2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim kocam da öyle yazık mutlu ama tam hissedemiyo da, "herşeyi sen daha çok hissedeceksin ben daha dışarda kalıcam" diyo yazık..ee annelik zor ama işte sadece kadınlara nasip oluyor..iyi ki de kadınım valla

Evet bende iyi ki kadınım...
Erkek olsam evlenip sorumluluk almak istemezdim...
Sünnet olmak istemezdim..
Askere gitmek istemezdim...

Anne olmak da sancıllı bi süreç ama bi o kadar da zevkli....İyi ki kadınız...

Bi de en önemlisi, hiçbir stres sıkıntı performansımızı etkilemiyo ayol...Erkekler o konuda çok şanssz...

kızzlaaarrr... bişi dicemmm .. bilgisayarı kucağıma aldığımda, sanki ağzımdan çıkmaya calısıyomuş gibi oluyor oğluşum.. sanki tırmanıyor gibi.. kaçıyor gibi.. kaçtır dikkatimi cekiyo bu.. esimde yasakladı artık kucama almayı pc yi.. ama neden oluyo acaba zararı mı hissediyo.. ağırlığımı hissedeiyo.. ışıklarımı geliyo.. ne bilim saçma belki sölediğim şeyler ama neden olurki bölee herdefasında..

kızzz kokoreci bende çok severim heee uffff böle cin biber ayran uff süper olur valla ben bugün ciğer yicem

cinbiberi çok severdim hamilelikte hastası oldum iyice :)) geçen yemek yapıyorum, dolabı açıp kapatırken gördüm biberleri, gözüm döndü, oturdum peynirle cin biber yedim bi sürü korkuyorum midem delinecek diye

Oturuş pozisyonundan olabilir canım ışığı şimdilik algılamıyorlar diye biliyorum birkaç hafta sonra çok güçlü ışığı ayırt edermiş o ışıkda nerden giricekse aklım almadı yinede bacaklarına fazla ağırlık bindirme zararı olabilir bence

eet zorlukları var tabideee iyiki kadınım vallaa... doru dedin bluueee
faydalı topık... ıspanagın yogurtla yenmıycegını ben burdan ogrendım yanı:)))

ama yoğurtsuz olursa ben yiyemem ki ıspanakkk... ayyyy tühh

sende bendensınn et olarak sevmem bende muhakkak bı sekılde ıslenmıs olcakkkk:):):))
ayyy egeeccıkkk calısıo bgn yaaa cuma cuma yogunlukkk yazıkk

Benimki ultrasondan korkuyo ya,seninki de bilgisayardan etkileniyordur kız...Kucağına alma masaya falan koy bari..

hemeeen kaldır bilgisayarı kucaandan zararlı tabiikii... sıcaklık verio ya sürekli... karnının üstünde tutma. bilgisayar direk zararlı deil ama ossun sen yine de accık uzak tut...

cnmmm wireless cok tehlıkelıymıs pc den cokkk oyzden bende laptop kullanmıyorum evde ıcerdekı pcye gıdıommm

yok canım dediklerini düzeltmek için değil, insanlar kesiğe karşılar çok. öyle düşünmemek lazımmış ben de o yüzden yazdım..
yoo öle düşünmedim canım yani tam ifade edememişim senin dediğin dogru onu demek istedim

çocugu sıkıştırıyorsundur kızz lma kucagına bende almıyom valla

off fena severim bende yaaa aşırıya kaçınca çıkışı pek bi acılı oluyo birde turpu çok severim ama bana dokunuyo yiyemiom eşim yerken ölee bakıyom

Dün diyordun ya kız, bugüne mi kaldı...Afiyet olsun..
dün yokmuş canım kasapta bugün gelecekmiş söledik adam ayıracaktı

aaaaaa blueeee cinbiberi neee.. ben ilk kez duydum bunu.. ((

saol canım.. ilk zamanlar anlamıyodumm seviniyodumm .. sora baktım pc ye bu tepki.. dikkat ediyorum artık..
Benimki ultrasondan korkuyo ya,seninki de bilgisayardan etkileniyordur kız...Kucağına alma masaya falan koy bari..
eet kuzuuu korkuyo heralde... yazıkk yaaa... ağzımdan çıkcak ama bi hissediyorum ki sorma..
hemeeen kaldır bilgisayarı kucaandan zararlı tabiikii... sıcaklık verio ya sürekli... karnının üstünde tutma. bilgisayar direk zararlı deil ama ossun sen yine de accık uzak tut...

ok tatlım.. saolll..valla uzak tutmaya calısıyom .. sırtım da tutuluyo kucama almadan ama napim ona zararı olomasında...

seninkini etkilemediği kesin de normalde etkiler aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…