Teşekkür ederiz mervee allah kabul etsin....
Ne demek canım benim
vicdanende rahat değilim zaten önceden hiç kaçırmazdım çok bulantılarım olmuştu 3,5 ayi defasında zorladım kendimi kılayım diye namaz bi çıkardım seccadenin üstüne ondan sonra dedim geçene kdr dursun ama başlamalıyıma rtık biliyorum çok ihmal ettim yaaaa
karnımdan fazla eğilemiyorum ben sehpa koyuyorum önüme öyle secde yapıyorum bulantıların geçmiştir artık bi düşün sen canım...
merve yaa aklımda iken soriyim y burda vakitler çok kısa ya ben dogudayım öğlenleri eve gidiyorum öğlen namazını evde kılabilirim fakat sonra orda abdest alsam diğer vakitleri burda kılabilirmiyim burda abdest almam imkansız gibi bak sana vakitleri yazıyım öğlen 11 : 30 ikindi: 14 :10 akşam 16 : 37 yatsı:17 : 59 ben işten 17 : 00 da çıkıyorum eve gitmem yarım saati buluyo anca yatsıya yetişitim evde napsam ki yaa
kılabildiklerini kıl senin mazeretin var canım kılamadıklarını kaza yap, zaten sen hamilesin Allah böyle durumlarda daha iyi değerlendirme yapar O herşeyin en iyisini bilir, zorlama kendini...
ben geldim kızlar nasılsınız, yaklaşık 1 saattir geçmişi okuyorum, çırpınıyorum yetişmek için desem yeridir
öğleden sonra görüşürüz kızlar... ben de biraz işlere bakıyim
Hoşgeldin canım..Geçmiş uzun, oku oku bitmiyo valla.
:) öykü hanımın fotolarını gördüm, maşallah büyümüş serpilmiş, gelinlik gız olmuşelleri yüzünde, minik boksör. benimki de geçen ay gittiğimde, önce parmaklarına bakıyo, sonra başparmağını ağzına götürüyodu :)))
Olmuş teyzesi..400 gr. olmuş kızım...
Senin kuzuya da kıyamam, inceliyor demek bide ağzına götürüyor..Yavru kuş yaa...Tadı güzelmiymiş acaba..Şimdiden hepsinin kendine has özellikleri hareketleri var, küçücükler ama, herşeyi biliyorlar ordan..
Olmuş teyzesi..400 gr. olmuş kızım...
Senin kuzuya da kıyamam, inceliyor demek bide ağzına götürüyor..Yavru kuş yaa...Tadı güzelmiymiş acaba..Şimdiden hepsinin kendine has özellikleri hareketleri var, küçücükler ama, herşeyi biliyorlar ordan..
kıslar selam herkes iyidir umarım ben yine çok kısa kalabileceğim bugün
Selam hanimlar. Bizde kizimla kahvalti yapip geldik. 2-3gündür cok az hareket ediyo kizim o yüzden sürekli aklima takiliyo. Ama p.tesi detayli usg var bakalim heyecanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?