Kız fatma, yanaklar falan tombişleşmiş haa..Maşallah...
ama çok göbek yok, ne güzel yaa..Ben artık nefes bile alamıyorum..Tıkanıyorum..
maşallah ya ısırmalık yanaklar.. Sonunda ödülde harika yani.. :))Eki Görüntüle 138392
baksana fırlamayaa..arkadaki de annesi..cemilem oynamayı öğretiyorum orda..
Taciz yapacak kadar yaklaştırmıyoruz, ani hareketler yapıyo, yanlışlıkla karnıma falan vurur diye..
Yalnız daha 5 yaşında çok şişman, annesi gidince obezite var mı diye doktora götürecek, ben soktum kafasına bi gidin diye..hiperaktif bi de..yengem diyo, koca sülalede benzeye benzeye sana benzemiş, herkes durgundur, bunu durduramıyorum diyor..
Akşam eşim geliyoo, boğuşmaya başlıyorlar, kazanan da beni yanağımdan öpüyor..çok fena çok...
selam fıstık iyiyiz valla. Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah. Cerrahpaşadamısın yarın. Perinatolojideki hemşireyi gördüm dün forumistanbulda. Kız tanıdı beni nerdeyse ultrason bulalımda bak diyecektim..günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasilsiniz hatunlaarrrrrrrrr))))))
umarım herkesler iyidirrr bende iyiyim efendim yarın oğlumla randevumuz var :)))
evt biraz tombiklendi soguktan da şiştimmi nedir:):) o gün fırtına vardı valla alışveriş yapmaya gitmek gerekiyordu evde hiçbişey kalmamıştı
günaydın kızlar
napıyosunuz :)
Günaydın...İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım...Oğlun da tosuncuk olmuştur inşallah..
maşallah ya ısırmalık yanaklar.. Sonunda ödülde harika yani.. :))
selam fıstık iyiyiz valla. Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah. Cerrahpaşadamısın yarın. Perinatolojideki hemşireyi gördüm dün forumistanbulda. Kız tanıdı beni nerdeyse ultrason bulalımda bak diyecektim..
Fatmacım ne güzel bir kar yağıyor. Yanaklar şişmiş. Benim montum hayatta öyle kapanmaz:)))) sadece üstten iki düğme..
maşallah ya ısırmalık yanaklar.. Sonunda ödülde harika yani.. :))
selam fıstık iyiyiz valla. Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah. Cerrahpaşadamısın yarın. Perinatolojideki hemşireyi gördüm dün forumistanbulda. Kız tanıdı beni nerdeyse ultrason bulalımda bak diyecektim..
Fatmacım ne güzel bir kar yağıyor. Yanaklar şişmiş. Benim montum hayatta öyle kapanmaz:)))) sadece üstten iki düğme..
Ayy, oralarda olsam donarım herhalde kız...Dün saklıkente gittik, çocuklar kar oynasın diye dağa..
Hasta oldum döndüm hemen..
İyiyiz fıstık, sen ne yapıyorsun...
Sezin hanımın haberlerini aldık, güne mutlu başladık....Darısı bizim kızların da başına inşallah...
Anlat hadi en ince ayrıntıya kadar, neler dedi doktorun...
kuzuuuuuu ağzından bal damlıyorrrrrrrrrrrrr
amin gülüm
eveeeeet cerrahpaşada malum doktordan gelenekselleşmiş azar günüm ama belki yine o bakmaz ne bilim
ege o kız cin gibi beni bir kere gördü hastanede muane günüm değildi adım soyadımla hitap etti acaip birşey yani :)))))))))
kızlar kocamlada barıstık :) cumartesi günü onu sinemaya davet ettim bir adımda ben atayım diye , işte sinema yemek bir ağlaşma derken barıştık cok şükür büleeeeeeee
İyiyiz fıstık, sen ne yapıyorsun...
Sezin hanımın haberlerini aldık, güne mutlu başladık....Darısı bizim kızların da başına inşallah...
Anlat hadi en ince ayrıntıya kadar, neler dedi doktorun...
iyiyim canım.
doktorum pek konuşkan değildi.
adam çok ciddi yapıyor işini.
ilk önce ön görüşme yaptık. tüm test sonuçlarımı inceledi. yaşım kaçıncı bebel vs. onları sordu.
sonra usg odasına geçtik. bana müsade et inceliyim sonra hepsini açıklayacağım dedi.
yarım saat falan baktı.
hiçbir sorun yok dedi.
hoplaya zıplaya çıktık :)))))
kızım çişini yaptı muayene sırasında edepsiz
günydın cnım seni arkadaş olarak ekledim kabul et ve bak okişgünaydıııınn fıstıklar nasılsınız bugün?
fatma ben açamadım fotoları niye ki acep?
Kız bunun elleri bile kocaman olmuş yaa, maşallah...Parmaklar falan ne kadar belli..Yüzü burnu...
Lokum yaa lokum....Ayy,cimcimem yaa, kuzuların fotolarını görünce çok mutlu oluyorum ben...
el salladı mı kız sana ?
eeveeettt merak ettik biz de annaattt!!!!
hoşgeldiiiiiiin senin güzel haberlerini birde senden beklioduuuuuuuk
foto varsa fotolu anlatım tercih edilir :))))))
Kız bunun elleri bile kocaman olmuş yaa, maşallah...Parmaklar falan ne kadar belli..Yüzü burnu...
Lokum yaa lokum....Ayy,cimcimem yaa, kuzuların fotolarını görünce çok mutlu oluyorum ben...
el salladı mı kız sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?