2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar ben kaçar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın belki gelirim daha sonra öpüyorum sizi...

Anlat anlat, inan sırf kendiminkine değil hepsine seviniyorum kuzuların...Resim verirlerse resmini de ekle kız...Sanki bi daha gidecekmişim gibi heyecan yaptım, iyi haberlerle geleceksin inşallah..

geçmiş olsun canım bakalım bende pazar günü uf olmaya gidicem

Kıyamamm yaa..Çok mu yanıyo kız...Öpiyimm geçsin mi...
Dinlen artık bol bol, c vitaminli şeyler ye hasta olma..Aşı olunca bağışıklık biraz zayıflıyormuş..
iğne ucu girerken hissetmedim de ilacı sıkarken acudu. herif beni öyle görünce ağlıycaktı :)) kalp atışlarını da dinledik dandik bi aletle.
ben diorum ki ne kadar acıyacak altı üstü aşı yane... çocukluğumdan beri o kadar çok aşı oldum ki... acımas diorum ama herkes acıo dio... olmasam mı acıbaaa
yok ne kadar acırsa acısın vurulacaktım, yine olsa yine vurulurum, bebişim için

geçmiş olsuuuuuuuuunnnnnn şifa olsuuuuuuuuuuuuuun

geçicek canım :)

sağolun darısı olmayanların başınaaaa, şuan biraz sızlıyo, bi kaç gün ağrı yapabiirmiş. daha çok acıycak zannediyodum, korktuğum kadar değilmiş neyse...

ayyy canımm yaaa.. naz yaptaa .. çokta süründürme kız günahh ben üzülürüm çok.. gerçi haklısın.. o da yani hamile insan bırakılırmı tek.. ama kimbilir ne kadar üzülüyodur o da..gönlünü alır o senin gör bak..

ben geldimmmmm,,, yanıyo yanıyo kolum yanıyo. ufff oldu kolum aşı yaptılarrrrr, oy oy oyyyyy
hoşşgeldin canımm.. ne aşısı.. tetenoz mu...

neyse kızlar ben kaçar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın belki gelirim daha sonra öpüyorum sizi...
güle güle şekerrrrr.. bizde seni öppptükk..

Anlat anlat, inan sırf kendiminkine değil hepsine seviniyorum kuzuların...Resim verirlerse resmini de ekle kız...Sanki bi daha gidecekmişim gibi heyecan yaptım, iyi haberlerle geleceksin inşallah..

ayyy kuzuuuu inş. canımm...
yeni erkek arkadaşım o benimm.. bende liseli genç kız... yeni tanıstıktaa... cafede buluscaz gizli saklı..öle diyom artıkkk.. bu heyecan anca buna benziyorrr

ateşinde olabilir canım panikleme tamam mı
Anamm maşallah...
Sana da benziyo kız biraz...Sarışın ya...
Gözlerin gerçekten maşallahı var..

evt kuzen yaa ama gözler cam gbi:)

ben geldimmmmm,,, yanıyo yanıyo kolum yanıyo. ufff oldu kolum aşı yaptılarrrrr, oy oy oyyyyy

canım geçmiş olsun geçen hafta salı günü bende yaptırdım
yapılırken pek acımıyo ama ertesi gün şişti iki üç gün inmedi ve baya ağrıdı kolum zor ama bebeğim için olmam gerekliydi

bende hep bebeğimin bu aşı olayına nasıl dayanacağını düşündüm
ben kocaman kadınım çok zorlandım ki pek öyle nazlanma felan bilmem canımın kıymetini bilmem küçücük bebeğim nasıl dayanacak aşılara

fatma bak o kadına söyle bugünlerde gerginim zaten gelip yolmayayım saçını başını bütün sinirimi ondan çıkarırım ona neymiş yaa herkes istedğini giyer

ayyy kuzuuuu inş. canımm...
yeni erkek arkadaşım o benimm.. bende liseli genç kız... yeni tanıstıktaa... cafede buluscaz gizli saklı..öle diyom artıkkk.. bu heyecan anca buna benziyorrr

Bilmemm mi yaa..Ben de doktora gideceğimde bi süs bi püs...Saçları falan aıyorum makyaj yapıyorum..Herifim diyoo çatlak mısın sen..Ne gerek var, olmaz diyorum ben kızımı kızım beni görücek..
Tarif edilemiyo demi..Kocişler de ne kadar anlıyoruz dese de anlayamazlar bzii..Canımızdan can onlar bizim...

slm bursada yalçın kimya dıe bı hoca var cok ıyı ama ozelde bakıo sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…