2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın herkese....

Dün hiçbirinize yetişememiştim ..işallah bugün işlerim biraz az olurda yetişirim size..

bugun kimse yok yetişirsin

anladım cnmm
gideceksin nihayetinde..
bende fmg ile suziyi merak ediyorum inşallah iyi gelirler..

Ozaman bebişlerimi hissetmeme bir iki hafta var daha...
Benim karnım şimdiden kocaman oldu ....7 aylıkken napıcam bilmiyorum...birde çok alıngan oldum yaa..olur olmadık şeylere küsüyorum alınıyorum ağlıyorum...

Heralde hamilelikten..sizde de bu durumu yaşayan varmı

Ayy kıyamam yaa...İnsan ne kadar sevindirik oluyo değil mi en küçük bişeye...
Hep böyle mutlu etsin seni şimal çokosu...

ben zaten saftirik olduum için sevinirim herşeye öyle. aslında bizim farkedemdiğimiz o kadar çok küçük mucizeler oluo ki, görmek lasım... ben bunlara İşaretler diorum... hatırlatma işaretleri.
sayılar, rakamlar, tesadüfler (!) ... herşeyde bi hayır var denişr ya onun gibi bişi...
ayy sabah sabah felsefe de yaptım ayolll sefam ossun...

anladım cnmm
gideceksin nihayetinde..
bende fmg ile suziyi merak ediyorum inşallah iyi gelirler..

Bugün gelmez onlar...Suzi pazartesi gelicem dedi..fmg zaten işe gitmeyecekmiş, seni ararsa senden alırız güzel haberleri inşallah..Ama büyük ihtimal o zamana kadar ben çıkmış olurum...
İkisi de çok iyi sonuçlarla gelecek inşallah..

Alınganlık değil de, bi kendini savunma güdüsü geldi bana..Biri bişey dese yapıştırıveriyorum cevabı...
Bir de kızımla ilgili herşeye ağlayasım geliyoo...Babası elini koyuyo seviyo, ağlıyorum...Sevmiyo, sevmiyorun diye ağlıyorum...
Kızım ne yapıyo diye arıyo, ben yine ağlıyorum...Kızımla ilgili gelecek hayalleri kurarken çok ağlıyorum..
Ağlak oldum ama sadece kızıma...

seninkiler 2 tane ya bizim 2 katımız oluodur alınganlıkların
hormonlardan canım ya malesef oluo engellemek ne mümkün...
bi de hareketleri ikizler daha farklı zamanlarda hissediodur belki, yerleri az ya =) benim arkadaşım 6 aylıktı sanki doğuma gidecek gibiydi. daha da büyürmü bilmiorum

Ben de inanırım...
Daha kızken mayıs gelini olucam derdim, Allah nasip etti...
Bebeğim olmuyorken bile, mayıs-haziran gibi olsun derdim o da oldu..
Bebeğimin doğum tarihi gününü beklerse babasıyla aynı gün olacak, sezeryana alınırsam 28 mayıs o da evlilik yıldönümümüz..Zaten sürpriz yaparak geldi kızım...Bize hediye olacak...

olmaz mı hamilelikte hormonlar dengesiz ya olur olmadık herşeye ağlıyoruz:))

maşallah enerjiksin bugun.. bende sağ boşluğumda ağrı var biraz böbrek gibi ona takıldım

fmg arar da suzi paazartesi..
iyidir artık bundan sonra beklemedeyiz zaten..
yerleştin mi evini düzeltebildin mi

sümüklü anne olduk bizz şukeeellaa şukeellaaaşukellaaaa
ben bonibona ağlıorum ya düşün!!!
hamileliğimin başında souklar yeni başlamış evde kahvaltıı yapıorum, kuru ekmekler vardı evde, onları da ıslatıp balkonun kenarına koyiim martılar gelip yer dedim. sonra baktım ki martılar yok gitmiş. kargalar war. hani kötü derler ya kargalara, ben severim. "ya olsun onlar da açtır onların da yemesi lasım yasssıkk, anneleri de açtır yavruları da" deyip, ekmekleri balkona serptim. bi güzel yediler. tabi ben salya sümük.... şimdi gülüorum ama ağlaya ağlaya kocişimi annemi fln aramıştım. "ne diosun özlem yaaa, ağlanır mı buna salak şey" demişti ikisi de.. şimdi alıştılar

