2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR FMG ARADI
HERŞEY ÇOK İYİYMİŞ. SEZİN DANA OLMUŞ
585 GR MIŞ:)))))))) ÇOK İYİ YAA MAŞALLAH TEYZESİ POPOSUNU YESİN..
FMG SELAM SÖYLEDİ SİZLERE

OOOhhhhhhh, maşallah kızıma yaa..
Nerdeyse 600 gr.olmuş ya kuzu....Kızz fmg, sen bu kızı neyle besliyorsun...Bize de taktik ver..Bizim kız da büyüsün...
Ayyyy, çok sevindim, ilk güzel haber c.tesi gelmiş ben çıktıktan sonraa...Darısı diğer kızlara inşalalh...

selaaam kızlar bi mutlulğumu daha sizinle paylaşayım dedim bugün araba aldıııııııııık bu yavrum kuzum bize çok ugurlu geldi yaaaa:):):):)

kızz, azamm
coştunuz valla..Önce bebek, sonra ev, sonra arabaa...
Sırada ne var kız villa mı...
Allah kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin inşallah...Çok sevindim canım..Hiç olmazsa artık soğukta yürüycem diye uğraşmazsın..

Günaydın iyi haftalar olsun güzel anneciklerr..
Nasılsınız....
Biz iyiyiz. Hafta sonu dinlenemeden başlayan bir hafta...çabuyk geçer inşallah:)) başlamadan günü bitirenlerdenim..

Nasılsınız....
Biz iyiyiz. Hafta sonu dinlenemeden başlayan bir hafta...çabuyk geçer inşallah:)) başlamadan günü bitirenlerdenim..

Günaydın fıstık, ee misafir falan geldi gitti yoruldun tabi...İnşallah bugün fazla işin olmaz da, dinlenirsin..

günaydın fıstık, ee misafir falan geldi gitti yoruldun tabi...inşallah bugün fazla işin olmaz da, dinlenirsin..

sağol kuzum sen nasılsın sende alışıksın o yoğun tempoya oturunca rahatsızlanırsın..
Bide dün eylüşle güzel bir gün geçirdik havada gzeldi converse istedi hanım yaa 7 yaşında daha her bişeyden haberi var.. 5 saat gezmişiz eşim bile diyor bacaklarım tutmuyor..

Benim kızım çok hareketli değil sizin nasıl

günaydınlarrr..
bu aralar pek vakıt ayıramıyorum sızlere
ya ınternet gıdıyor yada ıs cıkıyor
neyse bugun hastane haberlerını okurum arayı kapatırız..

Nasılsınız....

günaydınnnn!!!
haftalar çabuk geçio bize ama yaa=) doğuma gidices, "ayy nasıı geçti günler" diyces biz kesin...
günler geçsin ama güsel geçsin...

Yok bende bittim, hastayım bugün...
Tempo falan hikaye..Artık ağırlaşmışız yürürken falan zorlanıyorum...Sorma zamane gençleri herşeyin farkında yaa, 7 yaşında diyip gçme, senden benden akıllı onlar...5 saat dile kolay, c.tesi aynen biz de öyleydikk, pazar yine gezdik derken haşat oldum ben..İşyerinde daha mı dinleniyoruz nedir...
Aldın mı annesi conversleri eylülcüğee..Aldıysan, kuzu teyzen güle güle giy diyor dersin..Ne de yakışmıştır fıstığa..

hehehe ister tabi converse =) bizimkiler ne isticek acıbaa=)
benim kızım belli saatlerde hareket edio. koltuğa yaslanıp elimi karnıma koyuyorum o zaman hareket edio ama saatte 1-2 defa o da oturup beklersem.
ayy hafta sonu kocacımcımla kızıma bişiler alalım dedik ilk defa. çok sefimli bi kapri vardı pembe minicik bişi. ben bayıldım. kocacıma gösteriorum, bizimki başladı beni itmeye... ama nası hareketli.. mağazanın ortasında ben bi başladım gülmeye =) tüm satış elemanları da benle birlikte gülüo, kocacım da napıo bu deli dedi ve kızımla ilk bebek alışverişimizi birlikte karar vererek tamamladık. resmen tepki verdi benim kızım
bu arada gap'te çok tatlı şeyler var, 3 aylık bale elbisesi, mini etekler, bolerolar fln... biras pahalı ama süüppper şeyler var, vaktinis olursa uğrayın!!!

Kızlar size bi tavsiyem var,
siz siz olun, kendinizi eskisi gibi sanmayın, hadi sandınız diyelim, karda gezmeye gitmeyin, hadi gittiniz diyelim, akşama kadar kalmayın, hadi kaldınız diyelim, sakın ha sakın telesiyeje binmeyin...
Yoksa, kuzu gibi iptal olursunuz...Şu an ses yok, görüntü var..Bademcikler şişmiş, sıcak su içiyorum limonlu...Bir de bi öksürük var, evlerden ırak...
aman diyim, sıcacık evinizden çıkmayın, kıymetini bilin...

süper bi tavsiye olmuş kuzucum ama sen hasta olmuşsun sen de dikkat etseydin ya :97:
çoookkk geçmiş ossun! bolbol dinnen bebekinne.
ben evimde oturuorum walla, arada yürüyüşe çıkıorum ama burda kar fln yok tabe...

kuzu gerçekten tıkanıyorum ben. Almazmıyız allahım etek giydi altına tayt bide convers delirdim ben buna babası bıyıkaltı gülüyor tombiş bacaklar ortaya çıktı. Kız benim çokk güzel kızım var yaa:)))))) karga şahin olayı:)) sen bişey aldın mı cumartesi alışveriş yapcaktın. Anam benim iki tane birine al diğerine al derken bana alcak ne vakit kalıyor ne para:)

benimde öyle ama herdakka oynamıyor.. Oda beni delirtiyor. Gap çok pahalı baktık biz. Ama minnakın tepkisi süpermiş. Yerim ben onu

günaydınlarrr..
Bu aralar pek vakıt ayıramıyorum sızlere
ya ınternet gıdıyor yada ıs cıkıyor
neyse bugun hastane haberlerını okurum arayı kapatırız..
cnm selam
bizde fazla kalamıyoruz işler yoğun ama bakmadanda yapamıyoruz gerçekten. Alıştık bir kere..

günaydınnnn!!!
Haftalar çabuk geçio bize ama yaa=) doğuma gidices, "ayy nasıı geçti günler" diyces biz kesin...
Günler geçsin ama güsel geçsin...

geçsin yaa sıkıldım:))

kızlarrr gunaydınnnnnnnnn her yerım agrıyooo h.sonu cok yoruldummm bu haftada mısafr varr offfffffffff
ben kendımı hala eskı sıbel sandım yorgunluktan oldum bıttım valla

:))
evet eskısı gıbı degılız pıl bıtıyor ama ınatla sunuda yapayım bunuda yapayım dıye cırpınıyoruz..
sonrada pestil dun gece yorgunluktan uyuyamadım bıde bızımkı kıpır kıpır huzursuzdu yaa benıde uyutmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…