amin amin canımm...
o zaman Allah kabul etsin tekrardan canım... burda da yeni okunuyor ikindi :)
ay çok komiksiin kıssss kesin merve çaarıo forumdan kalk demiştir kızım
ay alemsin hakketteeenn
babamıs geliomuş biz çıkarız evden birazdan. ataköy sahilde yürüyüşe gidioruz. :82:
yupppii yappaaaa
burda kışın araları çok kısa ama artık uzuyor yavaş yavaş günler
yaa bu arada dogum demişken ben rüyamda dogum yapıyordum yaa şimdiden görmeye başladıysam vay halime nedense bana sonda falan da takıyorlar bekle daha açılman olmamış falan deniliyordu hilmi yoktu yanımda ona kızıyordum ona ulaşmaya çalışıyordum gece bi uyandım haa baktım hilmi yanımnda kalk dedim adama neden yanımda yotun nerdeydin gecenin bi vakti adsamın nevri döndü yazık :):) sonra düşündümki rüya imiş ohh dedim
anamm olur öyle rüyalar ben görmedim pek fazla doğum yapmıştım oğlumu görüyordum sadece ama yüzünü diil pipisini daha cinsiyetini öğrenmeden önce
yaa bu arada dogum demişken ben rüyamda dogum yapıyordum yaa şimdiden görmeye başladıysam vay halime nedense bana sonda falan da takıyorlar bekle daha açılman olmamış falan deniliyordu hilmi yoktu yanımda ona kızıyordum ona ulaşmaya çalışıyordum gece bi uyandım haa baktım hilmi yanımnda kalk dedim adama neden yanımda yotun nerdeydin gecenin bi vakti adsamın nevri döndü yazık :):) sonra düşündümki rüya imiş ohh dedim
ne biliyim valla ben bekarkende görürdüm dogum yaptıımıhamile kaldıktan sonrada rüyamda hep erkek bebek gördüm ben neden se ve hep mavi gözlü idi
hehe rüyanda bile evham yapmışsın be güselimrüyaların tersi çıkar rahaatt rahat pıttadanak doğurcaksın inşallah kızını, hilmin de yanında olar
bakalım ne renk olucak gözleri? var mı ailede mavi gözlü?
var canım benim anne tarafında var annem yeşil gözlüdür mesela ben ela gözlüyüm sarımtıraktır gözlerim eşiminde babası tarafında varmış bak dayımın oğlunun resmini dün koymuştum tekrar koyayım
Eki Görüntüle 137834
hmm o zaman olabilir maviş gözlü bi kızın, benim de anne tarafımda var hatta rahmetli dayımın bi gözlü maviye kaçan yeşildi bi gözü maviydi dikkatli baktığında anlaşılıyordu farkı :) olabilir Allah bilir canım :)
maşallah kahverengi aslında renkli olabilir kızının gözleri aman nolursa olsun sağlıklı olsun
benimde dayımda öle kız ama onun bariz bi göz yeşil bi göz mavi hatta kızınında ölediroda hoş durmuyo yaaa
eet de benim dayımın dikkatli bakıldığında anlşılıyordu bariz belli bi rengi yoktu... renkli olabilir bebişlerimizin gözleri olsun hayırlısıyla doğsunlar da...
neyse fatmacım bende kaçıyım yavaştan namaz falan kılıcam bi de acıktık bebişimle... kendine ve bebeğine çok iyi bak Allaha emanetsiniz canım .. ayy bi de yarın iğne vurulcam yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?