2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh gezin gezin güzeldir ataköy sahili... yürüyüş yapmak iyidir

yaa bu arada dogum demişken ben rüyamda dogum yapıyordum yaa şimdiden görmeye başladıysam vay halime nedense bana sonda falan da takıyorlar bekle daha açılman olmamış falan deniliyordu hilmi yoktu yanımda ona kızıyordum ona ulaşmaya çalışıyordum gece bi uyandım haa baktım hilmi yanımnda kalk dedim adama neden yanımda yotun nerdeydin gecenin bi vakti adsamın nevri döndü yazık :):) sonra düşündümki rüya imiş ohh dedim

anamm olur öyle rüyalar ben görmedim pek fazla doğum yapmıştım oğlumu görüyordum sadece ama yüzünü diil pipisini daha cinsiyetini öğrenmeden önce

anamm olur öyle rüyalar ben görmedim pek fazla doğum yapmıştım oğlumu görüyordum sadece ama yüzünü diil pipisini daha cinsiyetini öğrenmeden önce

ne biliyim valla ben bekarkende görürdüm dogum yaptıımı hamile kaldıktan sonrada rüyamda hep erkek bebek gördüm ben neden se ve hep mavi gözlü idi

hehe rüyanda bile evham yapmışsın be güselim rüyaların tersi çıkar rahaatt rahat pıttadanak doğurcaksın inşallah kızını, hilmin de yanında olar

hehe rüyanda bile evham yapmışsın be güselim rüyaların tersi çıkar rahaatt rahat pıttadanak doğurcaksın inşallah kızını, hilmin de yanında olar

yaa bide ben çok düşünüyotrum herhalde nerde yapacagım belli değil yaa hilmide tutturmuş ben seni memlkete bırakır gelirim eger izin vermezlerse diyo bemnde yok gitmem sensiz dogurmam yanımda olacan diyom ondan herhalde öle gördüm ama cidden hilmi izin almazsada gitmem yaa onsuz öle bi başıma oralarda kimsesiz gibi hissederim valla derdimi kolayca diyemem ben hilmiden başkasına

bakalım ne renk olucak gözleri? var mı ailede mavi gözlü?

var canım benim anne tarafında var annem yeşil gözlüdür mesela ben ela gözlüyüm sarımtıraktır gözlerim eşiminde babası tarafında varmış bak dayımın oğlunun resmini dün koymuştum tekrar koyayım
Eki Görüntüle 137834

Son düzenleyen: Moderatör:

hmm o zaman olabilir maviş gözlü bi kızın, benim de anne tarafımda var hatta rahmetli dayımın bi gözlü maviye kaçan yeşildi bi gözü maviydi dikkatli baktığında anlaşılıyordu farkı :) olabilir Allah bilir canım :)

..............................................

Son düzenleyen: Moderatör:

benimde dayımda öle kız ama onun bariz bi göz yeşil bi göz mavi hatta kızınında öledir oda hoş durmuyo yaaa

benimde dayımda öle kız ama onun bariz bi göz yeşil bi göz mavi hatta kızınında öledir oda hoş durmuyo yaaa

eet de benim dayımın dikkatli bakıldığında anlşılıyordu bariz belli bi rengi yoktu... renkli olabilir bebişlerimizin gözleri olsun hayırlısıyla doğsunlar da...

eet de benim dayımın dikkatli bakıldığında anlşılıyordu bariz belli bi rengi yoktu... renkli olabilir bebişlerimizin gözleri olsun hayırlısıyla doğsunlar da...

amiin canım amin eli ayagı sağlığı yerinde olurlar inş.

neyse fatmacım bende kaçıyım yavaştan namaz falan kılıcam bi de acıktık bebişimle... kendine ve bebeğine çok iyi bak Allaha emanetsiniz canım .. ayy bi de yarın iğne vurulcam yaa offf

neyse fatmacım bende kaçıyım yavaştan namaz falan kılıcam bi de acıktık bebişimle... kendine ve bebeğine çok iyi bak Allaha emanetsiniz canım .. ayy bi de yarın iğne vurulcam yaa offf

tamam canım sende kendine ve bebike iyi bak Allah kabul etsin kimseciklerde kalmadı burda ..iğneden korkma canım - sürer ama geçer dikkat et ateş de yapabilir bende yapmıştı benimde 28 şubatta 2. si
görüşürüzzz

aaaaa kimsecikler yazmamış saatlerdir.... şubat annelerinin topiklerini gezdim biraz da çok heyecanlandım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…