selam kızlar ben geldimm...
Hoşbuldum canım nasılsın?
şimdi bol köpüklü bir türk kahvesi içtim.. çalışıyorum 4te çıkıcaminşallahege sen nasılsın napıorsun
selam kızlar ben geldimm...
iyiyim ferdi tayfur filmine bakıyorum
şimdi bol köpüklü bir türk kahvesi içtim.. çalışıyorum 4te çıkıcaminşallah
fmg aradı bebişin herşeyi oluşmuş maşallah kilosuda 585 gr.tosuncukk
hoşgeldin cnmm nasılsın
iyiyim ferdi tayfur filmine bakıyorum
İyiyim Egecim sen nasılsın iyisin inşallah...hoşgeldin cnmm nasılsın
allahım ya o neeeee,
müzik dinle daha iyi.
Elifnaz nasıl iyimii
oyyyyy maşallah ne yemiş öle yaa tosunum benim :) kolay gelsin egecim sanada herkesin cebimi var kıs sende
yaaa psikopata bağlar o şimdi seni kız
İyiyim Egecim sen nasılsın iyisin inşallah...
maşalahhhhhhhh kuzumane müziği ayy film daha güzel:d adı " benim gibi sevenler" :dd:d:d kıpırdanıyo teyzesi sabahdan beri sabahda babasına bi günaydın dediki sorma ben sandım hilmi bassırdı karnımı :d
yok kıs bn gülüyom severm :) bu arada ege bende kendime kahve yapmıştım :d
Merhaba Anne Adaylarııı....:80:
Öncelikle Allah hepinizi(mizi) bir avazda kurtarsın inşallah...
yazdıklarınızı hemen hemen okudum dört gözle bebişlerinizi bekliyorsunuz ne güzell...
Ben Haziran Annesi olucam Allah nasip kısmet ederse...
Bizim topicteki anneler uyumuş galiba ben de bu ay doğum yapacak olan annelerin duygularını okumak istedim...
Heyecan bastı, ne güzel ya bugun yarın bebeğinizi kucağınıza alacaksınız, ben ve benim gibi Haziran anneleri ise bi 20 hafta daha beklicekler...
Duygu ve düşünceleriniz ne kadar yoğundur şimdi, Allah bizlere de 40. haftalara gelmeyi nasip eder inşallah...
Siz ve bebekleriniz Allah'a emanetsiniz , inşallah bir avazda tez zamanda alırsınız meleklerinizi kucaklarınıza...
Hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...
uyurlar tabi canım hele bi 30 lu haftalara gelin o zaman görürsün topic de sabahlara kadar oturanları ne uyku düzeni kalır ne bişey ama olsun o da güzel.. Rabbim bütün bekleyenleri sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin...
Dün gece saat 12gibi siteye bakıyım dedim kızlar, bizim topicte kimse yoktu dur dedim kendime bu ay doğum yapcak Şubat annelerinin topiğine giriyim bakıyım ne var ne yok... Herkes bebişlerini bekliyo dört gözle , kimisi sancılanmış , kimisi dua ediyo hadi kızlar gece suyunuz veya sancınız gelsin de doğurun bu gece diyekimisi başka bi arkadaşını aramış siteden doğum haberini veriyor ay çok heyecanlandım yaa
Bende msj yazdım onlara şunu;
Bi üye de şu cvbı vermiş;
30lu haftalarda bize uyku yok kızlar
ayyy diken diken oldum bi an aklıma eylüldeki halim geldi. salonda gezerdim sabaha karşı koltukta uyurdum.. hakikatten uyku yok yatak batacak.. oturur vaziyette uyuycaz:)) olsun oda ayrı bir güzellik..
maşalahhhhhhhh kuzuma
fatma eylül ne diyor..
Bana mail atmayı öğrenmiş bende oy oy oy kuzuma yazdm. Diyorki anne fatma teyze gibi bana oyoyoy dedin:))))) tanıdı kız seni:)
afiyet olsun türk kahvesii
yaa çok enteresan yaa neden uyuyamıcaz ki çocuğun hareketlerinden mi başka bi nedenden mi ?
oooff biz ne halde olucaz kim bilir benim nerde dogum yapacagımö bile belli değil burda dogurmak istemiyorum kızım geç gelsin yaaa hilmiden haziran başında izin alır inş. yaaaaaaaaaDün gece saat 12gibi siteye bakıyım dedim kızlar, bizim topicte kimse yoktu dur dedim kendime bu ay doğum yapcak Şubat annelerinin topiğine giriyim bakıyım ne var ne yok... Herkes bebişlerini bekliyo dört gözle , kimisi sancılanmış , kimisi dua ediyo hadi kızlar gece suyunuz veya sancınız gelsin de doğurun bu gece diyekimisi başka bi arkadaşını aramış siteden doğum haberini veriyor ay çok heyecanlandım yaa
Bende msj yazdım onlara şunu;
Bi üye de şu cvbı vermiş;
30lu haftalarda bize uyku yok kızlar
oyy benim kuzumaaa yerim onu ben pamuğum yaaaa fıstıgım elma şekerim :d:d:d
oooff biz ne halde olucaz kim bilir benim nerde dogum yapacagımö bile belli değil burda dogurmak istemiyorum kızım geç gelsin yaaa hilmiden haziran başında izin alır inş. Yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?