2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok istanbuldayım ben canım. sen izmirdesin galiba??

haftasonları hiç sorun yok tunik-tshirt tayt çekiyorum çok rahat oluyo da haftaiçi ben çalıştığım için ne giycemi bulmak sabahları 15 dk mı alıyo. bikaç tane elbise aldım ama elbise için de hala erken gibime geliyo giymiyorum işyerinde.
diğerlerini biliyorum da ebru maternity mağazası nerde??

ben çalışıo olsam ki daha önce çalışıodum ve hamileler vardı işyerimde ve elbise rahat oluodu. ya da bi kaç pantolon alıp üstüne bol tshirt ve gömlekler giyiyolardı.

Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri

bu linkten ulaşabilirsin canım ebru maternity ye, heryerde mağazası yok ama online satışı var...

bakıcıyla ilgili konuşuo şimdi. hamileliğin son aylarından itibaren tutulmalı dio, eğer bakıcı tutlacaksa...
bakıcı nası olmalı fln fln...

son aylarda mı. yuh! bunlar bakıcıyı bedava sanıyo heralde. bu programlara da bazen kıl oluyorum hep sanki herkes a grubu vatandaş standartlarında yaşıyo gibi yok şöyle yapın yok böyle yapın para nerde haaaniiimm

KIZLAR FMG ARADI
HERŞEY ÇOK İYİYMİŞ. SEZİN DANA OLMUŞ
585 GR MIŞ:)))))))) ÇOK İYİ YAA MAŞALLAH TEYZESİ POPOSUNU YESİN..
FMG SELAM SÖYLEDİ SİZLERE

ben de zaten öyle giyiyorum şimdi pantolon üstüne bol bişeyler..biraz daha şişsin göbiş de elbise de giycem
sağol canım link için biraz bakiyim şu siteye.

KIZLAR FMG ARADI
HERŞEY ÇOK İYİYMİŞ. SEZİN DANA OLMUŞ
585 GR MIŞ:)))))))) ÇOK İYİ YAA MAŞALLAH TEYZESİ POPOSUNU YESİN..
FMG SELAM SÖYLEDİ SİZLERE

ne güzel çok sevindim..maşallah nazar değmesin kilosuna tosun gibi bi kız desene. ayy o atlattı ne güzel bakalım bizimki nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…