2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa çoookkk zor tahmin edebiliyorum allah yardımcın olsun vallahi hep aklımda bu hamileyken ev taşıyanlr

bu arada bodrumu gören ya da haber alan varmı sanki uzun zaman oldu ben görmeyeli

Sorma o benim de aklımda ama gelmiyo ne zamandır..Umarım iyidir...Belki yatıp dinleniyordur, doktor yat demişti ya..

kuzuuu gördüm resimleri ay cok güzel masallah
Simdi p.tesi icin dahada cok heyecan yaptim insallah bende görebilirim böyle

kuzuuu gördüm resimleri ay cok güzel masallah
Simdi p.tesi icin dahada cok heyecan yaptim insallah bende görebilirim böyle

Görürsün canım..Bu ne ki..Resim bakıp geçiyorsun, detay ultrason tam 20 dakika sürüyor..20 dakika izliyorsun bebeğini..Benim önümdeki hasta gelmemiş, bi de öykünün yumrukları doktorun çok hoşuna gitti tam 45 dakika seyrettim kızımı...
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin, önce sağlıklı sıhhatli olsunlar, en önemlisi bu...

ayy yerler kuzunun kuzusunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
msaallaaaaaaaaaaaaaaah

günaydın kızlar dün doktora gıttım kızım ıyıymıs detaylı dopler yazdı gittim randevu almaya bana demezmı mıllet 1,5 ay onceden sıraya gırıyolar senın aklın nereedeydı martın 15 ıne kadar yer yok o saatten sonra yaptırmanında anlamı yok dedı dopler odasında dr. bı sor dedı zaten evden 1 de cıktım kızımın taghlıllerıyle uğrasştım saat 4 e kadar ssk göztepedeydım 4 de randevuma yetişdim zorla merdivenköy polıkılınıgıne zorla kosa kosa gittim

velasıl 1de cıktım kos kos kzımın ıslerı bıttı temız cıktı benımkıde dopler yapan dr. kadın cıktı bı baktımkı karnı burnunda dedımkı sızde hamılesınız 1,5 saat sürüyo ta cekmeköyden geldım lütfen bısey yapın dedim kadın kıyamadı ve subatın 17 sıne 9 la 11,30 arasına randevu barkotu verın dedı subat 17 de gıdıcem yaptırıcam zafer benım anma kasam 6,30 da otobusten ındım eve gıdemedım ağlamaya başladım eşimi aradım ındıgım yerden aldı benı cok yorulmuştum dayanamadım hıckıra hıckıra 15 dk ağladım kendıme geldım

Kızının iyi olduğuna çok sevindim..Maşallah kuzucuğa...Evet renkli doppler için 1,5 ay önceden sıra alınıyor, iyi birine denk gelmişsin..Sinirlerin bozulmuştur kıyamam, insan yorulunca psikolojik olarak da etkilenyo bütün gün koş koş ne olacak..Sen hiç dinlenemiyorsun zaten ya, fmg ile sana çok üzülüyorum..Bi rahat göremediniz..Bi de evde küçük bebeğin var..Allah yardım etsin..

canım malum bunalımdayım kocam kactı biliyorsun :) ve dükkandayım aksam üzerine güzelce geleceğim
herkese selamlar sevgiler
iyi olunuz
dün cok canım sıkkındı rüyamda sigara üzerine sigara içtim

Kız daha gelmedi mi o eve...
Ameliyat nasıl geçti, gittin mi..
Sıkılma hiç bişeye,takma kafanı...Kocan da ne inatmış haa...

kuzuu sagol canim insallah

comely hersey yolunda olduguna sevindim canim. Bende p.tesi gidicem cok heyecanliyim :)

bizim daha çok var ayrıntılı 26sında pufff beklemek zor oluo böllee

bide kızlar bişi sorcam, renkli dopler, 4 boyutlu ultrason vs.. bunları doktorlar risk gördüklerinde istiyorlarmış. detaylı ultrasonu bile hatta. e tabi detaylı olarak bebişi görmek güsel ama, illa da tüm ultrasonları yaptırmaya gerek var mı??? yani herşey yolundaysa gerek yok gibi sanki. benim doktorum istemedi hiç. sadece detaylı istedi. o da aslında ben ısrar ettim diye...

aynen canım 1 gun ızın gunm var ondada bı turlu dınlenmek nasıp olmuyor cıldırıcam ya işden cıkmayı düşünüyorum bu ayı cıkarayımda artıkım evde olucam bakalım ama evdekı netıde kapattırdık ya sızsız yapamamkı bennnnnnnnnnnn,

comely canım dikkat et kendine yaaa her ne kadar 3 ayı bitirmiş olsakta her dönem dikkat gerekiyor

evet öyle ama işde mecbur koşuyorum bıde evde zatem suanda mısafır var 8 kişiler cocuklarla beraber 6 da bız alah allah işler güçler kimi beklerrrrrrrrrrrrr işden eve evde ev işi hzmet bulaşık fix eve gidince yemek kuuluyo bulaşık yıka kahve suyu koy servıs yap onları yıka meyve soy tabak hazırla veee son posta tatlıııııııııııııııııııı offffffffffffff offfffffffffffff

kuzuu sagol canim insallah

comely hersey yolunda olduguna sevindim canim. Bende p.tesi gidicem cok heyecanliyim :)

ay hadı sende hyırlı haberlerle gel canım benımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…