Kuzu canım şu çizelge nerden yapılıyor biraz uğraşayım
maşallah kuzum büyütmüşsünsün kızı sayfa kaçta resmi bi bakayım öykü kıza
ya benim kızı 1 haftadır doğru düzgün hisediyorum ama gündüzleri hiç kıpırdamıyodu, akşam eşim geldiği anda vurmaya başlıyodu. acaba onun sesinimi duyuo diye düşündüm açıkçası. eğer öyleyse çok fena bu kızlar anacım.resmen kapıya vurur gibi, tık tık tık yapıyo, eminim kikir kikir gülüyodur içerdeilk defa bu sabah uykumdan uyandırdı beni, acıktı heralde yavrucum, birazda üstüne doğru yatmışım. daha 3 aylıktı, elleri ayakları yeni tomurcuk halindeydi, kesenin içinde tepiniyodu o zaman, dr bile şaşırmıştı, bu ne kadar hareketli bebek diye :)) şimdilerde akıllı şükür. içgüdülerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum içerdeyken...
Ah ben bilsem, bana da kızlar yapmıştı canım.Lilypie diye bi site var ordan bilgileri yazıyorsun, sonra profiline yapıştırıyorsun..Ama dediğim gibi ben becerememiştim zamanında..
Tamam canım ben biraz kurcalayayım bakayım olmadı eşime söylerim o iyi anlar böyle işlerden
anaammm..Seninki de babacı desene...Babacım ben de burdayım sev beni diyordur...
Benimki hiç kıpırdamıyordu, ultrasonda bile kıpırdatamıyorduk, tekme atmayı öğrendi şimdi babası elini koyunca kendinden geçiyo...Seninki o zamandan kıpırdakmış maşallah...
KARAKAN bu link e bi bak ben burdan öğrenmiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
valla bizimkiler babacı olcak gibi, hareketli bebek olması normal, çünkü eşiminde benimde bebekliğimiz felaket geçmiş :))zaptedilmeyen tipleriz. eşim ağzında 4 tane emzikle gezermiş, biri kaybolsun tüm sülaleye arattırırmış, o bulunana kadar herkesin burnundan getirirmiş
KARAKAN bu link e bi bak ben burdan öğrenmiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
rica ederim umarım faydası olurCanım teşekkür ederim bi bakayım
ben de tek başımayım :) olsun kızzzz canlarını yerim ben onların. bu arada aşıya gidiyorum ben birazdan, korkuyorummmmmmmm annecimmmmmm4 emzik ha...Maşallah...Sıkılınca deiştirip öbürkünü emiyordur..
Ayy, çok yaramaz olmasın kız...Benim bakacak kimsem de yok tek başıma nasıl zapdederim...İnşallah akıllı uslu olur kızım...
ben de tek başımayım :) olsun kızzzz canlarını yerim ben onların. bu arada aşıya gidiyorum ben birazdan, korkuyorummmmmmmm annecimmmmmm
bende haftasonun aykın vuruluyorum, eşim evde olur, kolum ağrırsa yardımcı olur diye. neyse görüşmek üzere, öpüyorum sizleri....Bünyen sağlamsa bişey olmaz..Değilse 2 gün kolun sızlıyormuş..Ama sonuçta gerekli...Ben de eşimin iyileşmesini bekliyorum vurulacağım..Doktor eşin iyileşince vurul, aşı olduğunda bağışıklığın birz daha zayıflayacak sana da bulaşmasın hastalığı dedi..Haftaya falan vurulurum belki..
bende haftasonun aykın vuruluyorum, eşim evde olur, kolum ağrırsa yardımcı olur diye. neyse görüşmek üzere, öpüyorum sizleri....
pufff hava ne bunalım bugün yaa=( yamur yagcak sanırsam kızım da uyuyo zaten sıkıldımm
demin molfix reklamı vardı ayy çok tatlı şeberik çocuklar war yaa, o sarışın elinde gitarlı kıza bayıldım.
ay du netten buliim çok güsel yaaa
YouTube - Molfix reklam - Hadise - Düm Tek Tek
kuzu senin bebisin fotosu acilmiyo canim ya bakamadim ben
temizlik yapıp geldim kızlar
off hiç bitmiyor ev işleri
canım yaaa çoookkk zor tahmin edebiliyorum allah yardımcın olsun vallahi hep aklımda bu hamileyken ev taşıyanlrSorma, ben bi de yeni taşındım, yapıyorum yapıyorum bitiremiyorum..Çk zor valla bu halde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?