2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cevabın için teşekkür ederim, ben iş temposu yüzünden biraz yormuşum kendimi farketmeden, çok değil ama 3 defa hafif kanamam oldu 10 gün dinlendim ama bende korku oldu şimdi sürekli bebeği dinler oldum oynuyomu oynamıyomu ve çok stress yapıyorum oda iyi değil tabi ama elimde değil. sanıyorum arkasını döndü ondan çok hissedemiyorum ama insan genede panik oluyor

hadi ya neden olmuş peki kanama dr ne dedi?
yok çok düzenli hissetmiyoruz canım, zaten fazla olmadı tam kıpırtıları hissedeli,
zaten dr un şu an seni en az haftada 2 kez çağırıyodur kanaman oldu diye,
kontrol altındaysan gönlünü ferah tut

selam kızlar
sitede pazar durgunlugu var :))
benimkisi bazen daha az hissettiriyor bazen daha hareketli değişiyor durumu
slm canım hoşgeldin
sabahları hiç hissetmezken yeni yeni sabahları vurmaya başladı, birbirini tutmuyo yani. Allah a emanet ettim ben onu. içimde bazen bi gerginlik hissediyorum, bunu da bebeğin hareketi olarak yorumluyorum. şu dönemlerde uyku hali yoğunlukta oluyomuş zaten bebeğin..

bende hareketlerini hissetmeye başlamadan önce sırf bişey oldumu acaba diye koşa koşa dr a gidiyodum. az stres, düzenli ve hafif tempo, düzenli beslenme vs... o senin içinde o kadar rahatki, emin ol konuşabilse iyiyim anne derdi bence

Son düzenleme:

çok teşekkürler içim rahatladı biraz bende hep dua ediyorum iyi olsun sağlıklı olsun diye, biraz rahat olmak lazım ama işte :)) bize kucağıma alınca ne pimpiriklikler başlar kimbilir :))

Merhaba begüm katıl sohbetlere , uzaktan takip etme :) Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah, kendine dikkat et... benden de geçenlerde bir kaç damla kan geldi hemen doktorumu aradım yanma kaşıntı varmı dedi yok dedim biraz daha bekle olmazsa gel ben burdayım dedi. bekledim o gece bişey olmadı, olabiliyor kafana takma açılma olabiliyor. İleri boyutta olursa dikiş atabiliyorlar... yorma kendini fazla dikkat et kendine...

çok teşekkürler içim rahatladı biraz bende hep dua ediyorum iyi olsun sağlıklı olsun diye, biraz rahat olmak lazım ama işte :)) bize kucağıma alınca ne pimpiriklikler başlar kimbilir :))

rica ederim,,, bence dua herşey... şimdi kucağımda olsa öpsem koklasam, doya doya ağzına burnuna gözlerine baksam, kirpiklerini saysam,, tüm dünyaya değerdi heralde... minicik kızım benim... böyle şeyleri düşün bence sende...

selaaam kızlar bi mutlulğumu daha sizinle paylaşayım dedim bugün araba aldıııııııııık bu yavrum kuzum bize çok ugurlu geldi yaaaa:):):):)

selaaam kızlar bi mutlulğumu daha sizinle paylaşayım dedim bugün araba aldıııııııııık bu yavrum kuzum bize çok ugurlu geldi yaaaa:):):):)

aha yazdı bile, ayy çok sevindim cnım bak daha sonra alcaktınız galiba dimi ayy inşallah Allah bize de nasip eder, meleğinin şansı işte...

aha yazdı bile, ayy çok sevindim cnım bak daha sonra alcaktınız galiba dimi ayy inşallah Allah bize de nasip eder, meleğinin şansı işte...

evt yaaa nasip valla iyi oldu ben artık işe gidip gelmek sıkıntı idi Allah herkese nasip etsin öle ahım şahım bi araba değil ki 1997 model volvogen polo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…