2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gördüm yazdıklarını..Gözün aydın, cicilerini de almışsınız güle güle giysin bıcırık....

kız oyuncakları yok içerde işte, parmaklarıyla ayaklarıyla oynuyorlar işte :))) YERİM BEN ONLARIII

evt canım bede istiyorum haziranın gelmesini dün üzerimi değiştiriyorum işten geldikten sonra eşim illa yataga otur bi otur ıturdum şimdi yatagın yanını gösteriyo burda bebikimizin beşiği lsa bazen aramıza alsak sevsek falan diyo sonrada bu kdr romantikliğin arasında ağlayıncada al şunu içeri git desem manyak yaa

kendini yeryüzünün tek kadın doğumcusu sanıyor heralde..
doktor değiştir canım yok mu şöyle iyi bi güvenebileceğin doktor? bence drla iletişim çok önemli, insan soru sormaya çekinmemeli..deli midir nedir, adamdaki kibire bak sen

Dört ay öncesine kadar çalışıyordum tüp bebek yaptım tutunca hamilelik nedeniile istifa ettim doktor yatacan dedi şuan evdeyim120 m2 ankarada hayatımı geçiriyorum işte

bak ne güsel olmuş, bebekin sayesinde evde dinleniosun...
keyfini çıkar. ankara souk zaten allahtan kışa denk gelmiş hamileliğin. yaza bebekinle çıkar gezersiniz kuğuluda tunalıda... ogghh keyifler size...

Dört ay öncesine kadar çalışıyordum tüp bebek yaptım tutunca hamilelik nedeniile istifa ettim doktor yatacan dedi şuan evdeyim120 m2 ankarada hayatımı geçiriyorum işte

anladım canım, özelde çalışıyordun o zaman sanırım..dinlenmen mi gerekiyormuş sürekli? neyseki yarıladık artık, bundan sonrası da çabucak geçer inş.

Allah alla nasıl bir doktormuş o öyle. mecbur değilsin tatlım ona gitmeye o sana muhtaç boşver değiştir moralini bozuyorsa. hangi doktor bu istanbulda mı?

valla kızlar şöyle iyicene bi araştırayım da diğer dr ları...değiştiricem gibi görünüyo bu olay a ilk değil sonuçta...hele bi haftaya perinatolog da tekrar görsün de o zaman netleşir herşey...

hayırlısıyla şu doğum izni zamanı gelse de evde otursam biraz yahuuu

Ayy kız kıyamam onlar da hevesleniyo işte baba olucak ya ben çok duygulanıyorum benimki böyle şeyler konuşunca tabi arada zırtapozluk yapmasalar olmaz

bak ne güsel olmuş, bebekin sayesinde evde dinleniosun...
keyfini çıkar. ankara souk zaten allahtan kışa denk gelmiş hamileliğin. yaza bebekinle çıkar gezersiniz kuğuluda tunalıda... ogghh keyifler size...

evet aslında yılların acısını çıkarıyorum belkide hiçbirşey yapmadan ,ah bir doğsun önce is
tanbul evet ankarayıda karış karış gezeri babaı oğlumlabizisokaktan toplar artık

Ayy kız kıyamam onlar da hevesleniyo işte baba olucak ya ben çok duygulanıyorum benimki böyle şeyler konuşunca tabi arada zırtapozluk yapmasalar olmaz

aynen ölee önceleri böle değildi son 2 haftadırda karnım çıktı yaa ikide bir yavrum nasılmış d,ye soruyo önceden hiç demezdi ben zorla söyletiyordum durup durup senin karnın iyice çıkmaya başladı haa diyip duruyo .

bebeklerin ilk oyuncakları zaten elleri ve göbek kordonlarıymış belgeselde izlemiştim :))

Kıyamam kuzulara yaa, kimisi parmağını emiyor, kimisi benim fırlama gibi boks yapıyor...
Allahın mucizesi yaa..9 ay suyun içinde duruyorlar..Ben ayağımı dinlensin diye suya koysam yarım saatte buruşur..

anladım canım, özelde çalışıyordun o zaman sanırım..dinlenmen mi gerekiyormuş sürekli? neyseki yarıladık artık, bundan sonrası da çabucak geçer inş.

evet canım özelde çalışıyordum ankarada bir gsm operatörünün hukuk bölümünde kadrolu çalışıyordum çok yoğundu zaten fakat doktor kesin yatış dedi günde en fazla yarım saat ayakta kalmaam gerekiyor ebet yarın 23 hafta oluyor 32 yaparsam bitmiştir bu iş Allahın izniyle

Önceleri benimkide öyleydi yeni yeni dank ediyo heralde biz en başından hissettiğimiz için tuhaf geliyo bize ama vaktin yaklaştığını anlıyolar artık bir an önce alsak kucağımıza diyip duruyo benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…