agubugu da çalışan annelerle ilgili konuşuolar...
çalışan annelere!!!
özet geçin kızlar bize. Ben seyrredemyorum ki
İzmirde oturuyosan zuhal hamileyi öneririm, kemeraltında
bide titizel satan yerlerde çok güzel hamile pantolonları var hepside farklı şeyler..
tabiii en iyisini yaparsın, şimdiden alırsan hadi haziranda sıcaklardan yanarsak?? ip askılı ve ince şeyler lazım olabilir o yüzden sonraya bırak..
ben bi kaç hamile tshirt ü aldım, ama daha çok tunik ve tayt, hatta elbise giyiyorrum. çalışmadığım için sorun olmuş giyinmek şimdilik göbüşüm de küçük ve sevimli=)
düşük bel eşofman ya da pantolon da giyiyorum.
bildiim kadarıyla lcw, c&a, gebe de fln var hamile kıyafetleri, ama internette daha çok çeşit var. bi de ebru maternity de daha çok çeşit war, mağazası da güzel, bahara alışveriş mania yapcam bi mart gelsin!!!
Ben çıkıyorum çocukları zaptedemedim..Acıktık artık yemek yiyelim demeye başladılar..Hadi pazartesi görüşürüz..Öpüyorum herkesi..
yok istanbuldayım ben canım. sen izmirdesin galiba??
haftasonları hiç sorun yok tunik-tshirt tayt çekiyorum çok rahat oluyo da haftaiçi ben çalıştığım için ne giycemi bulmak sabahları 15 dk mı alıyo. bikaç tane elbise aldım ama elbise için de hala erken gibime geliyo giymiyorum işyerinde.
diğerlerini biliyorum da ebru maternity mağazası nerde??
bakıcıyla ilgili konuşuo şimdi. hamileliğin son aylarından itibaren tutulmalı dio, eğer bakıcı tutlacaksa...
bakıcı nası olmalı fln fln...
konunun üstüne denk geldi. agubugu da hamile kıyafetleri var.
ebru maternity =))))
ben çalışıo olsam ki daha önce çalışıodum ve hamileler vardı işyerimde ve elbise rahat oluodu. ya da bi kaç pantolon alıp üstüne bol tshirt ve gömlekler giyiyolardı.
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
bu linkten ulaşabilirsin canım ebru maternity ye, heryerde mağazası yok ama online satışı var...
KIZLAR FMG ARADI
HERŞEY ÇOK İYİYMİŞ. SEZİN DANA OLMUŞ
585 GR MIŞ:)))))))) ÇOK İYİ YAA MAŞALLAH TEYZESİ POPOSUNU YESİN..
FMG SELAM SÖYLEDİ SİZLERE
ben de zaten öyle giyiyorum şimdi pantolon üstüne bol bişeyler..biraz daha şişsin göbiş de elbise de giycem
sağol canım link için biraz bakiyim şu siteye.
KIZLAR FMG ARADI
HERŞEY ÇOK İYİYMİŞ. SEZİN DANA OLMUŞ
585 GR MIŞ:)))))))) ÇOK İYİ YAA MAŞALLAH TEYZESİ POPOSUNU YESİN..
FMG SELAM SÖYLEDİ SİZLERE
ne güzel çok sevindim..maşallah nazar değmesin kilosuna tosun gibi bi kız desene. Ayy o atlattı ne güzel bakalım bizimki nasıl olacak
selammmmm hrkeseeeeee
selam fıstık nasılsınn. Kuzu burdaydı yeni gitti. Sen evdemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?