2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam kuzulara yaa, kimisi parmağını emiyor, kimisi benim fırlama gibi boks yapıyor...
Allahın mucizesi yaa..9 ay suyun içinde duruyorlar..Ben ayağımı dinlensin diye suya koysam yarım saatte buruşur..

benimki gerinio gibi sanki içerde kasıo içimi bazen.
Ayy kız o su deil, sıvı... buruşmasını engellio içerde bebişin. bi de üstünde de özel bi zar oluşuo bebişin. koruo onu

evt aynen öle birde garip bir sevmesi var dicekmişk i mini mini unak minnak minnak :

Ayy kız o su deil, sıvı... buruşmasını engellio içerde bebişin. bi de üstünde de özel bi zar oluşuo bebişin. koruo onu

Benimki de geriniyo..O sırada karnım da geriliyo acayip..
Sonra hem eli hem ayağı karnıma aynı anda pıt diye dokunuyo, sonra karnımın gerginlii iniyor..
Anlıyorum artık kızımın ne yaptığını...

Gezin tabi..Şimdi yattığınızın acısını çıkartırsınız...

oğlum bana benzese gezentinin teki olur ben normelde yarım saat oturan biri değilimdir rahmetli kayınvalidem bana hacı yatmaz derdi zorla oturturdu yoruluyon zaten diye eşimde bir okadar tembeldir bakalım çocuk kime benziyecek gerçi embriyo halindeyken çok yavaş bölünmüşlerdi doktorumuz kesin babasına çekti bu embriyolar demişti bakalım hayırlısı artık:)

Kıyamam kuzulara yaa, kimisi parmağını emiyor, kimisi benim fırlama gibi boks yapıyor...
Allahın mucizesi yaa..9 ay suyun içinde duruyorlar..Ben ayağımı dinlensin diye suya koysam yarım saatte buruşur..

valla aynen öyle mucize resmen suyun içinde nasıl yaşıyolar bizi düşünsene suda 3 dakka dayanamıyoz.

kuzu haklı amniyon sıvısı deniyor ama su gibi bişey işte sonuçta biz oyle bi sıvıda da olsak buruş buruş oluruz asıl vücutlarını kaplayan o kaygan zar koruyor onları

günaydın anne adaylarııı :)))

off gece bebişimle boğuştuk resmen tam uyuyorum pat vuruyo uyanıyorum ne zaman uyansam fırfırfır dolaşıyo güldüm resmen uyurken

valla benim koca coştu resmen
daha öncede aynı şeyi yapmıştı dün de alışveriş merkezinde geziyoruz el kadar hırkaya 80 lira vermeye kalktı bıraksam bütün maaşını kızına harcayacak
sürekli kıyafet almak istiyor ama ihtiyacı olan şeyler değil hep böyle süslü süslü elbiseler pantolonlar felan zor zaptediyorum arkamı döndüğüm anda kasada elinde bişeylerle yakalıyorm

Ay ne güzel benim kocamda örnek alsa keşke anacım daha ne istiyon

Doktorum diyor ki o sıvı koruyor, bi de plesanta var ya, yediklerimizi süzüp yararlı olanları bebeğe zararlıları bize veriyormuş..Eğer yararlı bişeyler yemiyorsak mesela kalsiyum, vücuttaki depodan alıp bebeğe yine gidiyormuş...Kahve falan içince ben kafeini bana sütü bebeğe diye avutuyorum kendimi..

Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün itibarıyle 20 hafta 2 günlüğüz. Hayırlısı ile sağlıklı kolay bir şekilde bebeklerimizi doğurmayı nasib etsin Allah...Ben Bursadayım hala bir doktor bulabilmiş değilim.
Doğal doğum yapmak istiyorum. Doğal derken şimdilerin normal doğum dediği epiduralli suni sancılı epizyomili doğum değil. Hiçbir mudahalenin yapılmadığı tamemen doğal bir doğum istiyorum Allah nasib ederse. Fakat böyle düşünen doğa doğumu destekleyen bir doktor bulamadım henüz. Bütün doktorlar şartlanmış. ''Ama ilk doğumda epizyomi şart ama epidural takarsak rahat edersiniz vs vs.'' gibi söylemler var. Bursada oturan doktor tavsiye edecek arkadaş varmı acaba içinizde...Hayırlı ve güzel paylaşımlar dilerim...Güler

günaydın anne adaylarııı :)))

off gece bebişimle boğuştuk resmen tam uyuyorum pat vuruyo uyanıyorum ne zaman uyansam fırfırfır dolaşıyo güldüm resmen uyurken

Günaydın canım..Güçlü demek bebişin, seni uykudan bile uyandırıyormuş baksana..Maşallah..

Ayy, kşke benim herifim de böyle olsa yaa..

hoşbuldum canımmm öylesine bakım dedim asıl öğlen civarı gelicem o zaman bolca sohbet ederz
bekleriz oz aman
hoşgeldin aramıza hayırlı ugurlu olsun bebikin.ilk dogumlarda epizyomiyi mutlaka açıyorlar

Hoşgeldin, hayırlı olsun bebişin..Allah sağ salim kucğına almayı nasip etsin..Hepimize de tabi..
Normal doğum istiyorsan devlet hastanelerine git, onlar bi sorun olmadıkça normal doğum taraftarı..ÖZeller sezeryanı tercih ediyorlar genelde..Hem gece yarısı hastaneye gelmek zorunda kalmıyo doktor, saati falan belli oluyo, hem kolay geliyo sanırım adamlara, hem de fazla ücret alıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…