2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben onu yerim yaa
bacaklarını elliyor hee:))))))) maldan anlıyor dermişimmmmmm

Sorma kız, onlar geldiler evde çocuk sesi falan alışık değiliz yaa...Bi tuhaf olduk eşimle ikimiz..
Deliriyoruz..Çok hoşumuza gidiyor..Senin işe neden zorla geldğini çok iyi anladım valla..
Şimdi ofiste bile iki tane cırcır böceği...Çok güzel...

hahhahaah bizde de annem dahil herkes erkek diodu. eşimden de bizim taraftan da ilk torun olacaktı. ondan erkek olmalıymışş hıııhhhh!!!!! ben çocukluumdan beri kızım olcak diodum.
kız olduunu öğrenince o kadar sevindim ki, en çok ben sevindim.. herkes sus pus... kızıım benim yaaa anneler bilir kuzucum onlar bilemess kiii

bide kendi çocuğun olunca hiç bırakasın gelmiyr. Bellimi olur be kuuzm belki piyangodan para çıkarda bizde evde oturur bebelerimize bakarız:)) amin diyelim

Evett, anneler hissediyor gerçekten de...Biz biliyoruz...
Kız bide ağamız müneccim gibi, onun tahminleri de tutuyor haa...

bide kendi çocuğun olunca hiç bırakasın gelmiyr. Bellimi olur be kuuzm belki piyangodan para çıkarda bizde evde oturur bebelerimize bakarız:)) amin diyelim

Aminnnnnnnn.....
Ya ben kendime gene üzülmüyorum, ben bebemi alıp kucağıma gene gelirim işe...
Sen ikisinden de ayrı kalacan...
ama sonuçta herşey onlar için, onlara daha iyi bi gelecek hazırlayabilmek için...

Evet yaa, birileri bişey sorduğunda benim de hemen aklıma geliyor, öyküm olsaydı o bilirdi diyee..
Evet, birce 9 unda gelecek..Kız o şimdi memleket havası soluyo, bomba gibi gelir gör bak...
(( haftaya damlarlar artık. okullar açılınca. ben yine hasta oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum. bi iyileşemedim yaa bu ne yapıştımı gitmiyor.

hadi be deli attım tuttu.:)))

ben eylüle yetemiyorum diye üzülürüken şimdi duru ya da yetemiycem.. napalım alışacaklar ama çok üzülüüyorum özellikle önemli günlerinde yanında olamadığımda. kısmet işte..

(( haftaya damlarlar artık. okullar açılınca. ben yine hasta oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum. bi iyileşemedim yaa bu ne yapıştımı gitmiyor.

hadi be deli attım tuttu.:)))

Kıyamam ya, dinlenemediğin için oluyor...Bi de bu sene hastalıklar yapıştı mı gitmiyor..İlaç da içemiyoruz...Benim de boğazımda kuru bi öksürük oldu dünden beri..Üşüttüm herhalde sürekli dışarlardayım yaa..Sabah elma sirkesi gargarası, akşamları da limon çayı içiyorum..Yumuşuyor..

valla gece ağzımdan nefes almışım boğazım kurumuş çok acıdı uyandığımda:) sen çok yoruyorsun ya kendini dinlen önemli değil gezme

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam fıstık. gelişme varmı kızz

ben eylüle yetemiyorum diye üzülürüken şimdi duru ya da yetemiycem.. napalım alışacaklar ama çok üzülüüyorum özellikle önemli günlerinde yanında olamadığımda. kısmet işte..

Ama senin işe gitmen de keyfi değil ki, onlar için gidiyorsun sonuçtaa..
Uzun zaman geçirmek değil, kaliteli zaman geçirmek önemli bence...Çocuklukla ilgili herşey hatırlanmıyor, kaliteli geçen zamanlar hatırlanıyor...
Sen çok iyi bir annesin, burda üzüldüğünü biz görüyoruz, sevindirmek için çırpınıyorsun, eminim eylül anlıyordur seni..Şimdi anlayamazsa bile ilerde anlayacaktır...

haklısın cnm ama evede yorgun gidince pek kaliteli olmuyor geçiren zaman.. Aman tek eylül yada duru değil çalışan anne çocuğu . Herkes bir şekilde büyüyor. Benimkilerde büyüycek..

bende ilk günden beri erkek dedim erkek cıktı ))) anneler hissedeeeeeeer

AMIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN

valla gece ağzımdan nefes almışım boğazım kurumuş çok acıdı uyandığımda:) sen çok yoruyorsun ya kendini dinlen önemli değil gezme

selam fıstık. gelişme varmı kızz

brek brek kuş yuvaya girdi )

ama küsüz )

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Selammm, naber kız, döndü mü kocişin..

Evet, bu ara gerçekten çok yoruldum, haftaya msafirleri göndereyim dinleneceğiz kızımla inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…