkeğin ne suçu var kadın kendi evini iffetini çocuğunu düşünmüyosa kendini koruyamıyosa kimse onun yerine bunları düşünmez
bildiğim kadarıyla medya polis telsizlerindeki bu tarz anonsları duyabiliyo oradan haberleri olmuştur zaten bardan çıkarken görüntüler varya kesin takip etmişlerdir bundan sonra bu olayı unuttururlar bence otopsi raporunda farklı şeyler çıkarsa açıklamazlar

İnşallah sen daha güzel resimlerini görürsün..Çok güzel oluyo orda seyrederken...
Benim hiç kramp falan olmadı şimdiye kadr..Gece kalkamadım birden, kötü oldu ama..Soracağım doktoruma..
Bak yoğurt bende çok severdim,artık çok gaz yapıyor bana da..Süt v peynir o kadar yapmıyor onları tüketmeye çalışıyorum bende...

Ayyy defne haberi okumaktan ve izlemekten kus geldi bana dünden beri...

Kızım tekme atıo yaaaa dünya ona güsel bana güsel....
Biz güzelizzzz, oohhh ohhh yandan yandannn

Tekmelesin, çokoprenses...
Benimki bugün gayet sakin..Kahvaltıdan sonra bi iki pıtlattı ama uyuor şimdilik..Akşam babasına tekmeleyecek yine...

kızlar evdeyken ne yapılır yaaa :) ben alışmışım hep işte olmaya bi garip oldum evde, temizlik yapiyim bari

tv de ne kadar abuk subuk kafa daıtan şey varsa onları izleyebilirisn.
atıştırmalık bişiler bulunsun yanında
kocaman bi bardak da su mutlaka (malum kabıza karşı)
internet şart.
arada müzik dinleyebilirisn
akşama ne yemek yapıcam diye düşünüp, yemek sepetine takılıp, sora yemek sitelerinde takılabilirsin
eline bi toz bezi alıp, müzik açıp dans ede ede toz alabilrsin
bebeğinle yatakta yatak keyfi yapıp kitap okuyabilirisn
günlüğüne yeni anılarınızı ekleyebilirsin
oooo yapcak o kadar çok şey var ki...

EVDE OLMAK GİBİSİ YOK

çok geçmiş olsun canımm sıkma canını.. ne dedi ki dr?

geçmiş olsun canım. ne dedi ki doktor?? bozma moralini

teşekkür ederim canım,
yaa işte "ben her hafta seni mi görecem,yine sen mi geldin" de bıdı bıdı...ama o kadar tuhaf bi tavrı vardı ki şaka mı yaptı anlamadım-ki zaten şaka da olsa çok biçimsiz oldu...sonuçta 1 yıla yakın tedavi gördüm bu bebek için ve gelmek için geçerli bi sebebim var...sonra ben sinirlenip ağlayınca tavrı yumuşadı "haftaya bi daha gel sen şaka maka" dedi ama uyuz oldum...
arada bi eşref saati oluyo beyfendinin ama ben de hastayım var onun tribini çekmek durumunda değilim....
böyle işte durum...

Aaaaaaaaaaaaaaa, bak üzülürüm ama kız...
Valla görmemişimdir..Ben bu forumda kimi atladım selam vermedim..Bazen atlıyorum sayfalrı.Üzülürüm bak valla...

ay canım kıyamam üzülme sen..
bazen oluyo alıngan oluyo insan işte :2:

Bende ankaradayım 2006 dan beri ondan önce istanbuldaydım

ne güzel, ben 2001den beri buradayım, ankarada çalışıyormusun?

Bebekte ağırlaşınca baskı yapıyordur bende dün böbreğim sandım sağ belimden bacağıma vuran bi ağrı vardı bebek baskı yapıyordur dedi doktor bolbol peynir yiyorum bende severimde zaten magnezyumu da bıraktım doğal tüketmeye çalışıyorum..

günaydın kızlar
herkes iyi mi bakalım ben çookkk iyiyim bebeğimi gördüm dün
çoookkk güzeldi yaaaaa
sonra ciciler felan aldık

parmağını emiyo benim kızım
emziğe alıştırmıycam sonra zor bırakıyorlar diye düşünüyordum ama parmağını emmesin şekli bozuk olur parmağının diye emzik alıcam ona

günler çabuk geçsin istiyorum biran önce haziran gelsin
gelirken bebişlerimizi de getirsin

aaaaa çok saçmalamış ama..

sende deseydin bende her hfta senin yüzünü görmeye meraklı değilim diyip bi kahkaha atsaydın

Tekmelesin, çokoprenses...
Benimki bugün gayet sakin..Kahvaltıdan sonra bi iki pıtlattı ama uyuor şimdilik..Akşam babasına tekmeleyecek yine...
benim oğlum da başlasın artık yaa, ben de sabırsızlıkla bekliyorum daha bişey yok ortada..

ayy kız ne güzel anlatmışsın, hakkaten evde olsam keşke şimdi..
ama ben internet ve tvden başka bişeye bakmazdım heralde miskinlikten
bi iki gün sonra da bana afakanlar basardı, o yüzden ben çalışan bi bayan olsam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…