inşallah siz de alırsınız canım.
Güzel meleklerimiz hepimize kısmetiyle bereketiyle gelsin.
kızlar ben de çıkıyorum.
Işlerimi toparlıyım kociş gelip alacak :)
kendinize iyi bakın.
Pazartesi görüşürüz.
Yarın için bana dua edin.
Bir aksilik çıkmasın.
gönül rahatlığı ile gidebilirsin bugun evine. Yarında birşey çıkmıycak inanıyorum sezine ben. Kendine iyi bak kızımıda öptüm cnmm..
ege ağa ayıp ettin,
seni yüceltmiycezde ne yapacaz,
bende kendime müneccim derdim,
dr kız dedikten sonra senden korktum walla
Ege ağa benim kuzumun adı bensu olsunmu? Başka isme içim atmadı
:))))))))) çok teşekkür ederim cnmm ...
Bensu ne demek pek beyenmedim:)))))))))) ya ne biliyim ben su dermiş gibi
bensu su gibi aziz benlik demek,
tasavvufta da su sevgiye misaldir,
ne güzel işte biri duru biri su pek uyumlu olurlar,
bugünde duş alamadım :)))doğalgaz taaa karşıyakadan kesilmiş kombi yeni çalışmaya başladı
Iyi uydu ama dimi
Yıkanasım geldi
çok sulu oldu bu konuşma...
Hadi bye
bunu yazmam lasııımmm yazmam lasımmm
Markete gittim bişiler aldım. kasanın önüne promosyon bonibonlar koymuşlar. (yazmam lasım adını canınız istemesin herşeyi ) 3lü pakette.
çok seviyorum ama uzun zamandır yemiodum.
attım sepete eve geldim. yemek hazırladım fln... kocamcım gelene kadar 1 tanesini yiyim bari dedim. çocukluğumdan beri bonibon kapaklarının altındaki harfler ilgimi çekmiştir. önceleri ismimi yazar, gençliğimde sevdiğim çocuğun baş harfini arardım...
bi çeşit fal gibi...
sora paketi açarken ayyy içinden Ş harfi çıksa dedim. (Müstakbel Kızımın adı Şimal...)
Sonra 3lü paketten 1 tanesini açtım. kızımın da canı çekmiştir dedim. gözümü kapattım. açtımmm. bi baktım içinden Ş harfi çıktı.
nassıııll mutlu oldum şobidikim bana msj gönderdi die. o da mutlu olmuştur diye...
pofidik kuzumcummmm....
annee seni çoookkk sefiiiyooooo....
hemen babamısı aradık. telaşlandı ben salya sümük ağlayınca telefonda. anlattım ona da sonra o da bana bu haberi gönderdi...
nasıl tesadüf ama....
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/16935405.asp?gid=373
öptük hepiniziii
Markete gittim bişiler aldım. kasanın önüne promosyon bonibonlar koymuşlar. (yazmam lasım adını canınız istemesin herşeyi ) 3lü pakette.
attım sepete eve geldim. yemek hazırladım fln... kocamcım gelene kadar 1 tanesini yiyim bari dedim. çocukluğumdan beri bonibon kapaklarının altındaki harfler ilgimi çekmiştir. önceleri ismimi yazar, gençliğimde sevdiğim çocuğun baş harfini arardım...
bi çeşit fal gibi...
sora paketi açarken ayyy içinden Ş harfi çıksa dedim. (Müstakbel Kızımın adı Şimal...)
Sonra 3lü paketten 1 tanesini açtım. kızımın da canı çekmiştir dedim. gözümü kapattım. açtımmm. bi baktım içinden Ş harfi çıktı.
nassıııll mutlu oldum şobidikim bana msj gönderdi die. o da mutlu olmuştur diye...
pofidik kuzumcummmm....
hemen babamısı aradık. telaşlandı ben salya sümük ağlayınca telefonda. anlattım ona da sonra o da bana bu haberi gönderdi...
nasıl tesadüf ama....
öptük hepiniziii
bi çeşit fal gibi...
pofidik kuzumcummmm....
nasıl tesadüf ama....
öptük hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?