aynen canım 1 gun ızın gunm var ondada bı turlu dınlenmek nasıp olmuyor cıldırıcam ya işden cıkmayı düşünüyorum bu ayı cıkarayımda artıkım evde olucam bakalım ama evdekı netıde kapattırdık ya sızsız yapamamkı bennnnnnnnnnnn,
evet öyle ama işde mecbur koşuyorum bıde evde zatem suanda mısafır var 8 kişiler cocuklarla beraber 6 da bız alah allah işler güçler kimi beklerrrrrrrrrrrrr işden eve evde ev işi hzmet bulaşık fix eve gidince yemek kuuluyo bulaşık yıka kahve suyu koy servıs yap onları yıka meyve soy tabak hazırla veee son posta tatlıııııııııııııııııııı offffffffffffff offfffffffffffff
ay hadı sende hyırlı haberlerle gel canım benımmm
bizim daha çok var ayrıntılı 26sında pufff beklemek zor oluo böllee
bide kızlar bişi sorcam, renkli dopler, 4 boyutlu ultrason vs.. bunları doktorlar risk gördüklerinde istiyorlarmış. detaylı ultrasonu bile hatta. e tabi detaylı olarak bebişi görmek güsel ama, illa da tüm ultrasonları yaptırmaya gerek var mı??? yani herşey yolundaysa gerek yok gibi sanki. benim doktorum istemedi hiç. sadece detaylı istedi. o da aslında ben ısrar ettim diye...
4 boyutlu sorunlu gebeliklerde isteniyor...
Benimki baştan sorunlu gebelikti..2 hafta gerideydi, sürekli serum yiyordum hatta ilk doktorum bebeği alıcaz demişti..İçimiz rahat olsun diye girdik...
detaylı dediğin zaten renkli dopplerle aynı şey..Onu genelde istiyor doktorlar..Ben de ayın 28 inde gireceğim ona..
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kontrol için çok önemli tabiiki...
Ama Renkli dopler farklı bişi, o damarlara fln bakılan değilmi?. detaylı ultrason daha farklı bişi.
Renkli Doppler (dobbler yanl kelimedir) - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Detayl (ayrntl) ultrasonografi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ben üst düzey ultrasona girdim..4 boyutlu oluyo..
renkli dopler dediğine de 28 inde gireceğim ama, onun detaylı olduğunu biliyorum ben, doktorum öyle demişti..Ama burda farklı bişey gibi, bilmiyorum..
diorum ya kafam karıştı benim de iyice...
doktorlar biliodur doğrusunu ama
benimki durmadan itio beni çişim geliooo durmadannn
:86::86::86:
hoşgeldin ben şuan için yorgun sn
Niye yoruldun kız ?
Bunlar büyüdükçe iyice zor olucak bize..
eve git gel eşimin dersi 1:30 da yetişmek için hızlı yürüdük ondan
büyüdükçe geçer diolar ya neyyyseeeee ama resmen itiyo şobidikim yaaa
yeri dar gelio ama bilmio ki annesinin karnı onun kadar çabuk büyümüo sevimli şocukum
Sen daha eve gidiyon mu...Zor yürüyorum artık diyordun yaa..
Sabahtan yemeğini falan işe getirsen olmuyor mu, hem yürümemiş olursun...Kar falan diyordun ya, hasta olma yollarda..
Ayyy,senin şu kızını sevme tarzına hastayım yaa...
evet gidip geliyoruz zor yürüyorum yani artık eskisi gibi değil ama gitmek mecburi,yetindeyim eşimde bende öğle arası dışardayız iş yerim kapanıyo ben getirsem hilmi napıcak beraber gidiyoruz kahvalt tarzı bişiler yiyip geri geliyoruz bugün cuma idi ya hilmi cumaya flan gitti o geldi bi koştur ye hemen yola koyul karda yürümekde zor oluyobide diyorum yürüyüş iyi oluyordur
Yürüyüş iyidir elbet de, hani yollar karlı diyordun ya düşersin diye dedim...Çok dikkat et sıkı giyin bari..Madem işyeri kapanıyo yapacak bişey yok o zaman...
babası kızıo ama ya demicekmişim öle şeyler çocua, yazsam daha neleerr nelerr
hergün yeni bişi buluorum ben tırtılcıımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?