2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle hoşgeldin
düşüncen çok güzel herşeyin doğal olması en iyisi ama bu da birtakım riskler taşıyor ve hiçbir dr bu riskleri almak istemez o yüzden bazılarında vazgeçmek zorunda kalabilirsin

birde bebeğinin ne istediği var mesela dönmeyebilir doğum vakti geçtiği halde doğum başlamayabilir ki o zaman mecbur sezeryan olur

bunlarıda düşünüp kendini hazırlarsan normal doğum yapamama ihtimaline karşı olaylar karşısında daha soğukkanlı olabilrsin

bende kesinlikle normal doğum istiyordum ama tüp bebekle gebe kaldım ve şimdi mecburen sezeryan olucam ama illaki normal doğurucam diye şartlandırmıyorum kendimi
sezeryanda olsa bebeğim sağlıklı olsun önemli olan bu bence

Hoşgeldin aramıza...
doktor seçimi önemli, bi an önce istediğin gibi bi doktor bulursun inşallah.
Ama bazen doktorlara da hak vermek gerekiyor. sadece normal doğumla doğsaydı bebekler malesef bi çok ölü doğum da olabilrdi. doktorlar zorunlu hallerde sezeryan yapmak zorunda kalabiliyor. illa da epiduralsiz diye takıntı da yapma bence. sonuçta başın ağrıyınca ağrıkesici, hasta olunca antibiyotik almak gibi bişi gibi düşün. herşey normal doğumda olduğu gibi oluo...

Epizyomi nedir ilk defa duydum neyi açıyorlar öyle acaba

çocugun çıktıgı yer varya ordan anüse dogru kesi atılıyor sonra oraya dikiş atılıyor düzgün yırtılması için eğer açmasalar yamuk yumuk yırtılır ki buda istenmeyen durum

:))) o da iyiymiş. kafeini sana sütü bebişe gitsin..doktor bana günde bir fincan içebilirsin dedi ama ben hiç kahve içmiyorum gene de ne biliyim sanki zarar olcakmış gibime geliyor. saç boyası da aynı şekilde doktor artık boyatabilirsin dedi ama dip boyam geldi ben hala dolaşıyorum öyle bakımsız saçlarla.

gelcem gelcem şimdi biraz işlerim var namazkılıp kuranı da okuyup gelicem, oğluma hatim yapıyorum teyzesi bi bitsin bebişlerinizin adını tek tek alıp onlara da yollucam. herşeyin başı dua biliyosun

Allah kabul etsin canım benim yaa bende önceden kılıyordum namazımı bulantılar ara vermiştim başlasam ii olucak

Yok, saçımı bende boyatmıyorum kesinlikle..
Kahvemi hatta doktorumla karşılıklı bile içiyoruz..İlk doktorum çok fenaydı, bu çok rahat, herşey serbest diyor, içim rahatlıyor..

çocugun çıktıgı yer varya ordan anüse dogru kesi atılıyor sonra oraya dikiş atılıyor düzgün yırtılması için eğer açmasalar yamuk yumuk yırtılır ki buda istenmeyen durum

ayy ne kötü yaa.. doğumun her türlüsü zor işte zor...şimdi hiç çıkmayacak ordan gibi geliyor çok rahatım ama son aylarda nasıl olacak bilmiyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

annem anlatmıştı bana ilk. doğumhanede kadınlar yırtınıuomuş yanında, açılması az olanları ve bağırmaya devam edenleri ve zorlananları cırt die kesiolarmış acımadan hiç. Annem çaarmış doktoru " sakın kesmeyin beni, ben bağırmam da çağırmam da, doğururum sorunsuz sakın kesmeyin beni kıyamaeti koparırım" demiş, 3 kardeşiz üçümüzü de sorunsuz doğurmuş.
Annem yaa komik kadın.
Ben de kestirmem die tutturuorum da bakalım... kısmettt

gelcem gelcem şimdi biraz işlerim var namazkılıp kuranı da okuyup gelicem, oğluma hatim yapıyorum teyzesi bi bitsin bebişlerinizin adını tek tek alıp onlara da yollucam. herşeyin başı dua biliyosun

Allah kabul etsin canım bize de dua et mubarek cuma günü

ayy ne kötü yaa.. doğumun her türlüsü zor işte zor...şimdi hiç çıkmayacak ordan gibi geliyor çok rahatım ama son aylarda nasıl olacak bilmiyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

canım onu hissetmiyorsun bile bazıları oraya uyuşturucu yapıo bazıları yapmıyoki zaten acıdan afrk etmiyormuşsun dikerden de uyuşturuyorlasr zaten bebeğin kolay çıkmasını sağlıyor o kesi

Allah kabul etsin..Bugün cuma hm çok da sevap...

başkaları tekme atsa tabi sinirleniriz ama bunlar bizim parçamız yaa

Evet, o kadar değişik bi duygu ki...İnsan kendi canından bile daha çok önemsiyor, aman kuzuma bişey olmasın diyor..Ben endişe ve korkunun ne olduğunu tam olarak hamileyken öğrendim..Önceden evhamlıydım ama, her kontrolde canımdan can gidiyor sorun çıkmasın diye...

Allah kabul etsin canım benim yaa bende önceden kılıyordum namazımı bulantılar ara vermiştim başlasam ii olucak

Bebeğin sendeyken Allaha karşı bişeyleri yapmak inan daha iyi geliyor insana, çok mucizeler yaşadım ben namaz esnasında anlatsam şok olursunuz ama herkese de anlatmak istemiyorm bi daha yaşayamam diye, ufak bi tüyo veriim ama bebbeğimin cinsiyetini bilmediğim sıralarda çok merak ediyordum bi namaz vakti namaz esnasında cinsiyetini ve bebeğimi gördüm eğer o bebek karşıma çıkarsa doğumdan sonra bilmiyorum naparım...

dr. %70 kız dediğinde inanmamıştım işte bu yüzden inanmamıştım doğru erkek çıktı zaten :) namaz kıl bak çok şeye şahit olucaksın çünkü içinde bi melek taşıyorsun sen...

valla benım onu beklemmeme gerek yok sımdıden bellı koca kafalı koca burunlu sekermı seker bı kız gozukuyoooo:::):):)
Allah bağışlasın canım..Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ( cümlemize)

ne kadar güzell...bende çok merak ediyorumm canım ya, anlatırım tabiki niye anlatmıyım..hemde büyük bi zevkle inşallah herşey yolunda gider...

Teşekkür ederiz mervee allah kabul etsin....

vicdanende rahat değilim zaten önceden hiç kaçırmazdım çok bulantılarım olmuştu 3,5 ay i defasında zorladım kendimi kılayım diye namaz bi çıkardım seccadenin üstüne ondan sonra dedim geçene kdr dursun ama başlamalıyıma rtık biliyorum çok ihmal ettim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…