ben geldimmmmm,,, yanıyo yanıyo kolum yanıyo. ufff oldu kolum aşı yaptılarrrrr, oy oy oyyyyy
ben geldimmmmm,,, yanıyo yanıyo kolum yanıyo. ufff oldu kolum aşı yaptılarrrrr, oy oy oyyyyy
evt engelliyim :)kız takma ne var amaaaannn alınganlığın üzerinde bugun senin galiba, napcaksın kocakarının dediği saçma sapan lafları yoksay engelle gitsin
geçicek canım :)ben geldimmmmm,,, yanıyo yanıyo kolum yanıyo. ufff oldu kolum aşı yaptılarrrrr, oy oy oyyyyy
ben de yerim onun okka burnunu.. süt kokan gıdığınıdaaa...ayyy ayyy
ben de anlatırım canım yarın gösterirse oğlum gül cemaalini...inş.. anlatırım hemde nasıl anlatırım..yeterki göriyim bide iyi olsun .. Allah nasşp ederse inş. gelir buraya yuppiii die anlatırımmm...
neyse kızlar ben kaçar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın belki gelirim daha sonra öpüyorum sizi...
geçmiş olsun canım bakalım bende pazar günü uf olmaya gidicem
iğne ucu girerken hissetmedim de ilacı sıkarken acudu. herif beni öyle görünce ağlıycaktı :)) kalp atışlarını da dinledik dandik bi aletle.Kıyamamm yaa..Çok mu yanıyo kız...Öpiyimm geçsin mi...
Dinlen artık bol bol, c vitaminli şeyler ye hasta olma..Aşı olunca bağışıklık biraz zayıflıyormuş..
yok ne kadar acırsa acısın vurulacaktım, yine olsa yine vurulurum, bebişim içinben diorum ki ne kadar acıyacak altı üstü aşı yane... çocukluğumdan beri o kadar çok aşı oldum ki... acımas diorum ama herkes acıo dio... olmasam mı acıbaaa
geçmiş olsuuuuuuuuunnnnnn şifa olsuuuuuuuuuuuuuun
geçicek canım :)
ya kuzucuk zaten sorunda o. yoksa ben sucluydum. hatalarımı biliyorum.
ama onun bir yaptıgı benim tüm yaptıklarımı götürdü.
kaldı ki bu aralar ağrılı, sızılı olduıgumu biliyor tüm hafta bu sabah doktora gitsek mi diye düsündük durduk en basiti.
ben acısını cıkartmadan o kapıdan içeri giremez.
hoşşgeldin canımm.. ne aşısı.. tetenoz mu...ben geldimmmmm,,, yanıyo yanıyo kolum yanıyo. ufff oldu kolum aşı yaptılarrrrr, oy oy oyyyyy
güle güle şekerrrrr.. bizde seni öppptükk..neyse kızlar ben kaçar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın belki gelirim daha sonra öpüyorum sizi...
Anlat anlat, inan sırf kendiminkine değil hepsine seviniyorum kuzuların...Resim verirlerse resmini de ekle kız...Sanki bi daha gidecekmişim gibi heyecan yaptım, iyi haberlerle geleceksin inşallah..
ateşinde olabilir canım panikleme tamam mıiğne ucu girerken hissetmedim de ilacı sıkarken acudu. herif beni öyle görünce ağlıycaktı :)) kalp atışlarını da dinledik dandik bi aletle.
yok ne kadar acırsa acısın vurulacaktım, yine olsa yine vurulurum, bebişim için
sağolun darısı olmayanların başınaaaa, şuan biraz sızlıyo, bi kaç gün ağrı yapabiirmiş. daha çok acıycak zannediyodum, korktuğum kadar değilmiş neyse...
Anamm maşallah...
Sana da benziyo kız biraz...Sarışın ya...
Gözlerin gerçekten maşallahı var..
ben diorum ki ne kadar acıyacak altı üstü aşı yane... çocukluğumdan beri o kadar çok aşı oldum ki... acımas diorum ama herkes acıo dio... olmasam mı acıbaaa
ayyykuzuuuu inş. canımm...
yeni erkek arkadaşım o benimm.. bende liseli genç kız... yeni tanıstıktaa... cafede buluscaz gizli saklı..öle diyom artıkkk.. bu heyecan anca buna benziyorrr
çook tatttlııı... gözlere bakkk...maşaallahhh.. Allah bağışlasın...
Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün itibarıyle 20 hafta 2 günlüğüz. Hayırlısı ile sağlıklı kolay bir şekilde bebeklerimizi doğurmayı nasib etsin Allah...Ben Bursadayım hala bir doktor bulabilmiş değilim.
Doğal doğum yapmak istiyorum. Doğal derken şimdilerin normal doğum dediği epiduralli suni sancılı epizyomili doğum değil. Hiçbir mudahalenin yapılmadığı tamemen doğal bir doğum istiyorum Allah nasib ederse. Fakat böyle düşünen doğa doğumu destekleyen bir doktor bulamadım henüz. Bütün doktorlar şartlanmış. ''Ama ilk doğumda epizyomi şart ama epidural takarsak rahat edersiniz vs vs.'' gibi söylemler var. Bursada oturan doktor tavsiye edecek arkadaş varmı acaba içinizde...Hayırlı ve güzel paylaşımlar dilerim...Güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?