2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim tatlım iiyiiyiz yani teyzesiii.. yaman beyi görcem yarını çekiyom iple.. sen napiyosun öykü hanımın redsimlerini unuttum deme sakın .. onları görcem diyede geldim sevinçle...

Unutur muyum hiç...Sayfasını bile not aldım..3888
Sen de yarın yaman beyin güzel haberleriyle gelirsin inşallah..Ama ben ancak pazartesi okurum...Hafta sonu çalışmıyorum yaa.İnsan çok heyecanlı oluyoo yaa, tahmin edebiliyorum bugün sana hiç geçmiyordur....

anaaa kız gördüm kuzu bebişinin resimlerini ne tatlı ya yazık korkmuş yumuklarını konuşturmuş çok tatlı ya melek taşıyoruz içimizde melekkk yaa

oyy oyyy hemen bakıyorum ozamannn..
ben de hafta sonu giremem heralde pazartesi veririm haberlerini nasip olursa.. inş güzel haberlerle gelirim bende.. bi heyecenlıyım ki kuzum sormaaa.. geçmiyor zaman.. hayal ediyom görcemmi yüzünü diyom büyüdümü diyom daha neler nelerrr.. ama bitti işte yarın dr dayım şükürrrr

Harikaaa...
Yalnız kimin gözü olursa olsun illa göz olucak..
Göz de göz hani, maşallah hakkını vermek lazım...

Sağol kuzucum göz avatarlarını seviyorum ya sıkılmıştım maviden, bi müddet bunu kullanıyım belki değiştiririm yine..

bebişinin resimlerini gördüm Maşallah Sübhanallah Allah nazarlardan saklasın canım

anaaa kız gördüm kuzu bebişinin resimlerini ne tatlı ya yazık korkmuş yumuklarını konuşturmuş çok tatlı ya melek taşıyoruz içimizde melekkk yaa

Sorma teyzesi, can havliyle tam 20 dakika yumrukladı..
O an ne düşündüm biliyor musun, bebek aldırmak...Ne kadar kötü onlar da can, can korkusunu orda yaşıyorlar biliyorlar, düşünsene, nasıl kıyıp aldırılabilir, aklım almıyor...Vicdanım kabul etmiyor...
Kızım resmen kendini savunmaya çalışıyordu, çok içime dokundu, bi yandan güldüm ama, bi yandan da üzüldüm endişelendi diye..

suzii yarın senin detaylı ultrasonun mu var
benimde salııııııııııııııııııııııııııııııııııı
cok heyecanlıyım ))))

ultrason ses dalgaları yayıyor ya onu pek sevmezlermiş bebekler, ondan çok tepki verirlermiş o haldeyken... orda bile kendisini müdafa etmeye çalışıyor... Allah ya çok büyük vallahi... çocuk aldırmak bi felaket zaten benim de aklım almıyor...

düşünsene 1 dk. suyun içinde kalsak boğuluruz ya bebekler 9 ay sudalar çok enteresan Allah'ın işine bak ...

Göreceksin annesi, inşallah çok güzel haberlerle geleceksin..Yaman bey sana el sallayacak..O kadar güzel ki..Ben 2 gün konuşamadım resmen yaa...O kadar değişik bi duygu, hiç böyle görmemiştim...
Bi yandan endişe ediyorum dua ediyorum allahım bişey olmasın diye bi yandan seyrediyorum çok güzel çok karmaşık bi duyguydu...
Yaman bey de seni hiç üzmesin, çok çok güzel haberlerle gel inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…