2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amin hepimizin bebelerini korusun rabbim...

kuzuuu
senin bu foto 4 boyutlu mu şimdi bebişinkisi?
bende gidip cektireyim diyorum cerrahpaşada yokmuş medikalparka gidip cektirmek istiyorum önce sana sorayım dedim

Valla benim sorunlu gebelik diye çekildi..Çektirmek istersen çektir...Doktoruna sor ama bence..Benim doktorum çektirmemi istememişti, ama sorunlu gebelik yazıyo ya dosyamda, ben içim rahat etsin diye çektirdim...Özelde 90 tl.verdim ben buna..

bizde gecen gün onu düşündük nefes almıyor ama rabbin ana rahmine düşürüp onu kalbini atmasını nasip ediyor
cok acaip birşey insanın aklı almıyor

Ben geldimm
kuzu özet geç
aklım burda varmı bişey.
Zinkerbel ne var ne yok eşin eve döndümü kız

egeeeee koca gitti kızımmmm yok ortada dün mail attım bugun mailleştik inatlasıyorum su an özür bekliomus benden ettiğim laflardan dolayı
bende ben haksızdım zaten özür dilerdim ama sen ki beni terkettin ortada özür dilenecek birşey kalmadı dedim.
ooooof

welcome sekeriiiiiiiiiim

çok yoruldum bebişimi hissedemedim bayadır işlerim çok... .ok bedbehtım bugun yaa. Annem nörolojide cevap yok arayamıyorum((((((( dua edin

kızlarr avatarım nasıl sıkıldım o gözden kendi gözümü koydum
bu göz senin mi kızz sahidennn heyyyyy maşaallahhhh... en cokta kaş konusulur valla.. keman gibi.. yaaa bende kaş fukarasıyım da çok özeniyom kaşlara.. bazen diyom jilet atsam çıkarmı diye.. yani hiçte yok deil ama seyrek ..biraz daha olsa güzel olurdu..

suzii yarın senin detaylı ultrasonun mu var
benimde salııııııııııııııııııııııııııııııııııı
cok heyecanlıyım ))))

ayyy seninde az kalmıs canım.. çok heyeca::: dr a gitmeden bi gece önce bende bi hazırlık bi hazırlık.. aman görmelisinz.. eşimede diyom seninlede bulusurken böleydim ben diye gülüyo o da..
öle işte anlıyorum seni şimdi.. gelmez cumartesi benmki .. ama geldiii..
sende bende herkesssss güzel haberlelrle geliriz inşşşaaaalllaaaaahhhh...

çok güzel demişsin. Bravo diycek bişey bırakmadın böyle devam et taviz verme..

Ben geldimm
kuzu özet geç
aklım burda varmı bişey.
Zinkerbel ne var ne yok eşin eve döndümü kız

Özetler, özetler :

Zinkerbelin koca dönmedi..
Arkadaşın babasının ameliyat iyi geçmiş..
Yarın fmg ve suzi doktora gidecek..
minikmucizemi okudun muydu, detaydan iyi sonuçlarla gelmişti..
delimavi yoğunmuş, pek giremiyo..
bebişkomu merak ediyorduk ya, oo geldi..
minikeller de geldi..
herkes iyi sorun yok...
hilmi ve fatma namaza başladı
merve hepimizin bebelere dua etti.

aklıma bunlar geliyoo...

Haa birde ;
Seni çok özledik...

tşk ederim suzicim yok kız jilet atma, sarımsak sür gürleşir, yarım saat beklet yıka her gün yap bunu.

kuzuuuuuu bayıldımm kuzuna ... maşaallahhhh 41 kere.. ayyy kıyamamm yavrum ellerini nasılda yapmış yumrukk... can işte nasılda korumaya çalısıyo kendini...
bide bişi dicem.. burnuda çookk güzel heee.. ess geçmeyelimm yaniii..okka burun..
herşeyi belli yavrum benimm.. Allah kucağına almayı nasip etsin kuzummm.. ne cimicime olcak bu ama hazırlıklı ol..

ahahah bende öleyim biliyormusun
güzel yıkanıyorum bir gece önceden, giderken çok özenli gidiyorum makyaj sac falan ahahahah
sanki neeeee
filmdeki gibi
ben bebeğimi göreceğim ya o da beni güzel görsün hesabı :)))))))))))
özeniyor insan ya
Allah bu mutlulukları bizlere cok görmesin iyi haberlerle gelelim inşallah

çok güzel demişsin. Bravo diycek bişey bırakmadın böyle devam et taviz verme..

bu kadar sert olmasın yahuu=( ikisinin de birbirine ihtiyacı var. erkekler keçi inatlarından ilk adımı atmasalar da soradan daha çok özür dilerler .
azıcık gözyaşı bile çözer işi ama ... bilemedim... :97::97::97:

çok yoruldum bebişimi hissedemedim bayadır işlerim çok... .ok bedbehtım bugun yaa. Annem nörolojide cevap yok arayamıyorum((((((( dua edin

Geçmiş olsun kız..Kontrol için mi gitti, bi sorun mu var..Allah şifasını versin..
Çok yoğun olunca bebişler de yoruluyor herhalde ondan pek hareket etmiyordur duru hanım...
Sen birazdan acıkırsın, bişeyler yersin o da başlar oynaşmaya merak etme.

güzelll bi sorun olmaması.. Fatma hakka mı erdi kız. Onu namaz paklar anca:)) bende özledim sizi aklım burda ama çok iş var acil bekliyorlar..
Kuzu yarın burdamısın ben işteyim.

dualarm sizinle inşallah güzel haberler alın egecim.allah a emanet
sağol aşkım bi arasa annem rahatlıycam bakalım ne diycek tomogrofi felan ister herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…