Sürrppprizzzzzzzzzzzzzzzz !!!....
günaydın kızlarrr size bi sorum olucakk dünden beri kasıklarım çok ağrıyo.böyle sanki çekiliyo gibiadet ağrısı gibi değilde daha çok batma gibi..hareket etmediğimde pek yok ama özellikle sol tarafım çok batıyo ya:-((nasıl rahatlayabilirim????bi fikri olan var mı????
acaba sol tarafa çok yatıyorum ondan mı oluyo???
günaydın kızlarrr size bi sorum olucakk dünden beri kasıklarım çok ağrıyo.böyle sanki çekiliyo gibiadet ağrısı gibi değilde daha çok batma gibi..hareket etmediğimde pek yok ama özellikle sol tarafım çok batıyo ya:-((nasıl rahatlayabilirim????bi fikri olan var mı????
kızzzzz hoşgeldiiinnn =) ben de kimse yok bugün diodum. kaynatırısss =)
benim kocamcım bugün de çalışıo
sen napıosuun?
yazdıımı okudun mu dün??
bu aşıyı olan rahatsızlanıyor galiba:))günaydınnn kuzularrr
çarşamba günü tetenoz aşımı oldum mafoldum çok ağrı ve ateş yaptı neyseki bugun daha iyiyim
kızzzzz hoşgeldiiinnn =) ben de kimse yok bugün diodum. kaynatırısss =)
benim kocamcım bugün de çalışıo
sen napıosuun?
yazdıımı okudun mu dün??
Sürrppprizzzzzzzzzzzzzzzz !!!....
aaaaa çok sevindimmm
beni yalnız bırakmadınn
neden geldin
Acaba sol tarafa çok yatıyorum ondan mı oluyo???
Kızlar günaydın herkese....
Dün hiçbirinize yetişememiştim ..işallah bugün işlerim biraz az olurda yetişirim size..
Ayyy, okudum kız...Şimal mi olacak ismi..Kuzu teyzesi yer onu yaaa....
Annesinin çokoprensesi o...
ş zor bi harf onun çıkması ne kadar enteresan değil mi....
herkese günayydınn!!!
Ben hala çok mutluyum.Kahvaltı yapıorum şimdi. Kızım sabah karnımı itmek suretiyle uyandırdı beni. Resmen kalk artık anne dedi yaa!!!
evet teyzesii Şimal olcak kızımın adı. Ya sorma ağlaya ağlaya yedim kutuyu=)
çok mutlu oldum çookk
seninki kaç haftalık.....
Benimki 19 haftalık ama hala bişey hissetmiyorum ..keşke bende hissedebilsem
seninki kaç haftalık.....
Benimki 19 haftalık ama hala bişey hissetmiyorum ..keşke bende hissedebilsem
kızlar cevaplar için sağolun ama ben doktora gitmeye karar verdim birazdan.bakalım ne dicek dr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?