2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yapamazdım zaten nrmal doğum ben
birde doğumdan önce ameliyatım vardı o yüzden sezaryen oldum

yapamazdım zaten nrmal doğum ben
birde doğumdan önce ameliyatım vardı o yüzden sezaryen oldum

Valla ben nasıl yapıcam bilmiyorum ki çok nazlıyımdır inşallah Allah yardım eder, olmazsa epidural düşünüyorum hastaneme çok güveniyorum... Allah kurtarsn hepimizi ya.

anaa hep ben yazmışım sayfaya bak tubi,osylem nirdesiniz gelin gızlarrrr

boş bulundun tabe doldurdun sayfayı
ay geldim ben gelldimm

ya sölemesi ayıp sabah 12den sora benim salon full güneş oluo. ben de kanepeye yatıorum, göbüşümü açıorum tshirtlen fln güneşlenios kızımla
karşısı da uzak görünmüo...
kızım tekmecikleriylen uyandırdı yine =) ayyy çok güsell yaaa, uyuyamasam da son aylarda bebişimle başbaşa olmak çok güsel...
hep mi böle kalsam acaba

Son düzenleme:

şükür kavuşturana biz de yalnız kaldık oğluşumla burda, seni de mi uyandırıyor meleğin anam beni de beni de yaa, büyümüşte anneciklerini uyandırıyorlarmış meleklerimiz... Kurban olurum ya

selam kızlar nasılsınız.bakıyrum da artık doğumdan konuşmaya başlamışsınız.zaman yaklaştıkça korkular artıyor mu.

Doğumdan şöyle bahsediyoruz , Bu ay doğum yapacakların topiğine girdik de heyecan bastı ondan yani, yoksa 20haftaya yakın doğum moğum yok

hoşgeldinnn ne o kız teravih mi kıldın

şaka bi yana Allah kabul etsin, dua ettin mi meleklerimize?
kız kıldımda ablamı aradım elektirkler gitti geldi bi ara falan anca:)
etmezmiyim canım Allah onları bize bagışlasın kolaycacık dogumlar ederiz inş.
hoşgelddiiinn
ben de yeni geldim walla uyumuşuz kızımlan

ohhh maşallah ne güzel valla

valla düşündüğümde bana da heyecan basıyo.napıcaz bilmiyorum allah yardım etsin herkese.

amin amin canımm...

kız kıldımda ablamı aradım elektirkler gitti geldi bi ara falan anca:)
etmezmiyim canım Allah onları bize bagışlasın kolaycacık dogumlar ederiz inş.

o zaman Allah kabul etsin tekrardan canım... burda da yeni okunuyor ikindi :)

he ben anladımmmmmmmmm, ben seni burdan çağırdım ya sende uyuyodun kızın hissetti hadi kalk anne çağırılıyorsun dedi uyandırdı seni

ay çok komiksiin kıssss kesin merve çaarıo forumdan kalk demiştir kızım
ay alemsin hakketteeenn

babamıs geliomuş biz çıkarız evden birazdan. ataköy sahilde yürüyüşe gidioruz. :82:
yupppii yappaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…