bi görsen nasıl giyindiğimi:):) uzaylı gbi hilmi sıkıca tutuyo düşmiyim diye çocuk gbiyim zaten..hilmi diyo sen aynen erkek çocugu gibiin diyo
bi görsen nasıl giyindiğimi:):) uzaylı gbi hilmi sıkıca tutuyo düşmiyim diye çocuk gbiyim zaten..hilmi diyo sen aynen erkek çocugu gibiin diyo
kızımın adıdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ALMİRA OLUCAK
Kız daha gelmedi mi o eve...
Ameliyat nasıl geçti, gittin mi..
Sıkılma hiç bişeye,takma kafanı...Kocan da ne inatmış haa...
yok sekerim gelmedi :)
ameliyat iyi gecti cok şükür allaha bugun yogun bakımdan bile cıkabilirmiş
tabi esas onemli olan bundan sonrası allah yardımcısı olsun
evet ayakalrımdada trktör tekeri gibi botlar var üzerim sarılı sarılı zaten kardan adım atmak zor oluyohahahahaha
dikkat et gerçekten ayy gözümün önüne geldi şimdi nassı yürüdüğün
ben evde öyle yürüorum, sanki 9 aylık gibi, onun eşofmanları giyip göğsümün altına kadar çekiorum, sallana sallana yürüorum
benim kocamcım da bana sünnet olmuş erkek çocuğu gibisin hayatım dio tabi kopuoruz ikimiz de
ohoooo dünden kalınır mı kızzzKIZLAR BU NE HIZ YAA....SİZE YETİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL..EN SON DÜN YAZMIŞTIM..BELKİ 500 SAYFA İLERLEMİŞSİNİZ
HANGİ BİRİNİ OKUYACAĞIM ŞAŞIRDIM...BENİM İKİZLERİMDE 18 HAFTALIKLAR..264 GR VE 20 CM LER
BELKİDE İKİZ OLDUĞU İÇİNDİR BİLMİYORUM KARNIM ÇOK FAZLA BELLİ..SANKİ 7 AYLIK HAMİLEYMİŞİM GİBİ..ŞİMDİDEN BÖYLEYSE 7 AYLIKKEN 9 AYLIKKEN NASIL OLUR BİLMİYORUM
BENİDE GEÇEN GÜN ARADILAR SAĞLIK OCAĞINDAN..AYIN 22 SİNDE İĞNE VURULMAYA GİDECEĞİM..ŞİMDİLİK BUKADAR..
SİZLERE YETİŞEBİLİRSEM YORUM YAZMAYA DEVAM EDERİM
ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR
KIZLAR BU NE HIZ YAA....SİZE YETİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL..EN SON DÜN YAZMIŞTIM..BELKİ 500 SAYFA İLERLEMİŞSİNİZ
HANGİ BİRİNİ OKUYACAĞIM ŞAŞIRDIM...BENİM İKİZLERİMDE 18 HAFTALIKLAR..264 GR VE 20 CM LER
BELKİDE İKİZ OLDUĞU İÇİNDİR BİLMİYORUM KARNIM ÇOK FAZLA BELLİ..SANKİ 7 AYLIK HAMİLEYMİŞİM GİBİ..ŞİMDİDEN BÖYLEYSE 7 AYLIKKEN 9 AYLIKKEN NASIL OLUR BİLMİYORUM
BENİDE GEÇEN GÜN ARADILAR SAĞLIK OCAĞINDAN..AYIN 22 SİNDE İĞNE VURULMAYA GİDECEĞİM..ŞİMDİLİK BUKADAR..
ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR
kızlarrrr ben geldimmmmmmmm
diğerleri nerede bugun eksiklikler var
ohoooo dünden kalınır mı kızzz:d yetişemezsin tabi.. Maşalah ikizlerineee:d
evet ayakalrımdada trktör tekeri gibi botlar var üzerim sarılı sarılı zaten kardan adım atmak zor oluyobenim biraz dağınıklıgımda vardır bi pantolon çıkartışımı görseniz hani erkek çocukalrı üzerine basa basa çıkartır yaa bende öle çıkartırım çişim geldi çişim geldi diye bide acele ederim ki sorma
hoşgeldiiinnn merve Allah ın izniyle başladım kızz öğlen kıldım 5-10 dk sonrada iknidi okunur
hoşbuldumm aannnaaa çok sevindim kız vesile bi nev-i ayyy çok mutlu oldum Allah kabul etsin canım benim , daim etsin inşallah bak gör neler yaşıcaksın, namaz vakitleri bebişin hadi kalk diye tekmelicek senibana yapıyo da sağolsun
KIZLAR BU NE HIZ YAA....SİZE YETİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL..EN SON DÜN YAZMIŞTIM..BELKİ 500 SAYFA İLERLEMİŞSİNİZ
ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR
kızlarrrr ben geldimmmmmmmm
hoşbuldumm aannnaaa çok sevindim kız vesile bi nev-i ayyy çok mutlu oldum Allah kabul etsin canım benim , daim etsin inşallah bak gör neler yaşıcaksın, namaz vakitleri bebişin hadi kalk diye tekmelicek senibana yapıyo da sağolsun
canım dedimya önceden kılıyordum işde bi 4 aya yakındır kılmadım allah affetsinde bakalım yaa hilmiye dedim bak beni yatsıya falan uyar dedim uyusam bile kaldır kıl de bana dedim
Hoşgeldin canım..
masallah ne güzel allah kabul etsin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?