ay canım kıyamam üzülme sen..
bazen oluyo alıngan oluyo insan işte :2:
ne güzel, ben 2001den beri buradayım, ankarada çalışıyormusun?
günaydın kızlar
herkes iyi mi bakalım ben çookkk iyiyim bebeğimi gördüm dün
çoookkk güzeldi yaaaaa
sonra ciciler felan aldık
parmağını emiyo benim kızım
emziğe alıştırmıycam sonra zor bırakıyorlar diye düşünüyordum ama parmağını emmesin şekli bozuk olur parmağının diye emzik alıcam ona
günler çabuk geçsin istiyorum biran önce haziran gelsin
gelirken bebişlerimizi de getirsin
kız oyuncakları yok içerde işte, parmaklarıyla ayaklarıyla oynuyorlar işte :))) YERİM BEN ONLARIIIgünaydın kızlar
çoookkk güzeldi yaaaaa
emziğe alıştırmıycam sonra zor bırakıyorlar diye düşünüyordum ama parmağını emmesin şekli bozuk olur parmağının diye emzik alıcam ona
evt canım bede istiyorum haziranın gelmesinigünaydın kızlar
çoookkk güzeldi yaaaaa
teşekkür ederim canım,
yaa işte "ben her hafta seni mi görecem,yine sen mi geldin" de bıdı bıdı...ama o kadar tuhaf bi tavrı vardı ki şaka mı yaptı anlamadım-ki zaten şaka da olsa çok biçimsiz oldu...sonuçta 1 yıla yakın tedavi gördüm bu bebek için ve gelmek için geçerli bi sebebim var...sonra ben sinirlenip ağlayınca tavrı yumuşadı "haftaya bi daha gel sen şaka maka" dedi ama uyuz oldum...
arada bi eşref saati oluyo beyfendinin ama ben de hastayım var onun tribini çekmek durumunda değilim....
böyle işte durum...
benim oğlum da başlasın artık yaa, ben de sabırsızlıkla bekliyorum daha bişey yok ortada..
Dört ay öncesine kadar çalışıyordum tüp bebek yaptım tutunca hamilelik nedeniile istifa ettim doktor yatacan dedi şuan evdeyim120 m2 ankarada hayatımı geçiriyorum işte
Dört ay öncesine kadar çalışıyordum tüp bebek yaptım tutunca hamilelik nedeniile istifa ettim doktor yatacan dedi şuan evdeyim120 m2 ankarada hayatımı geçiriyorum işte
teşekkür ederim canım,
yaa işte "ben her hafta seni mi görecem,yine sen mi geldin" de bıdı bıdı...ama o kadar tuhaf bi tavrı vardı ki şaka mı yaptı anlamadım-ki zaten şaka da olsa çok biçimsiz oldu...sonuçta 1 yıla yakın tedavi gördüm bu bebek için ve gelmek için geçerli bi sebebim var...sonra ben sinirlenip ağlayınca tavrı yumuşadı "haftaya bi daha gel sen şaka maka" dedi ama uyuz oldum...
arada bi eşref saati oluyo beyfendinin ama ben de hastayım var onun tribini çekmek durumunda değilim....
böyle işte durum...
Zuzular ben kaçtımmm, tavsiyeleri dinliyim yatiyim biraaz, gelicem yinee
evt canım bede istiyorum haziranın gelmesinidün üzerimi değiştiriyorum işten geldikten sonra eşim illa yataga otur bi otur ıturdum şimdi yatagın yanını gösteriyo burda bebikimizin beşiği lsa bazen aramıza alsak sevsek falan diyo sonrada bu kdr romantikliğin arasında ağlayıncada al şunu içeri git desem manyak yaa
kız oyuncakları yok içerde işte, parmaklarıyla ayaklarıyla oynuyorlar işte :))) YERİM BEN ONLARIII
bak ne güsel olmuş, bebekin sayesinde evde dinleniosun...
keyfini çıkar. ankara souk zaten allahtan kışa denk gelmiş hamileliğin. yaza bebekinle çıkar gezersiniz kuğuluda tunalıda... ogghh keyifler size...
Ayy kız kıyamam onlar da hevesleniyo işte baba olucak ya ben çok duygulanıyorum benimki böyle şeyler konuşunca tabi arada zırtapozluk yapmasalar olmaz
bebeklerin ilk oyuncakları zaten elleri ve göbek kordonlarıymış belgeselde izlemiştim :))
anladım canım, özelde çalışıyordun o zaman sanırım..dinlenmen mi gerekiyormuş sürekli? neyseki yarıladık artık, bundan sonrası da çabucak geçer inş.
evet aslında yılların acısını çıkarıyorum belkide hiçbirşey yapmadan ,ah bir doğsun önce is
tanbul evet ankarayıda karış karış gezeri babaı oğlumlabizisokaktan toplar artık
aynen ölee önceleri böle değildi son 2 haftadırda karnım çıktı yaa ikide bir yavrum nasılmış d,ye soruyo önceden hiç demezdi ben zorla söyletiyordum durup durup senin karnın iyice çıkmaya başladı haa diyip duruyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?