2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım beni madem evde bu kadar yoğun bir tempo var boşver çalış sen işe geldiğinde kafanı dinlersin hiç olmazsa
evde olsan sabahtan hizmet istemeye başlayacaklar akşama kadar onlar kendileri yapsın

4 boyutlu sorunlu gebeliklerde isteniyor...
Benimki baştan sorunlu gebelikti..2 hafta gerideydi, sürekli serum yiyordum hatta ilk doktorum bebeği alıcaz demişti..İçimiz rahat olsun diye girdik...
detaylı dediğin zaten renkli dopplerle aynı şey..Onu genelde istiyor doktorlar..Ben de ayın 28 inde gireceğim ona..

Kontrol için çok önemli tabiiki...
Ama Renkli dopler farklı bişi, o damarlara fln bakılan değilmi?. detaylı ultrason daha farklı bişi.
Renkli Doppler (dobbler yanl kelimedir) - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Detayl (ayrntl) ultrasonografi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

ben üst düzey ultrasona girdim..4 boyutlu oluyo..
renkli dopler dediğine de 28 inde gireceğim ama, onun detaylı olduğunu biliyorum ben, doktorum öyle demişti..Ama burda farklı bişey gibi, bilmiyorum..

ben üst düzey ultrasona girdim..4 boyutlu oluyo..
renkli dopler dediğine de 28 inde gireceğim ama, onun detaylı olduğunu biliyorum ben, doktorum öyle demişti..Ama burda farklı bişey gibi, bilmiyorum..

diorum ya kafam karıştı benim de iyice...
doktorlar biliodur doğrusunu ama

benimki durmadan itio beni çişim geliooo durmadannn
:86::86::86:

Sen daha eve gidiyon mu...Zor yürüyorum artık diyordun yaa..
Sabahtan yemeğini falan işe getirsen olmuyor mu, hem yürümemiş olursun...Kar falan diyordun ya, hasta olma yollarda..

evet gidip geliyoruz zor yürüyorum yani artık eskisi gibi değil ama gitmek mecburi,yetindeyim eşimde bende öğle arası dışardayız iş yerim kapanıyo ben getirsem hilmi napıcak beraber gidiyoruz kahvalt tarzı bişiler yiyip geri geliyoruz bugün cuma idi ya hilmi cumaya flan gitti o geldi bi koştur ye hemen yola koyul karda yürümekde zor oluyo bide diyorum yürüyüş iyi oluyordur

Yürüyüş iyidir elbet de, hani yollar karlı diyordun ya düşersin diye dedim...Çok dikkat et sıkı giyin bari..Madem işyeri kapanıyo yapacak bişey yok o zaman...

Yürüyüş iyidir elbet de, hani yollar karlı diyordun ya düşersin diye dedim...Çok dikkat et sıkı giyin bari..Madem işyeri kapanıyo yapacak bişey yok o zaman...

bi görsen nasıl giyindiğimi:):) uzaylı gbi hilmi sıkıca tutuyo düşmiyim diye çocuk gbiyim zaten..hilmi diyo sen aynen erkek çocugu gibiin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…