süper bi tavsiye olmuş kuzucum ama sen hasta olmuşsun sen de dikkat etseydin ya :97:
çoookkk geçmiş ossun! bolbol dinnen bebekinne.
ben evimde oturuorum walla, arada yürüyüşe çıkıorum ama burda kar fln yok tabe...
kızlar size bi tavsiyem var,
siz siz olun, kendinizi eskisi gibi sanmayın, hadi sandınız diyelim, karda gezmeye gitmeyin, hadi gittiniz diyelim, akşama kadar kalmayın, hadi kaldınız diyelim, sakın ha sakın telesiyeje binmeyin...
Yoksa, kuzu gibi iptal olursunuz...şu an ses yok, görüntü var..bademcikler şişmiş, sıcak su içiyorum limonlu...bir de bi öksürük var, evlerden ırak...
Aman diyim, sıcacık evinizden çıkmayın, kıymetini bilin...
kızz, azamm
coştunuz valla..Önce bebek, sonra ev, sonra arabaa...
Sırada ne var kız villa mı...
Allah kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin inşallah...Çok sevindim canım..Hiç olmazsa artık soğukta yürüycem diye uğraşmazsın..
kızlarrr gunaydınnnnnnnnn her yerım agrıyooo h.sonu cok yoruldummm bu haftada mısafr varr offfffffffff
ben kendımı hala eskı sıbel sandım yorgunluktan oldum bıttım valla
kuzu gerçekten tıkanıyorum ben. Almazmıyız allahım etek giydi altına tayt bide convers delirdim ben buna babası bıyıkaltı gülüyor tombiş bacaklar ortaya çıktı. Kız benim çokk güzel kızım var yaa:)))))) karga şahin olayı:)) sen bişey aldın mı cumartesi alışveriş yapcaktın. Anam benim iki tane birine al diğerine al derken bana alcak ne vakit kalıyor ne para:)
kızlarrr gunaydınnnnnnnnn her yerım agrıyooo h.sonu cok yoruldummm bu haftada mısafr varr offfffffffff
yersın onun renklıı converselerını:)))
günaydın aynen bende senin gibiyim.. Bu haftaya yorgun başladık desenize:) ama enerji veririz biz burda..yerleştirdinmi dolanbnı kızının..kızlarrr gunaydınnnnnnnnn her yerım agrıyooo h.sonu cok yoruldummm bu haftada mısafr varr offfffffffff
cnmmm günydınnn..ve ve ve ve ve günaydın herkeseee erken geldim ama iş yerinde internet yoktu şimdi geldi:d
valla kuzu çoştuk yaa allah sonumuzu hayır eylesin başka sırada alınacak bişey yok şükür:):)
kız kuzu cuma günü hilmi ile iş çıkşı yürürken bi düştük ki sorma gerçi ama yere hafif iniş yaptım popomun üzerine otruverdim:) ama çok komikti bugün gene kar yardı her taraf kar yürümek çok zor
birde pazar günü dedik bi hamileliklere bakıyım olmaz dedim ama bi hitmal her yere baktım hiç bişi yoooooooooooooooooookAgzını kırdıgımın ardahanın bir tane pantolon zor buldum oda nenemden kalmış gibi ama idare edecez artık çok sinir oldum yaa o kıytırık pantolonada adam 40 tl istedi mecbur aldık yoksa hiç bişey olmuyo oluyod önü kapanmıyo kapatıyorum bu seferde çocuk sıkışıyo otururken uffff yaaaa:84:
ve ve ve ve ve günaydın herkeseee erken geldim ama iş yerinde internet yoktu şimdi geldi
valla kuzu çoştuk yaa Allah sonumuzu hayır eylesin başka sırada alınacak bişey yok şükür:):)
kız kuzu cuma günü hilmi ile iş çıkşı yürürken bi düştük ki sorma gerçi ama yere hafif iniş yaptım popomun üzerine otruverdim:) ama çok komikti bugün gene kar yardı her taraf kar yürümek çok zor
birde pazar günü dedik bi hamileliklere bakıyım olmaz dedim ama bi hitmal her yere baktım hiç bişi yoooooooooooooooooookagzını kırdıgımın ardahanın bir tane pantolon zor buldum oda nenemden kalmış gibi ama idare edecez artık çok sinir oldum yaa o kıytırık pantolonada adam 40 tl istedi mecbur aldık yoksa hiç bişey olmuyo oluyod önü kapanmıyo kapatıyorum bu seferde çocuk sıkışıyo otururken uffff yaaaa:84:
allah iyiliğini versin . Seni bağlıycam eve ne geziyon diycem ama aynıyım bende gezme olunca akan sular durur.. Geçmiş olsun cnm..
