Herkese merhaba, allah hepimizi bir avazda kurtarsın:) sağlıkla bebeklerine kavuştursun. bende 21+ 6 günlük hamileyim kız bebek bekliyorum. zaman zaman fırsat buldukça sizleri takip ediyorum. epeydir bende sohpete katılmak istiyorum ama bugune kısmetmiş. siz bebeklerinizi hergün düzenli hissedebiliyormusunuz, ben biraz pimpirikli bi tipim sanırım 1 gün hissetmesem krize giriyorum( 2 hafta öncede biraz kanamam olmuştu ondan çok korktum sanırım. benimle aynı durumu yaşayan kimse var mı aranızda acabaa inşallah yoktur tabide
slm canım hoşgeldinselam kızlar
sitede pazar durgunlugu var :))
benimkisi bazen daha az hissettiriyor bazen daha hareketli değişiyor durumu
cevabın için teşekkür ederim, ben iş temposu yüzünden biraz yormuşum kendimi farketmeden, çok değil ama 3 defa hafif kanamam oldu 10 gün dinlendim ama bende korku oldu şimdi sürekli bebeği dinler oldum oynuyomu oynamıyomu ve çok stress yapıyorum oda iyi değil tabi ama elimde değil. sanıyorum arkasını döndü ondan çok hissedemiyorum ama insan genede panik oluyor
sabahları hiç hissetmezken yeni yeni sabahları vurmaya başladı, birbirini tutmuyo yani. Allah a emanet ettim ben onu. içimde bazen bi gerginlik hissediyorum, bunu da bebeğin hareketi olarak yorumluyorum. şu dönemlerde uyku hali yoğunlukta oluyomuş zaten bebeğin..
bende hareketlerini hissetmeye başlamadan önce sırf bişey oldumu acaba diye koşa koşa dr a gidiyodum. az stres, düzenli ve hafif tempo, düzenli beslenme vs... o senin içinde o kadar rahatki, emin ol konuşabilse iyiyim anne derdi bence
Herkese merhaba, allah hepimizi bir avazda kurtarsın:) sağlıkla bebeklerine kavuştursun. bende 21+ 6 günlük hamileyim kız bebek bekliyorum. zaman zaman fırsat buldukça sizleri takip ediyorum. epeydir bende sohpete katılmak istiyorum ama bugune kısmetmiş. siz bebeklerinizi hergün düzenli hissedebiliyormusunuz, ben biraz pimpirikli bi tipim sanırım 1 gün hissetmesem krize giriyorum( 2 hafta öncede biraz kanamam olmuştu ondan çok korktum sanırım. benimle aynı durumu yaşayan kimse var mı aranızda acabaa inşallah yoktur tabide
çok teşekkürler içim rahatladı biraz bende hep dua ediyorum iyi olsun sağlıklı olsun diye, biraz rahat olmak lazım ama işte :)) bize kucağıma alınca ne pimpiriklikler başlar kimbilir :))
Orda bi Fatma var sankiFatmayı mı gördüm ne
selaaam kızlar bi mutlulğumu daha sizinle paylaşayım dedim bugün araba aldıııııııııık bu yavrum kuzum bize çok ugurlu geldi yaaaa:):):):)
aha yazdı bile, ayy çok sevindim cnım bak daha sonra alcaktınız galiba dimi ayy inşallah Allah bize de nasip eder, meleğinin şansı işte...
selaaam kızlar bi mutlulğumu daha sizinle paylaşayım dedim bugün araba aldıııııııııık bu yavrum kuzum bize çok ugurlu geldi yaaaa:):):):)
hayırlı olsunnnnn, güle güle kazasız belasız binin inş.
hayırlı uğurlu olsn allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. ben bebeklerin uğuruna çok inanırım :)
kızlarrrr bu kampanyadan haberiniz varmı? yoksa bi bakın derimmmm:82:
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?