Valla ben her zaman kocişler haklıdır derim amaaa,
hamile karı bırakılıp kaçılır mı yahuu...
Ben adama bıçak çektim yine yazık bırakıp kaçmadı, gel karıcım sinirlerin bozuldu senin diye sakinleştirmeye çalıştı...
gel buraya koru benine kadar biliyormus o kadın!!!!! manyakmıdır nedir. sende ne diye elalemin lafına canını sıkıyordur. kıskanmıstır seni. esas ayıp olan sana böyle konusması. tatlı tatlı bir dille dese neysede.
geliyorum ardahana fatma kocama ve kaynanama kızgınlığımı o kadından cıkartmaya :) acılın :)
Alla alla, manyağa bakk...
Ben hamile kıyafeti giyiyorum ama, hamile kotunun üzerine eskiden giydiğim bol tunikleri de giyiyorum..
Biz çalışıyoruz, deli gibi kıyafet mi alacaz, sonra kaldıracaz kenarda duracak...Bakma sen o kadına, ne canını sıkıyon boş yere..Olanları giymeye devam et, bi kaç tane de alırsın...Millet karışınca sinir oluyorum..Bebek benim, göbek benim..İster robadan giyerim, ister çıplak gezerim..
Alla alla, manyağa bakk...
Ben hamile kıyafeti giyiyorum ama, hamile kotunun üzerine eskiden giydiğim bol tunikleri de giyiyorum..
Biz çalışıyoruz, deli gibi kıyafet mi alacaz, sonra kaldıracaz kenarda duracak...Bakma sen o kadına, ne canını sıkıyon boş yere..Olanları giymeye devam et, bi kaç tane de alırsın...Millet karışınca sinir oluyorum..Bebek benim, göbek benim..İster robadan giyerim, ister çıplak gezerim..
ya kuzucuk zaten sorunda o. yoksa ben sucluydum. hatalarımı biliyorum.
ama onun bir yaptıgı benim tüm yaptıklarımı götürdü.
kaldı ki bu aralar ağrılı, sızılı olduıgumu biliyor tüm hafta bu sabah doktora gitsek mi diye düsündük durduk en basiti.
ben acısını cıkartmadan o kapıdan içeri giremez.
eet eet onu diyolar hep.. de ben bi türlü yapmadım.. sarımsak yaa kokucam diyee heralde.. ama yapiyim bakim yaa.. kokarsa koksun dimi...:)))tşk ederim suzicim yok kız jilet atma, sarımsak sür gürleşir, yarım saat beklet yıka her gün yap bunu.
ahahah bende öleyim biliyormusun
güzel yıkanıyorum bir gece önceden, giderken çok özenli gidiyorum makyaj sac falan ahahahah
sanki neeeee
filmdeki gibi
ben bebeğimi göreceğim ya o da beni güzel görsün hesabı :)))))))))))
özeniyor insan ya
Allah bu mutlulukları bizlere cok görmesin iyi haberlerle gelelim inşallah
Zinkerbel demek kacirdin herifi :) Neyse Hatasini anlar geri döner yakinda dayanamaz mrk etme
Bebisim tekme atti sonunda ciko yiyince:) Ama alttan atiyo ozaman cisim geliyo gibi oluyo ya:)
Zinkerbel demek kacirdin herifi :) Neyse Hatasini anlar geri döner yakinda dayanamaz mrk etme
Bebisim tekme atti sonunda ciko yiyince:) Ama alttan atiyo ozaman cisim geliyo gibi oluyo ya:)
Fatmacım takma kafana bazı kendini bilmez insanlar vardır öyle etrafta dangıl dungul konuşan bizlere de denk gelmiştir elbet, bozma moralini ne giyer giyersin bu kimseyi bağlamaz.
o bende de oluyo hemen wc'ye kaçıyom
evt yaaa bende öle dedim işde ama salak kadın
şuan üzerimde gri bir kumaş pantolon ve gri bir kazak var dar değilki kazagım rahatım pazar günü çıkıp bakıcaktım zaten ufff bide bana demez mi git karstan al diye sanki arka sokak kars kardan nereye gidiyim hay Allahım yaaaSen giydiğin elbisenin ya da kıyafetin her neyse içinde rahat mısın?... rahatsınnn... boşverrrrrr
şuan üzerimde gri bir kumaş pantolon ve gri bir kazak var dar değilki kazagım rahatım pazar günü çıkıp bakıcaktım zaten ufff bide bana demez mi git karstan al diye sanki arka sokak kars kardan nereye gidiyim hay Allahım yaaa
şuan üzerimde gri bir kumaş pantolon ve gri bir kazak var dar değilki kazagım rahatım pazar günü çıkıp bakıcaktım zaten ufff bide bana demez mi git karstan al diye sanki arka sokak kars kardan nereye gidiyim hay Allahım yaaa
kız takma ne var amaaaannn alınganlığın üzerinde bugun senin galiba, napcaksın kocakarının dediği saçma sapan lafları yoksay engelle gitsin
Di mi teyzesi, sorma kaç gündür resimlerine bakıp bakıp gülüyorum çok güzel benim kızım diyee...
Burnuna ben de bittim yaa, bi doğsun o burnunu yiyeceğim...
Sen de yaman beyi böyle göreceksin yarın, çok güzel oluyo yaa..Herşeyini anlat burda tüm detayları..Okumak çok hoşuma gidiyor kuzuları...
tmm cnm sağol..
Ben yarın burdayım kalablık olmuyor zaten.. Fmg ve suzi merak ederim onlarda haber verirler inşallah.. Ben çıkıyorum tekrardan kuzu sonra görüşürüz. Biraz daha toparlamam lazım..
Takılma yaa, dert ettiğin şeye bakk..
Çok üzüldüysen bi kaç tane alıver deseydin geçseydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?