ve ve ve ve ve günaydın herkeseee erken geldim ama iş yerinde internet yoktu şimdi geldi
valla kuzu çoştuk yaa Allah sonumuzu hayır eylesin başka sırada alınacak bişey yok şükür:):)
birde pazar günü dedik bi hamileliklere bakıyım olmaz dedim ama bi hitmal her yere baktım hiç bişi yoooooooooooooooooookagzını kırdıgımın ardahanın bir tane pantolon zor buldum oda nenemden kalmış gibi ama idare edecez artık çok sinir oldum yaa o kıytırık pantolonada adam 40 tl istedi mecbur aldık yoksa hiç bişey olmuyo oluyod önü kapanmıyo kapatıyorum bu seferde çocuk sıkışıyo otururken uffff yaaaa:84:
yok güzelim, eylül gerçekten çok güzel..maşallah ona..
Kırmızı yanakları hele, tam ısırmalık..güle güle giysin cimcimem..
Alışveriş yaptım ama, kızıma değil..genelde evin eksiklerini aldık yengemle..yapı marketlere falan git- gel derken bi baktık saat akşam 9 olmuş..düşünsene öğlen çıktık, akşam 9 a kadar gezmişiz..öyküye bişeyler bakmaya vaktim kalmadı..ama bi sıcak su torbası gördüm civcivli..çok güzeldi.13 tl.ydi..yengem çok pahalı o kadar para verilir mi dedi diye almadım ama, içimde kaldı...
hoşşgeldinnn kızzz... eksikliğin farkedilio şekerim...
canım benim zor tabe giyim şimdi. bolmol idare ediceksin artık pantolonlarla fln. ama izin veriolarsa elbise fln giy derim ben en sağlıklısıhem yafrucuun sıkılmas içerde
Ya misafir olmasa neyse de, gezdirmek lazım zaen çalışıyoruz, bi tek hafta sonu var dedik..Şifayı kaptık..
Dikkatli yürü kız, karda düşer insan zaten kayıyor..Gerçi artık araba var, düşme riski de üşüme de kalktı ortadan..Pantolona gelince, ne yapıcan ordaki şartlarla idare edeceksin, zaten kaç ay kaldı şunun şurasında...Güle güle giy...
Bu haftalarda hızlı büyüyolar gerçekten ya..Senin çıkmayan göbek bile birden pırtladı baksana...
al al al bitmiyor vala. Bide yeni ev şimdi.
Sıcak su torbası alma birden aklıma seydam geldi. Doğsun öyle al( aklına soktum ama ne biliyim içinm fena oldu..
kızzz giyilecek hamile namına bişey bulsam giyicem zaten :) iyilecek alınacak bişey yok ayyy :):)
evet yaa şükür bugün devir teslim işlerini yapacaklar bakalım gitti benim bileziğin biri :d:d:d:d
kızzz giyilecek hamile namına bişey bulsam giyicem zaten :) iyilecek alınacak bişey yok ayyy :):)
evet yaa şükür bugün devir teslim işlerini yapacaklar bakalım gitti benim bileziğin biri
valla ne yalan söyliyim, orda benim de aklıma geldi..belki birazda ondan alamadım, bilmiyorum...
Dediğin gibi eksikler bitmiyor yaa, daha 1 aya zor bitiririz biz eksikleri alışverişi, ev düzenlemeyi falan..
Zaten 2 fırlama var evde, sabah saat 7 ben gitar sesiyle uyanıyorum...ufaklık almış benim gitarı eline, serenat yapıyo...40 yılda bi ev sahibi olduk, ordan da kovacaklar yakında...
ohhh olsun stoktan kullanıyorsun. Bilezikleri stok yapmışsın demek:))) sende daha neler vardır kimbilir..
Güle güle kullanın kazasız belasız. Sıra yazlık almaya kaldı:))
benim bilezikler kaynanamda kız bozdurmam ben severim altını:):):) buraya bişey geitrmedim ki zaten :) valla kaynananda maaş yok bişi yok ondan yana da bi beklentim yokGiden bilezik olsun kız...
Altın sevmem ben..Milletin gözü kalır, hırsız mırsız...Evlenince de anında saatım hepsini, bankaya attım..Ev alırken peşinat oldu, bi işimize yaradı..Hiç bileziğe falan üzülme...
Amaa, kaynanana söyle doğurunca taksın bilezik..Bozdurur ev taksidi ödersin, parası işine yarar..
:))))) o bıcırık sana taciz yapmadan giderse şaşarım:))
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasilsiniz hatunlaarrrrrrrrr))))))
umarım herkesler iyidirrr bende iyiyim efendim yarın oğlumla randevumuz var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?