KIZLAR FMG ARADI
HERŞEY ÇOK İYİYMİŞ. SEZİN DANA OLMUŞ
585 GR MIŞ:)))))))) ÇOK İYİ YAA MAŞALLAH TEYZESİ POPOSUNU YESİN..
FMG SELAM SÖYLEDİ SİZLERE
günaydın kızlar...
Bu gün cumartesi doktora gidenlerden bebiş haberleri gelecek, çok heyecanlıyım...
selaaam kızlar bi mutlulğumu daha sizinle paylaşayım dedim bugün araba aldıııııııııık bu yavrum kuzum bize çok ugurlu geldi yaaaa:):):):)
Günaayyydııınnn !!!
ay kimse yok burda! nerde bu anneciklerrrr:82:
Ancak gelirler kız, 8.30-9.00 arası geliyor genelde çalışanlar....
Sen ne yapıyorsun, çokoprenses nasıl, keyfi yerinde mi..
evet mutlu bugün de teyzesi... kahvaltı da yaptık, kıpırdanmaya başladı çokoprensesim
gelsinnerr, biz erken kalktık ama yaaagazete okuyim ben o zaman :82:
Günaydın iyi haftalar olsun güzel anneciklerr..
Nasılsınız....
Biz iyiyiz. Hafta sonu dinlenemeden başlayan bir hafta...çabuyk geçer inşallah:)) başlamadan günü bitirenlerdenim..
günaydın fıstık, ee misafir falan geldi gitti yoruldun tabi...inşallah bugün fazla işin olmaz da, dinlenirsin..
Günaydın iyi haftalar olsun güzel anneciklerr..
Nasılsınız....
Biz iyiyiz. Hafta sonu dinlenemeden başlayan bir hafta...çabuyk geçer inşallah:)) başlamadan günü bitirenlerdenim..
sağol kuzum sen nasılsın sende alışıksın o yoğun tempoya oturunca rahatsızlanırsın..
Bide dün eylüşle güzel bir gün geçirdik havada gzeldi converse istedi hanım yaa 7 yaşında daha her bişeyden haberi var.. 5 saat gezmişiz eşim bile diyor bacaklarım tutmuyor..
Benim kızım çok hareketli değil sizin nasıl
sağol kuzum sen nasılsın sende alışıksın o yoğun tempoya oturunca rahatsızlanırsın..
Bide dün eylüşle güzel bir gün geçirdik havada gzeldi converse istedi hanım yaa 7 yaşında daha her bişeyden haberi var.. 5 saat gezmişiz eşim bile diyor bacaklarım tutmuyor..
Benim kızım çok hareketli değil sizin nasıl
günaydınlarrr..
bu aralar pek vakıt ayıramıyorum sızlere
ya ınternet gıdıyor yada ıs cıkıyor
neyse bugun hastane haberlerını okurum arayı kapatırız..
Kızlar size bi tavsiyem var,
siz siz olun, kendinizi eskisi gibi sanmayın, hadi sandınız diyelim, karda gezmeye gitmeyin, hadi gittiniz diyelim, akşama kadar kalmayın, hadi kaldınız diyelim, sakın ha sakın telesiyeje binmeyin...
Yoksa, kuzu gibi iptal olursunuz...Şu an ses yok, görüntü var..Bademcikler şişmiş, sıcak su içiyorum limonlu...Bir de bi öksürük var, evlerden ırak...
aman diyim, sıcacık evinizden çıkmayın, kıymetini bilin...
kuzu gerçekten tıkanıyorum ben. Almazmıyız allahım etek giydi altına tayt bide convers delirdim ben buna babası bıyıkaltı gülüyor tombiş bacaklar ortaya çıktı. Kız benim çokk güzel kızım var yaa:)))))) karga şahin olayı:)) sen bişey aldın mı cumartesi alışveriş yapcaktın. Anam benim iki tane birine al diğerine al derken bana alcak ne vakit kalıyor ne para:)yok bende bittim, hastayım bugün...
Tempo falan hikaye..artık ağırlaşmışız yürürken falan zorlanıyorum...sorma zamane gençleri herşeyin farkında yaa, 7 yaşında diyip gçme, senden benden akıllı onlar...5 saat dile kolay, c.tesi aynen biz de öyleydikk, pazar yine gezdik derken haşat oldum ben..işyerinde daha mı dinleniyoruz nedir...
Aldın mı annesi conversleri eylülcüğee..aldıysan, kuzu teyzen güle güle giy diyor dersin..ne de yakışmıştır fıstığa..
benimde öyle ama herdakka oynamıyor.. Oda beni delirtiyor. Gap çok pahalı baktık biz. Ama minnakın tepkisi süpermiş. Yerim ben onuhehehe ister tabi converse =) bizimkiler ne isticek acıbaa=)
benim kızım belli saatlerde hareket edio. Koltuğa yaslanıp elimi karnıma koyuyorum o zaman hareket edio ama saatte 1-2 defa o da oturup beklersem.
Ayy hafta sonu kocacımcımla kızıma bişiler alalım dedik ilk defa. çok sefimli bi kapri vardı pembe minicik bişi. Ben bayıldım. Kocacıma gösteriorum, bizimki başladı beni itmeye... Ama nası hareketli.. Mağazanın ortasında ben bi başladım gülmeye =) tüm satış elemanları da benle birlikte gülüo, kocacım da napıo bu deli dedi ve kızımla ilk bebek alışverişimizi birlikte karar vererek tamamladık. Resmen tepki verdi benim kızım
Bu arada gap'te çok tatlı şeyler var, 3 aylık bale elbisesi, mini etekler, bolerolar fln... Biras pahalı ama süüppper şeyler var, vaktinis olursa uğrayın!!!
cnm selamgünaydınlarrr..
Bu aralar pek vakıt ayıramıyorum sızlere
ya ınternet gıdıyor yada ıs cıkıyor
neyse bugun hastane haberlerını okurum arayı kapatırız..
günaydınnnn!!!
Haftalar çabuk geçio bize ama yaa=) doğuma gidices, "ayy nasıı geçti günler" diyces biz kesin...
Günler geçsin ama güsel geçsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?