2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi bol köpüklü bir türk kahvesi içtim.. çalışıyorum 4te çıkıcaminşallah
fmg aradı bebişin herşeyi oluşmuş maşallah kilosuda 585 gr.tosuncukk

hoşgeldin cnmm nasılsın

oyyyyy maşallah ne yemiş öle yaa tosunum benim :) kolay gelsin egecim sanada herkesin cebimi var kıs sende

allahım ya o neeeee,
müzik dinle daha iyi.
Elifnaz nasıl iyimii

ne müziği ayy film daha güzel adı " benim gibi sevenler" D kıpırdanıyo teyzesi sabahdan beri sabahda babasına bi günaydın dediki sorma ben sandım hilmi bassırdı karnımı

ne müziği ayy film daha güzel:d adı " benim gibi sevenler" :dd:d:d kıpırdanıyo teyzesi sabahdan beri sabahda babasına bi günaydın dediki sorma ben sandım hilmi bassırdı karnımı :d
maşalahhhhhhhh kuzuma
fatma eylül ne diyor..
Bana mail atmayı öğrenmiş bende oy oy oy kuzuma yazdm. Diyorki anne fatma teyze gibi bana oyoyoy dedin:))))) tanıdı kız seni:)

yok kıs bn gülüyom severm :) bu arada ege bende kendime kahve yapmıştım :d

afiyet olsun türk kahvesii

Dün gece saat 12gibi siteye bakıyım dedim kızlar, bizim topicte kimse yoktu dur dedim kendime bu ay doğum yapcak Şubat annelerinin topiğine giriyim bakıyım ne var ne yok... Herkes bebişlerini bekliyo dört gözle , kimisi sancılanmış , kimisi dua ediyo hadi kızlar gece suyunuz veya sancınız gelsin de doğurun bu gece diye kimisi başka bi arkadaşını aramış siteden doğum haberini veriyor ay çok heyecanlandım yaa

Bende msj yazdım onlara şunu;

Bi üye de şu cvbı vermiş;

30lu haftalarda bize uyku yok kızlar

ayyy diken diken oldum bi an aklıma eylüldeki halim geldi. salonda gezerdim sabaha karşı koltukta uyurdum.. hakikatten uyku yok yatak batacak.. oturur vaziyette uyuycaz:)) olsun oda ayrı bir güzellik..

ayyy diken diken oldum bi an aklıma eylüldeki halim geldi. salonda gezerdim sabaha karşı koltukta uyurdum.. hakikatten uyku yok yatak batacak.. oturur vaziyette uyuycaz:)) olsun oda ayrı bir güzellik..

yaa çok enteresan yaa neden uyuyamıcaz ki çocuğun hareketlerinden mi başka bi nedenden mi ?

maşalahhhhhhhh kuzuma
fatma eylül ne diyor..
Bana mail atmayı öğrenmiş bende oy oy oy kuzuma yazdm. Diyorki anne fatma teyze gibi bana oyoyoy dedin:))))) tanıdı kız seni:)

afiyet olsun türk kahvesii

oyy benim kuzumaaa yerim onu ben pamuğum yaaaa fıstıgım elma şekerim

yaa çok enteresan yaa neden uyuyamıcaz ki çocuğun hareketlerinden mi başka bi nedenden mi ?

hareketlerden
kocaman karnımız olcak yatarken nefes alamıycaz
kaburgamız batacak karnımız büyüyor ya
sıkıntılı olcaz felan filannn
dönerken dönemiycez kalkamıycaz. Beni eşim yataktan iterek kaldırırdı:))))))

oooff biz ne halde olucaz kim bilir benim nerde dogum yapacagımö bile belli değil burda dogurmak istemiyorum kızım geç gelsin yaaa hilmiden haziran başında izin alır inş. yaaaaaaaaa

oooff biz ne halde olucaz kim bilir benim nerde dogum yapacagımö bile belli değil burda dogurmak istemiyorum kızım geç gelsin yaaa hilmiden haziran başında izin alır inş. Yaaaaaaaaa

nerde yapcan ki mecbur evine yakın biryerde yapcan. Yada kaynananların yanına gitsen onlar şehirdemi oturuyor. Offf zor yaa ben evimin karşısında yapcam inşallah eylüşüm hep yanıma gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…