canım dedimya önceden kılıyordum işde bi 4 aya yakındır kılmadım allah affetsinde bakalım yaa hilmiye dedim bak beni yatsıya falan uyar dedim uyusam bile kaldır kıl de bana dedim
kızlar dün aksam benim bıdık beni tekmelediğinde karnımda hareket etti :))))))))
yani hop diye karnım oynadı bir an üstü acıktı gördüm cok mutlu oldum :))
kızlar hıncal uluç un yazısına bakın
O GECE TANIŞTIĞI ERKEĞİN EVİNE KOŞTU
Defne'nin ani ve erken ölümü üzerine çok şey yazıldı ama böylesini kimse yazmamıştı. Polemik ustası Uluç, eleştiri oklarını hiç çekinmeden Foster'a yöneltti, sözünü sakınmadı. Söyledikleri medya dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek.
Gönül ferman dinlemez tamam ama, 18 aylık bebeği olan evli genç kadın da, daha o gece tanıştığı erkeğin evine koşmaz.." diyen Uluç, "Defne boşanma kararı almış mı?. Mahkemeye baş vurmuş mu?. Evini ayırmış mı?. Ayrı mı yaşıyor eşinden, bebeğinden.." diyerek dört soruyla gerekçelerini sıraladı.
SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILDI
"Saygı duymamı kimse benden beklemesin" dediği yazısının finalini şu sözlerle tamamladı:
"Ortada çok açık, çok seçik bir "İhanet" var.. Hem de aşk aldatması bile değil. Bir gecelik macera/ One night stand için, aldatılan bir koca ve unutulan bir bebek..
Ölmüş.. Allah rahmet eylesin..
Ama böyle bir insana, öldü diye saygı duymamı kimse benden beklemesin..
Kimse de, onu Azize ilan ederek, gençliğin önüne "Rol model" diye koymaya kalkmasın..
Defne Joy Foster'in ölüm sebebi bilinmiyor..
Astım hastasıymış. Fena halde sarhoşmuş. Bilinen o.. Alkol mü?. Son zamanlarda zararı bilimsel araştırmalara konu olan, bir nevi doping, enerji içeceklerinin aşırı kullanılması mı?. Uyuşturucu mu?. 10 gün içinde Adli Tıp gerçeği açıklayacakmış.. Öğreneceğiz.
Ama benim görüşüm değişmeyecek.
Defne'nin ölümü tipik bir "Su testisi, su yolunda kırıldı" olayıdır!.."
Defne'nin ani ve erken ölümü üzerine çok şey yazıldı ama böylesini kimse yazmamıştı. Polemik ustası Uluç, eleştiri oklarını hiç çekinmeden Foster'a yöneltti, sözünü sakınmadı. Söyledikleri medya dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek.
Gönül ferman dinlemez tamam ama, 18 aylık bebeği olan evli genç kadın da, daha o gece tanıştığı erkeğin evine koşmaz.." diyen Uluç, "Defne boşanma kararı almış mı?. Mahkemeye baş vurmuş mu?. Evini ayırmış mı?. Ayrı mı yaşıyor eşinden, bebeğinden.." diyerek dört soruyla gerekçelerini sıraladı.
"Saygı duymamı kimse benden beklemesin" dediği yazısının finalini şu sözlerle tamamladı:
"Ortada çok açık, çok seçik bir "İhanet" var.. Hem de aşk aldatması bile değil. Bir gecelik macera/ One night stand için, aldatılan bir koca ve unutulan bir bebek..
Kimse de, onu Azize ilan ederek, gençliğin önüne "Rol model" diye koymaya kalkmasın..
Astım hastasıymış. Fena halde sarhoşmuş. Bilinen o.. Alkol mü?. Son zamanlarda zararı bilimsel araştırmalara konu olan, bir nevi doping, enerji içeceklerinin aşırı kullanılması mı?. Uyuşturucu mu?. 10 gün içinde Adli Tıp gerçeği açıklayacakmış.. Öğreneceğiz.
Ayyy, kocaman olmuş kız o zaman..Daha bnimki oynadığında karnım hareket etmiyo..Ama elleyen hissediyor artık...Kuzum yaaa, sevindirmiş annesini...
çok ayıp bence ne olursa olsun ölen insan arkasından böyle yazı yazılmazz
anaa benim bebiş tekme attığında karnım eğriliyo büğrülüyo kızsenin kuzu biraz nazlı nazlı, zaten tekmeyi de zar zor atmıştı sana anaam melek ya melek annesi
minik mucizem gözün aydın bebeginin adıda pek güzelmiş :)))))
yok sekerim gelmedi :)
ameliyat iyi gecti cok şükür allaha bugun yogun bakımdan bile cıkabilirmiş
tabi esas onemli olan bundan sonrası allah yardımcısı olsun
kızlarrrr ben geldimmmmmm selammmmmm
Sabah - HINCAL ULUÇ - Bu nasıl bir mahalle baskısıdır?..
burda devamı adam ii laf etmiş
Evet çok nazlı..Boşa demiyorum deli kuzunun nazlı kızı diyee..
Yakında benimki de eğer büker beni...O zaman göbeği de kapatmam artık evde, sürekli açar açar bakarım...
konuya dannnn diye gircem ama bizlere yakısmaz kızlar burda.. ölen birinin ardından konusmak.. ne olduğunu ne yaşandığını bilmeden ...kendini savunamayacak bir insan artık ölü o.. dirilipte hayır böleee oldu diyemez.. öle veya deil zaten vbizi de ilgilendirmez.. Allah rahmet eylesin
1 buçuk yaşında bebbeği ilerde annesini merak edecek ve araştıracak bunlarla karşılasacak yazıkk o küçücük masum yavruya yazık bence...
Hoşgeldin suziii, naber kız...Neler yapıyorsunuz yaman beyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?