ayy seninki de çok güzeelmişşşşş :2::2::2: allah gönlüne göre vermiş, versin de kuzucum
annelik çok farklı bişimiş ama yaa... üğühüüüü ügühüüü

bilrim normaldir. Ben de olmadık şeylere ağlarım. Sonrada gülerim.. Az kaldı bakalım geçecek diye bekliyoruz..sonrada lohusalık olcak..

maşallah enerjiksin bugun.. bende sağ boşluğumda ağrı var biraz böbrek gibi ona takıldım

fmg arar da suzi paazartesi..
iyidir artık bundan sonra beklemedeyiz zaten..
yerleştin mi evini düzeltebildin mi

Niye ağrıyo kız böbreğin...Böbrek değildir belki yaa,duru hanım baskı yapıyordur..
Yerleşemedim..Akşamları eşim geliyo gezmeye gidiyoruz, misafirleri gezdiriyoruz...Gece 2 de yatıyoruz..
Sorma bi de fırlama bi oğlu var yengemin..5 yaşında..Dün arabadayız, eşim kullanıyo arabayı...Ben onun yanındayım, arkadan sesleniyoo kuzu teyzee, kkuzu teyzee, ben senden çok hoşlanıyo biliyon mu...Büyüyünce seni alacam ben diye..
Eşim dee hoopp hoppp ne oluyooo, ben senin biletini alayım da izmire göndereyim seni diyoo...
Gönder ben kuzu teyzemi de götürcem onu da alacam işte falan diyo...
Bi de diyor ki, sen hep minik elbiseni giy tamam mı, onu giyince çok güzel oluyon...
Zaten onla boğuşmaktan evde düzen oturtmak mümkün değil..Akşam eşimle benim aramıza yatıyoo, zor kaldırıyoz..

ahahahaha sapıkk yaa yerim onu ben mini elbiseni giy hee..
Zamane gençlik kızım herbirşeyi biliyorlar..
çok yorma kendini cnm.
Dikkat et

hahahaha
fırmalaymış o ayol , sözlere bak!!! şimdikiler böyleyse bizimkiler neler yapıcak bakalım...
kocacıına sabır versin... rakipleri artıo

ahahahaha sapıkk yaa yerim onu ben mini elbiseni giy hee..
Zamane gençlik kızım herbirşeyi biliyorlar..
çok yorma kendini cnm.
Dikkat et

Sorma valla çok fenaa çok...
Eşimle falan boğuşmaya bayılıyor, benle boğuşurken de çaktırmadan bacaklarımı elliyor...
Yok pek yormuyorum, yengem gündüzleri sıkıntıdan kolileri açıp açıp yerleştiriyo, akşamları da geziyoruz..

hahahaha
fırmalaymış o ayol , sözlere bak!!! şimdikiler böyleyse bizimkiler neler yapıcak bakalım...
kocacıına sabır versin... rakipleri artıo

Kocamla kanka onlar, mehmet naber len geldin mi işten canım sıkıldı benim gel boğuşak diyo adama girer girmez kapıdan...
Bizimkiler de kesin bunları geçecek...

ortikk olmuşlar o zaman yahu bunnar... ayy çok şekerr yaaa, ama ben kız çocuu sefiorum kiii, onlar daha sefimli oluorrrr

Kesinlikle katılıyorum...
Ben varya buraya geldim daha ilk mesajımda dedim kızım olacak, adı öykü olacak..Bizim Öykümüz diyee..Çok istiyordum, hatta kızlar kızıyordu kız diyip durma şu çocuğa diye..Amaa, ne oldu, 100 kere söyleyince kızım oldu...
Eşim bozuldu ama..Diyor ki : Malzemeden çalmışız...

ay ben onu yerim yaa
bacaklarını elliyor hee:))))))) maldan anlıyor dermişimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…