benim ablalarımda şartlardan ötürü sezaryen yaptılar... Birisinin suyu erken geldi birisinin bebişinin boynuna göbek kordonu dolanmıştı bebek riskteydi sezaryene aldılar... Annem diyo kızım bunlar çatısız karılar sen normal yapıcak doğumu bak görAnneeeee diyorum sus bana doğum deme korkuyorum
yapamazdım zaten nrmal doğum ben
birde doğumdan önce ameliyatım vardı o yüzden sezaryen oldum
anaa hep ben yazmışım sayfaya baktubi,osylem nirdesiniz gelin gızlarrrr
boş bulundun tabe doldurdun sayfayı
ay geldim ben gelldimm
ya sölemesi ayıp sabah 12den sora benim salon full güneş oluo. ben de kanepeye yapıorum, göbüşümü açıorum tshirtlen fln güneşlenios kızımla
karşısı da uzak görünmüo...
kızım tekmecikleriylen uyandırdı yine =) ayyy çok güsell yaaa, uyuyamasam da son aylarda bebişimle başbaşa olmak çok güsel...
hep mi böle kalsam acaba
Ben çıkıyoru kızlar iyi tatillerrrrrr
selam kızlar nasılsınız.bakıyrum da artık doğumdan konuşmaya başlamışsınız.zaman yaklaştıkça korkular artıyor mu.
Ben çıkıyoru kızlar iyi tatillerrrrrr
geldim beeeeeeeeeeeennnn
geldim beeeeeeeeeeeennnn
he ben anladımmmmmmmmm, ben seni burdan çağırdım ya sende uyuyodun kızın hissetti hadi kalk anne çağırılıyorsun dedi uyandırdı senihoşgelddiiinn
ben de yeni geldim walla uyumuşuz kızımlan
Doğumdan şöyle bahsediyoruz , Bu ay doğum yapacakların topiğine girdik de heyecan bastı ondan yani, yoksa 20haftaya yakın doğum moğum yok
kız kıldımda ablamı aradım elektirkler gitti geldi bi ara falan anca:)hoşgeldinnn ne o kız teravih mi kıldın
şaka bi yana Allah kabul etsin, dua ettin mi meleklerimize?
hoşgelddiiinn
ben de yeni geldim walla uyumuşuz kızımlan
valla düşündüğümde bana da heyecan basıyo.napıcaz bilmiyorum allah yardım etsin herkese.
kız kıldımda ablamı aradım elektirkler gitti geldi bi ara falan anca:)
etmezmiyim canım Allah onları bize bagışlasın kolaycacık dogumlar ederiz inş.
he ben anladımmmmmmmmm, ben seni burdan çağırdım ya sende uyuyodun kızın hissetti hadi kalk anne çağırılıyorsun dedi uyandırdı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?