öyle oluyo valla bi tekmelesin hemen açıyorum göbiş hep açık benim
öyle oluyo valla bi tekmelesin hemen açıyorum göbiş hep açık benim
Üşürsünüz kız..Soğuk değil mi oralar...
iyiyim tatlım iiyiiyiz yani teyzesiii.. yaman beyi görcem yarını çekiyom iple.. sen napiyosun öykü hanımın redsimlerini unuttum deme sakın .. onları görcem diyede geldim sevinçle...
Hoşgeldin Suziii
hosgeldınnnnnnnnnnn suziiiiiiiiiiiiii
kızlarr avatarım nasılsıkıldım o gözden kendi gözümü koydum
Unutur muyum hiç...Sayfasını bile not aldım..3888
Sen de yarın yaman beyin güzel haberleriyle gelirsin inşallah..Ama ben ancak pazartesi okurum...Hafta sonu çalışmıyorum yaa.İnsan çok heyecanlı oluyoo yaa, tahmin edebiliyorum bugün sana hiç geçmiyordur....
Harikaaa...
Yalnız kimin gözü olursa olsun illa göz olucak..
Göz de göz hani, maşallah hakkını vermek lazım...
Harikaaa...
Yalnız kimin gözü olursa olsun illa göz olucak..
Göz de göz hani, maşallah hakkını vermek lazım...
anaaa kız gördüm kuzu bebişinin resimlerini ne tatlı ya yazık korkmuş yumuklarını konuşturmuş çok tatlı ya melek taşıyoruz içimizde melekkk yaa
Ya bide benim bebis sürekli alt taraflara tekme atiyo yukalarda hic hissetmedim nerdeyse.
oyy oyyy hemen bakıyorum ozamannn..
ben de hafta sonu giremem heralde pazartesi veririm haberlerini nasip olursa.. inş güzel haberlerle gelirim bende.. bi heyecenlıyım ki kuzum sormaaa.. geçmiyor zaman.. hayal ediyom görcemmi yüzünü diyom büyüdümü diyom daha neler nelerrr.. ama bitti işte yarın dr dayım şükürrrr
Ya bide benim bebis sürekli alt taraflara tekme atiyo yukalarda hic hissetmedim nerdeyse.
öyle öyle daha tam yukarı çıkmamış demek bende öyle alttan hissediyorum, bazende hemen göbek deliğinin altında kıpraşıyor
Sorma teyzesi, can havliyle tam 20 dakika yumrukladı..
O an ne düşündüm biliyor musun, bebek aldırmak...Ne kadar kötü onlar da can, can korkusunu orda yaşıyorlar biliyorlar, düşünsene, nasıl kıyıp aldırılabilir, aklım almıyor...Vicdanım kabul etmiyor...
Kızım resmen kendini savunmaya çalışıyordu, çok içime dokundu, bi yandan güldüm ama, bi yandan da üzüldüm endişelendi diye..
Ayakları aşağıdadır kız ondandır...
oyy oyyy hemen bakıyorum ozamannn..
ben de hafta sonu giremem heralde pazartesi veririm haberlerini nasip olursa.. inş güzel haberlerle gelirim bende.. bi heyecenlıyım ki kuzum sormaaa.. geçmiyor zaman.. hayal ediyom görcemmi yüzünü diyom büyüdümü diyom daha neler nelerrr.. ama bitti işte yarın dr dayım şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?