2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi geceler
sanırım benim iki haftadır bağırsak hareketi zannettiğim şeyler bebeğimin tekmeleriymiş
çokk şaşkınım ayıramıyorum hala

merhabalar cuma günü bir kızım olacağını öğrendim.
çok şükür her şey yolunda.ufak minik hareketler de başladı.
sağlığımız da iyi.önümüzde bir şeker yüklemesi kaldı.onda da problem çıkacağını zannetmiyorum.
bayağı rahatladım yani.şimdi şu tetenoz aşısını sormam lazım doktoruma oğlumda olmamıştım gerek görülmemişti.

selam kızlar hafta içi doktora gittim;
oğlum gayet sağlıklı detaylı usgye grdim, baş aşağı dönmüş.. Annem bunu duyunca baya pimpiriklendi erkenmi gelecek diye ama normal bi durum tekrar dönebilirde o şeklde kalabilirde
neyse 22+1dim gittiğimde 424grdı boyuda 26cm çıkıyordu bacak boyunu 7ile çarpınca..
down testi falanda süper sorunsuz çıktı
herşey normalmiş bi sorun yok bir daha ki gidişimde glükoz testi yapılacak yani gebelik şekerine bakılacak.. Aç karnına gitmem gerekecek:89:
kasığımda olan ağrıda bebeğin dönmesinden we ağırlığın aşağıya yüklenmesinden kaynaklanıyormuş, bacaklarımın altına yüksek bişeyler koyup yatmamı tawsiye etti dr. öyle yapıyorum we gerçekten ağrı azaldı:87:
bizden haberler böyle herşey yolunda

gözün aydın canım..
ewet bir dahaki gidişimizde şeker yüklemesi we tetanoz aşısı olacak ondan sonrada bitiyo tüm testler:87:
ben ondan sonra alış werişe başlayacağım şu son teferruatlarıda halledelimde içim rahat başlayacağım mart ortalarında..
bnde kzıımda tetanoz aşısı olmadım ama bu dr yapacak sanırım bi dahakinde, tedbir amaçlı

hadi gözün aydıııııııııınnnn
darısı gitmeyen bizlerin basınaaaaa ))))))))))

benimde çok kasık ağrım var son 3 gündür.vajinamdada batma hissi var.sol kasığıma özellikle girip 10-15 sn sonra çıkan bi ağrı. nasıl geçicek bilmiyorum...

hayırlı uğurlu olsun kızın, sağlıkla kavuşman dileğiyle.... ben 2 gün önce vurulum tetanozu. ağrısı bugün geçmye başladı ...

sevindim canım bebeğin iyi olmasına, bu haftalarda da dönebiliyomuş demekkki bebek. şeker yüklemesi hangi hafta yapılıyomuş? haftaya cumartesi benim kontrolümde.

benimde çok kasık ağrım var son 3 gündür.vajinamdada batma hissi var.sol kasığıma özellikle girip 10-15 sn sonra çıkan bi ağrı. nasıl geçicek bilmiyorum...
sende bacaklarını yüksekte tutarak istiahat et canım, böyle yapınca ağrı olmuyor..
diğer türlü sağ yatsam ağrıyor sola yatsam ağrıyor..

saolun canlarım... 3 mart bidahaki randewumuz o zamana kadar bnde sizlerin güzel haberlerini okuyacağım artık

Uykumgeldi.
Bi rahatlatamadım kendimi
ya acıkırım ya uyurum allahım ya
sevibade ne uyuz karısın sen..
çatmam lazım sana:)))))))))

seni seviyorummm aşkımmm gene beni anmadan geçememişsin

kızlar benimde yakında ayrıntılı ultrasonum ve tetanoz aşım var,
şeker yüklemesiydi ıvırdı zıvırdı bıktırıyolar insanı,
bugün zaten acilde 2 saat sıra bekledik kızıma antialerjik iğne için,
hastaneye postu serelim bari de hiç gelmeyelim doğurana kadar,
çok sıkıldım artık doğsalarda sevsek :84:

Hasretcim gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah, ben test falan yaptırmadım down sendromu için, yaptırmıcam da... Veren Allah, hayırlısını istedik hayırlısıyla doğucak inşallah... korkuyorum aksi bişey çıkarsa kafama takarım (belki yok yere) o bakımdan test yaptırmadım...

hafta sonları çok sessiz burası ya :) bugun hastaneye gittim Tetanoz Aşısı oldum sol kolumda biraz ağrı var ama rahatsız edecek gibi değil bakalım yarına nasıl olucam?

Nolursa olsun HERŞEY OĞLUMMM İÇİN....

Herkese merhaba, allah hepimizi bir avazda kurtarsın:) sağlıkla bebeklerine kavuştursun. bende 21+ 6 günlük hamileyim kız bebek bekliyorum. zaman zaman fırsat buldukça sizleri takip ediyorum. epeydir bende sohpete katılmak istiyorum ama bugune kısmetmiş. siz bebeklerinizi hergün düzenli hissedebiliyormusunuz, ben biraz pimpirikli bi tipim sanırım 1 gün hissetmesem krize giriyorum ( 2 hafta öncede biraz kanamam olmuştu ondan çok korktum sanırım. benimle aynı durumu yaşayan kimse var mı aranızda acabaa inşallah yoktur tabide

amin canım, cümlemizi...henüz şahsen düzenli hisetmiyorum. mesela bugün sadece öğlen bi kaç kere tıkladı, başka hissetmedim. çok tutarlı olmuyomuş bu dönemde. senin neden kanaman oldu? dr a gittin mi?

selam kızlar
sitede pazar durgunlugu var :))
benimkisi bazen daha az hissettiriyor bazen daha hareketli değişiyor durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…