Sorma yaa, hayır bizburda bakıyoz ne tatlı diyoruz yaa,demek bize öyle geliyo adam korkunç bişeye benzetti baksana...
Altta kalmadık ama, dönde bi aynaya bak sennn kime benziyonn fredyynin kabusu dedik bizde...
inşallah kuzu. ben de zaten pazartesi verebilirim güzel haberleri inşallah artık bugün ve yarın giremem
valla tatlım doktorum bu şekilde yönlendirdi. ben de netten araştırdım bak bu sitelerde sen de görebilirsin 19.-23. haftalar arası yapılıyormuş. biz de 20 nin sonundayız zaten.
bugün biraz geç gelince işe hala sabah sanıyorum işte. inşallah kızlar dua edin bize 2 limiz riskli değerlere yakındı o yüzden önemli bi gün bizim için
Patronumun biri öyküyü yüzüklern efendisindeki gollum a benzetti..
Çocuğun benzemediği bi o kalmıştı zaten, o da oldu....
inşallah kuzu. ben de zaten pazartesi verebilirim güzel haberleri inşallah artık bugün ve yarın giremem
[/B]
evet ayrıntılı ultrasona bakılıo 19.haftada ama daha sonra daha net sonuçlar elde ediliomuş. benim doktorum 19.haftada detaylı gibi baktı bebişe, kafatasına iç organlarına, kaval kemiğine fln fln... ama yine de 23.haftada yine gel daha detaylı bakarız dedi.
doktorun doğrusunu biliodur
dualarımız senle canım... sorunsuz ve güsel geçer umarım muayene
Ohhh, gezin tabi şöyle karı koca + çocuklar..
Aile saadeti bu olsa gerek valla...Süslen kız tbi, kokoş hamile ol...
Sorma yaa, hayır bizburda bakıyoz ne tatlı diyoruz yaa,demek bize öyle geliyo adam korkunç bişeye benzetti baksana...
Altta kalmadık ama, dönde bi aynaya bak sennn kime benziyonn fredyynin kabusu dedik bizde...
adam biraz abartsa da haklı aslında çok tuhaf görünüyolar en son ben de ultrasonda görünce ay ne çirkin bi bebeeek demiştim doktor da bu haftalarda biraz uzaylıya benzer merak etme demişti
çok sağol ösylem inşallah herşeyi tastamam normaldir bebikimin.
ay kafamı karıştırma yaa. zaten aklım bi karış havada bugün heyecandan 23 de gene gideriz napalım gerekirse.
İnşallah çok çok güzel haberlerle gel..Pazartes 3 kişiyi beklicez o zaman..Sen fmg, suzi..Hepiniz de harika haberlerle gelin inşallah..
kızlar agubugu başladı show tv de evde olanlar izlesiiiinn!!!
anne adayları 4. 5.aydan sora yapsınlar alışverişleri dio
ama önce kendilerine alsınlar dio :82::82::82:
adam biraz abartsa da haklı aslında çok tuhaf görünüyolar en son ben de ultrasonda görünce ay ne çirkin bi bebeeek demiştim doktor da bu haftalarda biraz uzaylıya benzer merak etme demişti
sağol canımm
kokoşumdur çok hamile-lohusa farketmez benim için
hahahaiyi demişsin adama bak ya
iyi haberlerle gel wylmacım ultrasonda inşallah iyi şeyler çıkar,
evet bende senin dr danım, bu ne böle uzaylı gibi demiştim adam gülmekten kendini alamadı
iyi söylüyoda, haziranda havalar çokmu sıcak gidicek yoksa normalmi olacak bilebilsek....
ona göre pijamamızı, sabahlığımızı ıvır zıvırımızı alırız,
yoksa zaten hamilelik pantolonu falan alıyo herkes her halukarda,
7.ayda bakarız artık bi çaresine, hem yeni ciciler çıkar o zamana...
iyi söylüyoda, haziranda havalar çokmu sıcak gidicek yoksa normalmi olacak bilebilsek....
ona göre pijamamızı, sabahlığımızı ıvır zıvırımızı alırız,
yoksa zaten hamilelik pantolonu falan alıyo herkes her halukarda,
7.ayda bakarız artık bi çaresine, hem yeni ciciler çıkar o zamana...
kızlar siz hamile giysilerini nerden alıyosunuz. ben hiç doğrudüzgün güzel bişey bulamıyorum kendime.
senin güzel haberlerini aldık kuzucum güzel bebeğini de gördük maşallah size.. şimdi darısı bize inşallah.. fmg yle suzi de mi bugün giriyolar detaylıya?
kızlar siz hamile giysilerini nerden alıyosunuz. ben hiç doğrudüzgün güzel bişey bulamıyorum kendime.
ay bi de orası var doru... ben şimdilik kendime bişiler aldım. bebek alışverişini annemle kayınvalidem yapıo. ben kurnazlık yapıorum, herşey bi alınsın ben eksiklerden alırım
baharlık bişiler alıcam doğum için fln da. dediin gibi 7.ay ideal görünüo bence de :87::87:
ben çıkıyorum çocukları zaptedemedim..acıktık artık yemek yiyelim demeye başladılar..hadi pazartesi görüşürüz..öpüyorum herkesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?