bekleriz oz aman
Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün itibarıyle 20 hafta 2 günlüğüz. Hayırlısı ile sağlıklı kolay bir şekilde bebeklerimizi doğurmayı nasib etsin Allah...Ben Bursadayım hala bir doktor bulabilmiş değilim.
Doğal doğum yapmak istiyorum. Doğal derken şimdilerin normal doğum dediği epiduralli suni sancılı epizyomili doğum değil. Hiçbir mudahalenin yapılmadığı tamemen doğal bir doğum istiyorum Allah nasib ederse. Fakat böyle düşünen doğa doğumu destekleyen bir doktor bulamadım henüz. Bütün doktorlar şartlanmış. ''Ama ilk doğumda epizyomi şart ama epidural takarsak rahat edersiniz vs vs.'' gibi söylemler var. Bursada oturan doktor tavsiye edecek arkadaş varmı acaba içinizde...Hayırlı ve güzel paylaşımlar dilerim...Güler
Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün itibarıyle 20 hafta 2 günlüğüz. Hayırlısı ile sağlıklı kolay bir şekilde bebeklerimizi doğurmayı nasib etsin Allah...Ben Bursadayım hala bir doktor bulabilmiş değilim.
Doğal doğum yapmak istiyorum. Doğal derken şimdilerin normal doğum dediği epiduralli suni sancılı epizyomili doğum değil. Hiçbir mudahalenin yapılmadığı tamemen doğal bir doğum istiyorum Allah nasib ederse. Fakat böyle düşünen doğa doğumu destekleyen bir doktor bulamadım henüz. Bütün doktorlar şartlanmış. ''Ama ilk doğumda epizyomi şart ama epidural takarsak rahat edersiniz vs vs.'' gibi söylemler var. Bursada oturan doktor tavsiye edecek arkadaş varmı acaba içinizde...Hayırlı ve güzel paylaşımlar dilerim...Güler
Epizyomi nedir ilk defa duydum neyi açıyorlar öyle acaba
sorma teyzesi ya uyutmadı boğuştuk resmen artık ani tekmelerinde sıçrıyorum baya baya tekmeliyo korkuyorum
Epizyomi nedir ilk defa duydum neyi açıyorlar öyle acaba
Doktorum diyor ki o sıvı koruyor, bi de plesanta var ya, yediklerimizi süzüp yararlı olanları bebeğe zararlıları bize veriyormuş..Eğer yararlı bişeyler yemiyorsak mesela kalsiyum, vücuttaki depodan alıp bebeğe yine gidiyormuş...Kahve falan içince ben kafeini bana sütü bebeğe diye avutuyorum kendimi..
Kuzum yaaa...Tekmele anneni, tekmele..Hiç düşünmezdim tekme yemenin hoşumuza gideceğini...
Resmen bize dayak atıyorlar yaa..
gelcem gelcem şimdi biraz işlerim var namazkılıp kuranı da okuyup gelicem, oğluma hatim yapıyorum teyzesi bi bitsin bebişlerinizin adını tek tek alıp onlara da yollucam. herşeyin başı dua biliyosun
:))) o da iyiymiş. kafeini sana sütü bebişe gitsin..doktor bana günde bir fincan içebilirsin dedi ama ben hiç kahve içmiyorum gene de ne biliyim sanki zarar olcakmış gibime geliyor. saç boyası da aynı şekilde doktor artık boyatabilirsin dedi ama dip boyam geldi ben hala dolaşıyorum öyle bakımsız saçlarla.
çocugun çıktıgı yer varya ordan anüse dogru kesi atılıyor sonra oraya dikiş atılıyor düzgün yırtılması için eğer açmasalar yamuk yumuk yırtılır ki buda istenmeyen durum
çocugun çıktıgı yer varya ordan anüse dogru kesi atılıyor sonra oraya dikiş atılıyor düzgün yırtılması için eğer açmasalar yamuk yumuk yırtılır ki buda istenmeyen durum
gelcem gelcem şimdi biraz işlerim var namazkılıp kuranı da okuyup gelicem, oğluma hatim yapıyorum teyzesi bi bitsin bebişlerinizin adını tek tek alıp onlara da yollucam. herşeyin başı dua biliyosun
ayy ne kötü yaa.. doğumun her türlüsü zor işte zor...şimdi hiç çıkmayacak ordan gibi geliyor çok rahatım ama son aylarda nasıl olacak bilmiyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
başkaları tekme atsa tabi sinirleniriz ama bunlar bizim parçamız yaa
Allah kabul etsin canım benim yaa bende önceden kılıyordum namazımı bulantılar ara vermiştim başlasam ii olucak
Allah bağışlasın canım..Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ( cümlemize)valla benım onu beklemmeme gerek yok sımdıden bellı koca kafalı koca burunlu sekermı seker bı kız gozukuyoooo:::):):)
Ben cuma gün 4 boyutlu ultrasona girdim detayın bi değişiği..
Doktorum söyledi zaten söylemesine gerek yok..Eşimin kopyası tamamenn..Ağzı burnu heryeri benziyo..Doktorum da sana hiç benzememiş dedi...İç organlarına falan baktı....Herşey yolunda dedi..
Çok güzel oluyor ama, sende anlat burda uzun uzun ben çok seviyorum okumayı kuzucuklarımızı..
Allah kabul etsin..Bugün cuma hm çok da sevap...
Evet, o kadar değişik bi duygu ki...İnsan kendi canından bile daha çok önemsiyor, aman kuzuma bişey olmasın diyor..Ben endişe ve korkunun ne olduğunu tam olarak hamileyken öğrendim..Önceden evhamlıydım ama, her kontrolde canımdan can gidiyor sorun çıkmasın diye...
Allah kabul etsin canım bize de dua et mubarek cuma günü
vicdanende rahat değilim zaten önceden hiç kaçırmazdım çok bulantılarım olmuştu 3,5 ayBebeğin sendeyken Allaha karşı bişeyleri yapmak inan daha iyi geliyor insana, çok mucizeler yaşadım ben namaz esnasında anlatsam şok olursunuz ama herkese de anlatmak istemiyorm bi daha yaşayamam diye, ufak bi tüyo veriim ama bebbeğimin cinsiyetini bilmediğim sıralarda çok merak ediyordum bi namaz vakti namaz esnasında cinsiyetini ve bebeğimi gördüm eğer o bebek karşıma çıkarsa doğumdan sonra bilmiyorum naparım...
dr. %70 kız dediğinde inanmamıştım işte bu yüzden inanmamıştım doğru erkek çıktı zaten :) namaz kıl bak çok şeye şahit olucaksın çünkü içinde bi melek taşıyorsun sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?