2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu canım şu çizelge nerden yapılıyor biraz uğraşayım

Ah ben bilsem, bana da kızlar yapmıştı canım.Lilypie diye bi site var ordan bilgileri yazıyorsun, sonra profiline yapıştırıyorsun..Ama dediğim gibi ben becerememiştim zamanında..

maşallah kuzum büyütmüşsünsün kızı sayfa kaçta resmi bi bakayım öykü kıza

Büyüdü teyzesi..3888 sayfada..Bak bakalım koca kız olmuş.

Ne güzel birşey yapıyorsun daha bebişin ana karnında duyuyor öğreniyor Allahın kelamını.
Daha anne karnında başlıyor eğitimi. Çünkü onların da bir bilinçleri var. ''Doğmamış çocuğun gizli yaşamı'' diye bir kitap okumuştum orada yapılan araştırmalardan sözetmiş. Bebek anne karnındayken duyduğu sesleri olayları hissettiklerini dünyada geldiğinde çok net bir şekilde hatırlıyor ev sonraki yaşamı daha buradan şekillenmeye başlıyormuş.
Bir abdesle istediğin kadar namaz kılınabilir bozulmadığı sürece fakat hamilelikten dolayı sık sık abdest bozmak durumunda kalınıyor doğal olarak. Ben hala eğilebiliyorum göbek rahatsız etmiyor o kadar. O yüzden sehpa kullanmıyorum. İlerleyen zamanlarda bakacağız bakalım.

Bir arkadaş sezeryen normal doğum farketmez yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun demiş. ben sezeryanla doğan bebeğin sağlklı görünsede ilerleyen yaşlarda bunun böyle olmadığının ortaya çıkacağını düşünenlerdenim. sezeyan ın hem sağlıksız. hemde anne ve bebeğe saygılı bir doğum olduğunu düşünmüyorum bu yöntemin. bebek hazır olduğu zaman istediği zaman gelmedli. onu yaşadığı huzur ve güven dolu yerden heber vermeden elleriyle kavrayıp çıkarmamalı. zavallı yavrucak neye uğradığını şaşıracak. tabii sezeryanın sağlık açısından gerekli olduğu durumlarda olabilir. ama ben kendimi doğal doğuma hazırlıyorum. sezeryanı düşünmeme gerek yok zaten uyuyup uyanıyorusun herşey bitmiş oluyor. Allah isteyenlere kolay ve doğal bir doğum nasib esin....

anaammm..Seninki de babacı desene...Babacım ben de burdayım sev beni diyordur...
Benimki hiç kıpırdamıyordu, ultrasonda bile kıpırdatamıyorduk, tekme atmayı öğrendi şimdi babası elini koyunca kendinden geçiyo...Seninki o zamandan kıpırdakmış maşallah...

valla bizimkiler babacı olcak gibi, hareketli bebek olması normal, çünkü eşiminde benimde bebekliğimiz felaket geçmiş :))zaptedilmeyen tipleriz. eşim ağzında 4 tane emzikle gezermiş, biri kaybolsun tüm sülaleye arattırırmış, o bulunana kadar herkesin burnundan getirirmiş

KARAKAN bu link e bi bak ben burdan öğrenmiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Son düzenleme:
QUOTE=kocaminkuzusuyum;17480455]Selam canım, iyiyiz sen nasılsın..İşler yoğun valla..Ben de eskisi gibi yazamıyorum..

Afiyet olsun fıstık, nerelerdesin sen kaç gündür girmiyorsun..Özledik...Hareketlerini sık beklemeyin diyor ya doktorlar endişe edecek bişey yoktur merak etme.[/QUOTE]

aynen işler çok yoğun anca 15 dklığına girdim bende cumadan beri tansiyon la uğraştım ancak iyileştim maşallah kızına Allah nazarlardan korusun[gamzesini yerim ben onun

4 emzik ha...Maşallah...Sıkılınca deiştirip öbürkünü emiyordur..
Ayy, çok yaramaz olmasın kız...Benim bakacak kimsem de yok tek başıma nasıl zapdederim...İnşallah akıllı uslu olur kızım...

[/QUOTE]
aynen işler çok yoğun anca 15 dklığına girdim bende cumadan beri tansiyon la uğraştım ancak iyileştim maşallah kızına Allah nazarlardan korusun[gamzesini yerim ben onun[/QUOTE]

Senin tansiyon da bi düzelmedi yaa, ama iyiymiş sevindim..İnşallah bi daha yükselmez...

Canım teşekkür ederim bi bakayım
rica ederim umarım faydası olur

ben de tek başımayım :) olsun kızzzz canlarını yerim ben onların. bu arada aşıya gidiyorum ben birazdan, korkuyorummmmmmmm annecimmmmmm

ben de tek başımayım :) olsun kızzzz canlarını yerim ben onların. bu arada aşıya gidiyorum ben birazdan, korkuyorummmmmmmm annecimmmmmm

Bünyen sağlamsa bişey olmaz..Değilse 2 gün kolun sızlıyormuş..Ama sonuçta gerekli...Ben de eşimin iyileşmesini bekliyorum vurulacağım..Doktor eşin iyileşince vurul, aşı olduğunda bağışıklığın birz daha zayıflayacak sana da bulaşmasın hastalığı dedi..Haftaya falan vurulurum belki..

bende haftasonun aykın vuruluyorum, eşim evde olur, kolum ağrırsa yardımcı olur diye. neyse görüşmek üzere, öpüyorum sizleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…