ay ben onu yerim yaa
bacaklarını elliyor hee:))))))) maldan anlıyor dermişimmmmmm
Kesinlikle katılıyorum...
Ben varya buraya geldim daha ilk mesajımda dedim kızım olacak, adı öykü olacak..Bizim Öykümüz diyee..Çok istiyordum, hatta kızlar kızıyordu kız diyip durma şu çocuğa diye..Amaa, ne oldu, 100 kere söyleyince kızım oldu...
Eşim bozuldu ama..Diyor ki : Malzemeden çalmışız...
sorma kız, onlar geldiler evde çocuk sesi falan alışık değiliz yaa...bi tuhaf olduk eşimle ikimiz..
Deliriyoruz..çok hoşumuza gidiyor..senin işe neden zorla geldğini çok iyi anladım valla..
şimdi ofiste bile iki tane cırcır böceği...çok güzel...
öykümü özledim yaaa
birce 9unda gelecek demi
nasıllar acaba merak ettim
hahhahaah bizde de annem dahil herkes erkek diodu. eşimden de bizim taraftan da ilk torun olacaktı. ondan erkek olmalıymışş hıııhhhh!!!!!ben çocukluumdan beri kızım olcak diodum.
kız olduunu öğrenince o kadar sevindim ki, en çok ben sevindim.. herkes sus pus... kızıım benim yaaa anneler bilir kuzucum onlar bilemess kiii
bide kendi çocuğun olunca hiç bırakasın gelmiyr. Bellimi olur be kuuzm belki piyangodan para çıkarda bizde evde oturur bebelerimize bakarız:)) amin diyelim
Evet yaa, birileri bişey sorduğunda benim de hemen aklıma geliyor, öyküm olsaydı o bilirdi diyee..
Evet, birce 9 unda gelecek..Kız o şimdi memleket havası soluyo, bomba gibi gelir gör bak...
Evett, anneler hissediyor gerçekten de...Biz biliyoruz...
Kız bide ağamız müneccim gibi, onun tahminleri de tutuyor haa...
Aminnnnnnnn.....
Ya ben kendime gene üzülmüyorum, ben bebemi alıp kucağıma gene gelirim işe...
Sen ikisinden de ayrı kalacan...
ama sonuçta herşey onlar için, onlara daha iyi bi gelecek hazırlayabilmek için...
(( haftaya damlarlar artık. okullar açılınca. ben yine hasta oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum. bi iyileşemedim yaa bu ne yapıştımı gitmiyor.
hadi be deli attım tuttu.:)))
Bana baksanızaa, 22 hafta olmuşuzz kızımla....
valla gece ağzımdan nefes almışım boğazım kurumuş çok acıdı uyandığımda:) sen çok yoruyorsun ya kendini dinlen önemli değil gezmeKıyamam ya, dinlenemediğin için oluyor...Bi de bu sene hastalıklar yapıştı mı gitmiyor..İlaç da içemiyoruz...Benim de boğazımda kuru bi öksürük oldu dünden beri..Üşüttüm herhalde sürekli dışarlardayım yaa..Sabah elma sirkesi gargarası, akşamları da limon çayı içiyorum..Yumuşuyor..
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben eylüle yetemiyorum diye üzülürüken şimdi duru ya da yetemiycem.. napalım alışacaklar ama çok üzülüüyorum özellikle önemli günlerinde yanında olamadığımda. kısmet işte..
maşallah 32lere 39 lara inşallah
bende 23 olmuşumnerdeyse:))
26 olsunda kontrole gideyim..
sen ne zaman gidcksin kaçıncı haftanda
ama senin işe gitmen de keyfi değil ki, onlar için gidiyorsun sonuçtaa..
Uzun zaman geçirmek değil, kaliteli zaman geçirmek önemli bence...çocuklukla ilgili herşey hatırlanmıyor, kaliteli geçen zamanlar hatırlanıyor...
Sen çok iyi bir annesin, burda üzüldüğünü biz görüyoruz, sevindirmek için çırpınıyorsun, eminim eylül anlıyordur seni..şimdi anlayamazsa bile ilerde anlayacaktır...
Evett, anneler hissediyor gerçekten de...Biz biliyoruz...
Kız bide ağamız müneccim gibi, onun tahminleri de tutuyor haa...
bide kendi çocuğun olunca hiç bırakasın gelmiyr. Bellimi olur be kuuzm belki piyangodan para çıkarda bizde evde oturur bebelerimize bakarız:)) amin diyelim
valla gece ağzımdan nefes almışım boğazım kurumuş çok acıdı uyandığımda:) sen çok yoruyorsun ya kendini dinlen önemli değil gezme
selam fıstık. gelişme varmı kızz
valla gece ağzımdan nefes almışım boğazım kurumuş çok acıdı uyandığımda:) sen çok yoruyorsun ya kendini dinlen önemli değil gezme
25.hafta gidicem , ayın 21.inde şeker yüklemem var, 1 hafta sonra da 28 inde renkli doppler var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?