canım yaaa çoookkk zor tahmin edebiliyorum allah yardımcın olsun vallahi hep aklımda bu hamileyken ev taşıyanlr
bu arada bodrumu gören ya da haber alan varmı sanki uzun zaman oldu ben görmeyeli
canım yaaa çoookkk zor tahmin edebiliyorum allah yardımcın olsun vallahi hep aklımda bu hamileyken ev taşıyanlr
bu arada bodrumu gören ya da haber alan varmı sanki uzun zaman oldu ben görmeyeli
bodrumun bugün izmirde kontrolü var
hmm tamam o zaman iyi olsunda ben atlamışım demek ki ya da okudum unuttumbodrumun bugün izmirde kontrolü var
kuzuuu gördüm resimleri ay cok güzel masallah
Simdi p.tesi icin dahada cok heyecan yaptim insallah bende görebilirim böyle
Eki Görüntüle 137370 Eki Görüntüle 137372 Eki Görüntüle 137374
Bunlar boks yaparkenki hali...Bi görücektiniz, tam 20 dakika boks aptı yavrum..Korktu ultrasondan..Doktor gülmekten gözünden yaş geldi, başka hemşireleri çağırdı baksınlar diye..En sonunda dedi hanfendi yüzünü çekmeye uğraşıyorum ama kızınız beni dövüyor, o yüzden böyle olacak fotoğrafı..Çok uğraştım izin vermiyor dedi..Bi göreceksiniz ama, bi sağ yumruk bi sol yumruk...Boksör dediler kızıma...
Eki Görüntüle 137368 Eki Görüntüle 137367 Eki Görüntüle 137374
Sonra böbreklerine indi doktor yüzünü çekemedi bnu çekti diye, sıpam hemen ellerini karnına koydu böbreklere de baktırmıyoo..Doktor gene gülmekten kırıldı..Bi yandan da küçücük kızımla iddialaşıyo, ben şimdi senin yüzünü çekmem mi diye..Hemen yüzüne götürdü ultrasonu çekti..Dikkat ederseniz bi elini yumruk yapmış hemen yüzüne geri götürüyordu, doktor öyküden hızlı davranıp çekti yüzünü..
Çok güzeldi..
Koca kafalı kızım benim..Yanağındaki kabarıklık gamzesi olabilir dedi...
2 resim var toplam, parlıyo diye bi kaç kere çektim iyice görmeniz için...
ayy yerler kuzunun kuzusunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
msaallaaaaaaaaaaaaaaah
Ye teyzesii yeeee...
Tabi kızım izin verirse...Azıcık cadı da...
Nerelerdesin bugün geç kaldın ya..
günaydın kızlar dün doktora gıttım kızım ıyıymıs detaylı dopler yazdı gittim randevu almaya bana demezmı mıllet 1,5 ay onceden sıraya gırıyolar senın aklın nereedeydı martın 15 ıne kadar yer yok o saatten sonra yaptırmanında anlamı yok dedı dopler odasında dr. bı sor dedı zaten evden 1 de cıktım kızımın taghlıllerıyle uğrasştım saat 4 e kadar ssk göztepedeydım 4 de randevuma yetişdim zorla merdivenköy polıkılınıgıne zorla kosa kosa gittim
velasıl 1de cıktım kos kos kzımın ıslerı bıttı temız cıktı benımkıde dopler yapan dr. kadın cıktı bı baktımkı karnı burnunda dedımkı sızde hamılesınız 1,5 saat sürüyo ta cekmeköyden geldım lütfen bısey yapın dedim kadın kıyamadı ve subatın 17 sıne 9 la 11,30 arasına randevu barkotu verın dedı subat 17 de gıdıcem yaptırıcamzafer benım anma kasam 6,30 da otobusten ındım eve gıdemedım ağlamaya başladım eşimi aradım ındıgım yerden aldı benı cok yorulmuştum dayanamadım hıckıra hıckıra 15 dk ağladım kendıme geldım
canım malum bunalımdayım kocam kactı biliyorsun :) ve dükkandayım aksam üzerine güzelce geleceğim
herkese selamlar sevgiler
iyi olunuz
dün cok canım sıkkındı rüyamda sigara üzerine sigara içtim
bu arada dr. bana dediki dun tamı tamına 20+1 cıktım bu gunde 20+2 olmusum
kızımın adıdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ALMİRA OLUCAK
kuzuu sagol canim insallah
comely hersey yolunda olduguna sevindim canim. Bende p.tesi gidicem cok heyecanliyim :)
kızının iyi olduğuna çok sevindim..maşallah kuzucuğa...evet renkli doppler için 1,5 ay önceden sıra alınıyor, iyi birine denk gelmişsin..sinirlerin bozulmuştur kıyamam, insan yorulunca psikolojik olarak da etkilenyo bütün gün koş koş ne olacak..sen hiç dinlenemiyorsun zaten ya, fmg ile sana çok üzülüyorum..bi rahat göremediniz..bi de evde küçük bebeğin var..allah yardım etsin..
comely canım dikkat et kendine yaaa her ne kadar 3 ayı bitirmiş olsakta her dönem dikkat gerekiyor
kuzuu sagol canim insallah
comely hersey yolunda olduguna sevindim canim. Bende p.tesi gidicem cok heyecanliyim :)
Ayy, inşallah iyi sonuçlarla gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?