2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr size bi sorum olucakk dünden beri kasıklarım çok ağrıyo.böyle sanki çekiliyo gibiadet ağrısı gibi değilde daha çok batma gibi..hareket etmediğimde pek yok ama özellikle sol tarafım çok batıyo ya:-((nasıl rahatlayabilirim????bi fikri olan var mı????

acaba sol tarafa çok yatıyorum ondan mı oluyo???

ağrılar normalmiş kasıkların ağrırmış kilodan ve doğuma hazırlandığın için.
yoga ve plates iyi gelio internetten cd ler aldım ben. izleye izleye yapıorum. işe yarıo şeker

Doktoruna sordun mu...Benim bebeğim yukarı çıkamadı uzun müddet.O zaman çok oluyordu ama, şimdi yok...Belki bebeğin soldadır baskı yapıyordur ??

kızzzzz hoşgeldiiinnn =) ben de kimse yok bugün diodum. kaynatırısss =)
benim kocamcım bugün de çalışıo

sen napıosuun?
yazdıımı okudun mu dün??

Okumadım kız bismillah şimdi geldim dur bakayım hemen...

günaydınnn kuzularrr
çarşamba günü tetenoz aşımı oldum mafoldum çok ağrı ve ateş yaptı neyseki bugun daha iyiyim
bu aşıyı olan rahatsızlanıyor galiba:))
geçmiş olsun

olabilir.. yada bebiş o taraftadır dinlen geçmezse dr ara isteren

kızzzzz hoşgeldiiinnn =) ben de kimse yok bugün diodum. kaynatırısss =)
benim kocamcım bugün de çalışıo

sen napıosuun?
yazdıımı okudun mu dün??

Ayyy, okudum kız...Şimal mi olacak ismi..Kuzu teyzesi yer onu yaaa....
Annesinin çokoprensesi o...
ş zor bi harf onun çıkması ne kadar enteresan değil mi....

Kızlar günaydın herkese....

Dün hiçbirinize yetişememiştim ..işallah bugün işlerim biraz az olurda yetişirim size..

aaaaa çok sevindimmm
beni yalnız bırakmadınn
neden geldin

Misafirlerimle çarşıyı gezecez, alışveriş yapacaz....
Çocukları ofise getirdim internette takılıyorlar yengem de yanımda..Öğlen gibi alışverişe gidecez, çocuklar biraz bilgisayar oynasın diye geldik, ben de damladım hemen....

o bir ara bende de olmuştu...büyük ihtimall gazdır..sıkışma yapıyodur..o...rmayı dene geçer belki

herkese günayydınn!!!
Ben hala çok mutluyum. Kahvaltı yapıorum şimdi. Kızım sabah karnımı itmek suretiyle uyandırdı beni. Resmen kalk artık anne dedi yaa!!!

seninki kaç haftalık.....

Benimki 19 haftalık ama hala bişey hissetmiyorum ..keşke bende hissedebilsem

seninki kaç haftalık.....

Benimki 19 haftalık ama hala bişey hissetmiyorum ..keşke bende hissedebilsem

biz 20.haftadayıs, 21 e girces. daha önce sadece elimi karnıma koyduğumda hissediorudum sanki yüzüyo gibiydi içimde. ama tam olarak tekme ve itişlerini 1 hafta 10 gündür hissediorum. telaşlanma, sonra yani bikaç hafta sonra eminim hepimiz şikayet etmeye başlıcas çok tekmeliolar bunnar diee
ben sırtüstü yattığımda daha çok oluo ama itişleri elini karnına koy mutlaka ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…