mucizecim seninkisi kızmıydı kızlar daha bir tembel oluyormus seninkisine tembel demek istemem ama üzülme bir hissedeceksin sonra heeeeeeeep devamı gelecek :)
çok güzel demişsin. Bravo diycek bişey bırakmadın böyle devam et taviz verme..
merve cidden kaslı gözlüymüşsün :)))))))))
masallah :))))
kuzuuuuuu bayıldımm kuzuna ...maşaallahhhh 41 kere.. ayyy kıyamamm yavrum ellerini nasılda yapmış yumrukk... can işte nasılda korumaya çalısıyo kendini...
bide bişi dicem.. burnuda çookk güzel heee.. ess geçmeyelimm yaniii..okka burun..
herşeyi belli yavrum benimm.. Allah kucağına almayı nasip etsin kuzummm.. ne cimicime olcak bu ama hazırlıklı ol..
olsun acitasyonu sever erkekler. Biraz gözyaşı ama birazda tatlı sert olsun:))bu kadar sert olmasın yahuu=( ikisinin de birbirine ihtiyacı var. Erkekler keçi inatlarından ilk adımı atmasalar da soradan daha çok özür dilerler .
Azıcık gözyaşı bile çözer işi ama ... Bilemedim... :97::97::97:
geçmiş olsun kız..kontrol için mi gitti, bi sorun mu var..allah şifasını versin..
çok yoğun olunca bebişler de yoruluyor herhalde ondan pek hareket etmiyordur duru hanım...
Sen birazdan acıkırsın, bişeyler yersin o da başlar oynaşmaya merak etme.
evet canım kız ultrasonda çok hareketli ama ben hissedemiyorum dr bir hafta daha var dedi dün ama üzülüyorum işte ne bileyim
güzelll bi sorun olmaması.. Fatma hakka mı erdi kız. Onu namaz paklar anca:)) bende özledim sizi aklım burda ama çok iş var acil bekliyorlar..
Kuzu yarın burdamısın ben işteyim.
sağol aşkım bi arasa annem rahatlıycam bakalım ne diycek tomogrofi felan ister herhalde
bu kadar sert olmasın yahuu=( ikisinin de birbirine ihtiyacı var. erkekler keçi inatlarından ilk adımı atmasalar da soradan daha çok özür dilerler .
azıcık gözyaşı bile çözer işi ama ... bilemedim... :97::97::97:
ben yokum yarın, misafirim var ya evde gelmem...ama aklım burda oluyo o zaman da..iyi sen varmışsın, pazartesi özetleri sen geçersin bana artık...namazkılıyomuş kız o zaten, bebişte ara vermiş tekrar başladı...
Annen de inşallah güzel haberlerle gelir canım, endişe etme, dualarımız onunla..
Zinkerbel canim senin koca nere gitti ki ben kacirdim :26:
tmm cnm sağol..
Ben yarın burdayım kalablık olmuyor zaten.. Fmg ve suzi merak ederim onlarda haber verirler inşallah.. Ben çıkıyorum tekrardan kuzu sonra görüşürüz. Biraz daha toparlamam lazım..
Göreceksin annesi, inşallah çok güzel haberlerle geleceksin..Yaman bey sana el sallayacak..O kadar güzel ki..Ben 2 gün konuşamadım resmen yaa...O kadar değişik bi duygu, hiç böyle görmemiştim...
Bi yandan endişe ediyorum dua ediyorum allahım bişey olmasın diye bi yandan seyrediyorum çok güzel çok karmaşık bi duyguydu...
Yaman bey de seni hiç üzmesin, çok çok güzel haberlerle gel inşallah..
kızlar yaaa 20. haftayı bitirmek üzereyim ama hala hissedemiyorum bebeğimi çoookk üzülüyorum ben
Ben geldimm
kuzu özet geç
aklım burda varmı bişey.
Zinkerbel ne var ne yok eşin eve döndümü kız
çok yoruldum bebişimi hissedemedim bayadır işlerim çok... .ok bedbehtım bugun yaa. Annem nörolojide cevap yok arayamıyorum((((((( dua edin
annesine kactı canım)))))))))))))))))
yaa burda bi kadın fena canımı sıktı yaa beni gördü aaa ne kadr göbeğin çıkmış neden hamiel kıyafeti giymiyorsun çok ayıp böle gezilirmi göbeğin şişmiş iyice bende dedim ben kötü bişeymi yapıorum ki hamileyim dedim kaın böle olmaz robadan bişiler giy vs vs vs bende dedim kardan çıkamadım ki bi yere canımı sıktı yaa
yaa burda bi kadın fena canımı sıktı yaa beni gördü aaa ne kadr göbeğin çıkmış neden hamiel kıyafeti giymiyorsun çok ayıp böle gezilirmi göbeğin şişmiş iyice bende dedim ben kötü bişeymi yapıorum ki hamileyim dedim kaın böle olmaz robadan bişiler giy vs vs vs bende dedim kardan çıkamadım ki bi yere canımı sıktı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?