2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mucizecim seninkisi kızmıydı kızlar daha bir tembel oluyormus seninkisine tembel demek istemem ama üzülme bir hissedeceksin sonra heeeeeeeep devamı gelecek :)

evet canım kız ultrasonda çok hareketli ama ben hissedemiyorum dr bir hafta daha var dedi dün ama üzülüyorum işte ne bileyim

Di mi teyzesi, sorma kaç gündür resimlerine bakıp bakıp gülüyorum çok güzel benim kızım diyee...
Burnuna ben de bittim yaa, bi doğsun o burnunu yiyeceğim...
Sen de yaman beyi böyle göreceksin yarın, çok güzel oluyo yaa..Herşeyini anlat burda tüm detayları..Okumak çok hoşuma gidiyor kuzuları...

olsun acitasyonu sever erkekler. Biraz gözyaşı ama birazda tatlı sert olsun:))
kendi bilir yaa ben kendimde değilim:)))))

annem başı dönüyor tepesi yanıyormuş:))))))) dahiliye tahlillerini yaptı 3 hafta sonra çıkacak birde nörolojiye sevk etti.bugun gitti bakalım haber vercek bana
valla çiko yedim ama uyuyor herhalde.. Eve gidince uzanınca başlar:))

HAVA DURUMU =)
Hafta sonu güneşli geçecek
Hava sıcaklığı kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Hafta sonu Marmara'da sıcaklık 14 dereceye kadar çıkacak. Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli, hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, Hafta sonunun günlük güneşlik geçeceğini, 10 Şubat'tan itibaren ise yeni bir soğuk hava dalgasının geleceğini söyledi.

OLEEYYY hafta sonu gezmeler bizi beklerrr

Ben yokum yarın, misafirim var ya evde gelmem...Ama aklım burda oluyo o zaman da..İyi sen varmışsın, pazartesi özetleri sen geçersin bana artık...Namazkılıyomuş kız o zaten, bebişte ara vermiş tekrar başladı...

Annen de inşallah güzel haberlerle gelir canım, endişe etme, dualarımız onunla..

sert olmam lazım ya haksızdım haklı duruma düştüm sartlar farklı aman su yolunu bulur biz barısırız eskisinden iyi oluruz evvel allah da bakalım

tmm cnm sağol..
Ben yarın burdayım kalablık olmuyor zaten.. Fmg ve suzi merak ederim onlarda haber verirler inşallah.. Ben çıkıyorum tekrardan kuzu sonra görüşürüz. Biraz daha toparlamam lazım..

yaa burda bi kadın fena canımı sıktı yaa beni gördü aaa ne kadr göbeğin çıkmış neden hamiel kıyafeti giymiyorsun çok ayıp böle gezilirmi göbeğin şişmiş iyice bende dedim ben kötü bişeymi yapıorum ki hamileyim dedim kaın böle olmaz robadan bişiler giy vs vs vs bende dedim kardan çıkamadım ki bi yere canımı sıktı yaa

saol canımmmmmmm... inş. inş .inş...
iyi dileklerin için çok saol gerçektennn..
pazartesi anlatırım bende.. güzel haberlerimi veririm sizlere inş.. ama gerçekten endişe de oluyor çoook...

kızlar yaaa 20. haftayı bitirmek üzereyim ama hala hissedemiyorum bebeğimi çoookk üzülüyorum ben

canım hamileden hamileye bebekten bebeğe değişiyormuş bu.. senin bebiş biraz nazlı demekki.. stres yapma hissedersin en yakın zamanda inş.. bak sen de yiyebiliyosan kivi yee.. kiviyle uyandırıyoz bebeişleriii..kiviye tepki v eriyolar genelde..ama hissetmesen de dedğim gibi stres yapma hissedersin o günlerde yakındır elbet.. korkma sakın..

Ben geldimm
kuzu özet geç
aklım burda varmı bişey.
Zinkerbel ne var ne yok eşin eve döndümü kız

çok yoruldum bebişimi hissedemedim bayadır işlerim çok... .ok bedbehtım bugun yaa. Annem nörolojide cevap yok arayamıyorum((((((( dua edin

hooşgeldin egecimm.. hayırdır canım yaaa annen rahatsızmı oldu.. ben duymadım daha önce hiç.. geçmiş olsun canımm.. bütün dualarım sizinle..

ya bu hamilelik meselesini cok sevdim ben hele ki oğlum oynamaya baslayınca demeyin keyfime ama
şu tuvalet olayı beni delirtiyor iş yerinde wc arka sokakta :) ay ne çilem varmıs cekilecek :)

ne kadar biliyormus o kadın!!!!! manyakmıdır nedir. sende ne diye elalemin lafına canını sıkıyordur. kıskanmıstır seni. esas ayıp olan sana böyle konusması. tatlı tatlı bir dille dese neysede.
geliyorum ardahana fatma kocama ve kaynanama kızgınlığımı o kadından cıkartmaya :) acılın :)

Alla alla, manyağa bakk...
Ben hamile kıyafeti giyiyorum ama, hamile kotunun üzerine eskiden giydiğim bol tunikleri de giyiyorum..
Biz çalışıyoruz, deli gibi kıyafet mi alacaz, sonra kaldıracaz kenarda duracak...Bakma sen o kadına, ne canını sıkıyon boş yere..Olanları giymeye devam et, bi kaç tane de alırsın...Millet karışınca sinir oluyorum..Bebek benim, göbek benim..İster robadan giyerim, ister çıplak gezerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…