2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kuzucuk zaten sorunda o. yoksa ben sucluydum. hatalarımı biliyorum.
ama onun bir yaptıgı benim tüm yaptıklarımı götürdü.
kaldı ki bu aralar ağrılı, sızılı olduıgumu biliyor tüm hafta bu sabah doktora gitsek mi diye düsündük durduk en basiti.
ben acısını cıkartmadan o kapıdan içeri giremez.

gel buraya koru beni

o öle diyince biran sanki çıplak mı geziyorum dedim o öle dedikçe daha bi çıkara çıkara göbeğimi çıktım böle gezicem dedim ben hamileyim işde dedim çıktım nerdeyse kendi evdeki hamile kıyafetlerini verecekti bana kaç beden giyiyorsun diye bile sordu bilmiyorum bedenimi dedim bend

Zinkerbel demek kacirdin herifi :) Neyse Hatasini anlar geri döner yakinda dayanamaz mrk etme

Bebisim tekme atti sonunda ciko yiyince:) Ama alttan atiyo ozaman cisim geliyo gibi oluyo ya:)

ay eveet ya çok bilmiş kadın.
kafana göre takıl sen fatmacım ya =)
ben sadece 2 hamile tshirtü aldım. kocacımın sweatlerini bile giyiyorum bol ne varsa...
alışverişi bahara saklıorum. tiril tiril elbiseler giyces kızımla o zaman... şimdi herşey oluo zaten tunik munikle geçiştirilio...

Zinkerbel demek kacirdin herifi :) Neyse Hatasini anlar geri döner yakinda dayanamaz mrk etme

Bebisim tekme atti sonunda ciko yiyince:) Ama alttan atiyo ozaman cisim geliyo gibi oluyo ya:)

Fatmacım takma kafana bazı kendini bilmez insanlar vardır öyle etrafta dangıl dungul konuşan bizlere de denk gelmiştir elbet, bozma moralini ne giyer giyersin bu kimseyi bağlamaz.

Cılkını çıkarmadan nazını yap bacım...Arkandayım...

tşk ederim suzicim yok kız jilet atma, sarımsak sür gürleşir, yarım saat beklet yıka her gün yap bunu.
eet eet onu diyolar hep.. de ben bi türlü yapmadım.. sarımsak yaa kokucam diyee heralde.. ama yapiyim bakim yaa.. kokarsa koksun dimi...:)))

aminn aminn canımmm. inş..
eet aynen dediğin gibi bebeğimde beni görcek hesabı heraldeee...
yeni erkek arkadaşım oldu sanki de... liseli aşıklar gibi buluşcaz bi cafe de gibi .. heyecan o biçim .. kıpır kıpırrr içimm

Fatmacım takma kafana bazı kendini bilmez insanlar vardır öyle etrafta dangıl dungul konuşan bizlere de denk gelmiştir elbet, bozma moralini ne giyer giyersin bu kimseyi bağlamaz.

evt yaaa bende öle dedim işde ama salak kadın

Sen giydiğin elbisenin ya da kıyafetin her neyse içinde rahat mısın?... rahatsınnn... boşverrrrrr
şuan üzerimde gri bir kumaş pantolon ve gri bir kazak var dar değilki kazagım rahatım pazar günü çıkıp bakıcaktım zaten ufff bide bana demez mi git karstan al diye sanki arka sokak kars kardan nereye gidiyim hay Allahım yaaa

Takılma yaa, dert ettiğin şeye bakk..
Çok üzüldüysen bi kaç tane alıver deseydin geçseydin..

kız takma ne var amaaaannn alınganlığın üzerinde bugun senin galiba, napcaksın kocakarının dediği saçma sapan lafları yoksay engelle gitsin

ben geldimmmmm,,, yanıyo yanıyo kolum yanıyo. ufff oldu kolum aşı yaptılarrrrr, oy oy oyyyyy

ben de yerim onun okka burnunu.. süt kokan gıdığınıdaaa... ayyy ayyy
ben de anlatırım canım yarın gösterirse oğlum gül cemaalini...inş.. anlatırım hemde nasıl anlatırım..yeterki göriyim bide iyi olsun .. Allah nasşp ederse inş. gelir buraya yuppiii die anlatırımmm...

tmm cnm sağol..
Ben yarın burdayım kalablık olmuyor zaten.. Fmg ve suzi merak ederim onlarda haber verirler inşallah.. Ben çıkıyorum tekrardan kuzu sonra görüşürüz. Biraz daha toparlamam lazım..

canımm yazdım görmeden çıktın.. inş. iyidir annen.. dualarım sizlerle...
bende merak ettirmem sizi inş. pazartesi girer anlatırım bi güzelll..
fmg de yarın gitcek demek oda güzel haberlerle gelsinn inşşşaaaalllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…