2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm bursada yalçın kimya dıe bı hoca var cok ıyı ama ozelde bakıo sanırımm

slm kızlarrr ayyy 11 den berı dısarda gexıom oldum bıttımm.
bıde hastaneye gttım sonuclar vardı onlara baktırdım yanımda hamıle kadın vardı.
sonra kızı otobus duragında gordum salamlı peynırlı sandvıcc yıyoo dayanamadım soledım yta salam cok yararlı deılmıs dıe kız dıokı aaa ben cok yıyorum bıda yemımm tesekkur ederım dedı:)

evet suzii cim tetanoz. ağrı şişme olabilirmiş, bünyeye göre değişiyomuş etkileri. benim canım pek tatlıdır, ondan biraz evham yapıyo olabilirim :)) bebeğim nasıl dayanacak hakikaten yaa, ben ağlarımmmm onu görüncee kıyamammmm. 57 kilo olmuşum bu aradaaaa. toplam 4 kilo almışım

bu topiğide adres verseydin bilgilen azıcık die

eet eet ..hepimiz daha doğmayan bebişlerimize süsleniyoruzz... zaten bu haziran anneleri çok kokoşlar canımm.. anladım ben bunu ..
kocişlerde anlamıyolar gerçektenn.. yani heyecan var onlarda da.. sevinçliler mutlular da.. ama tam yaşayamazlar bizler gibi.. öleeee izliyolar gariplerrr

yurt dışında hiç görmedim bende

minikmucizem gel yaaa koruyun beni
valla gelip o kadına ağzının payını veresim geldi
çok kızıyorum başkalarının işlerine özel hayatlarına giyimlerine karışanlara
sana ne ben senin ne giydiğine karışıyormuyum
bugün giydiğin kıyafet benim göz zevkimi bozuyor görünme bana diyormuyum sanane bende ne istersem giyerim canım isterse göbeğimi tamamen açarım istersem çıplak gezerim sana mı kalmış

aklım başımda ne yapacağıma karar verebilirim ki veremeyecek durumda olsam da kocam var ailem var fikrini söylemesi gereken en son kişisin sen

ayyyyy ne çok kızdım yaaaaaaa

hah iyi dedin mucize bende öle dedim içimde badi vardı açtım daha da böle gezicem işde dedm daracık giycem

Kızlar yarım saat işim vardı..geldim..maşallahh yine alıp başınızı gitmişsiniz..size yetişmek asla mümkün değil...
Ammaaa çok konuşuyosunuz yaaa

Neyse ben yine kaçırdım bir sürü şey..en iyisi başka topiclere takılayım biraz...

kız bişey konuştugumuz aynı laflar döndür döndür konuşş nereye hem dur bakıyım yeni geldin sen

fıstıklar bağlantım yine koptu habersiz çıkıyorum kusura bakmayın..neyse yine geldim :) ama işler çok, biraz kalıp gitmem lazım..
4 saatte 30 sayfa ilerlemişsiniz 300 mesaj yani hay maşallah size geveze karılar sizi :))))
çocugun çıktıgı yer varya ordan anüse dogru kesi atılıyor sonra oraya dikiş atılıyor düzgün yırtılması için eğer açmasalar yamuk yumuk yırtılır ki buda istenmeyen durum
canım tam tersi, anüse doğru yırtılmasın diye, hafif çapraz bi kesi atıyorlar. kardeşim anlattı da, yoksa anüse kadar yırtılıyormuş ve o durumda da kadınlar bağırsaklarını ve idrarlarını tutamıyorlarmış.kardeşim böyle bi vakaya şahit olmuş,kadının kocası bencilliğinden kesik atılmasını istememiş ve kadıncağızın taa arkalara kadar yırtılmış..
o yüzden normal doğum gerekirse kesiye ihtiyaç duyulursa engel olma dedi bana..neyse daha çok var :)

çok ayıp bence ne olursa olsun ölen insan arkasından böyle yazı yazılmazz

ya evet ben de ölen kişilerin arkasından ne olursa olsun yorum yapma hakkımızın olmadığını düşünüyorum. hıncal uluç da bunu kendine reyting malzemesi yapmış, ondan da bu beklenir.. Allah taksiratını affetsin, bize anca bunu demek düşer. Rabbimin katında nasıl bi insan olduğunu, orada neler yaşandığını vs nerden bilebiliriz ki..
heheehehe evet sekerim kacırdım
gittiiiiii gittiiiiiiiiiii
ayy ama fena koydu acıkcası :))))

ah canım bak kaynanan yaptıklarıyla emeline kavuştu,huzurunuzu kaçırdı. kıs kıs gülüyordur şimdi. o yüzden böyle durumlarda kocaya tavır almak yerine kendilerine karşı tavır koymak lazım..

bu topiğide adres verseydin bilgilen azıcık die

ay alemsin fatma yaa

benim kocam da öyle yazık mutlu ama tam hissedemiyo da, "herşeyi sen daha çok hissedeceksin ben daha dışarda kalıcam" diyo yazık..ee annelik zor ama işte sadece kadınlara nasip oluyor..iyi ki de kadınım valla

Son düzenleme:
sen etcılll deılsınkı kuzuuuuuummmm:)

Kız benim necil olduğum belli değil ki...
Hayvanın etini yemem b.kuna bayılırım...kokoreç falan severim..Salam da yerim..
Et olarak yemem ama, kokuyoo...
Bak açık açık yazdım canınız çekmesin haaa..Zaten egeden başka kimsenin canı çekmiyo da, o da yok allahtan..

kızzz kokoreci bende çok severim heee uffff böle cin biber ayran uff süper olur valla ben bugün ciğer yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…