2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Haahaaaa..Çişini mi yaptı..cimcimeye bak sen..Onu bile göstermiş..
Herşey güzel çıkmış yaa,varsın konuşmasın doktor, Sezin hanım da maşallah çok iyiymiş...Tosuncuk olmuş...
Darısı bizim bebelerin başına..Bizimkiler de tosun olsunlar inşallah teyzesi..
Hadi sende atlattın, rahatlamışsındır..

inşallah canım çok güzel haberlerle gelirsin sen de.
öpüyorum.

İyi sen tutmuşsun, ben salya sümük ağlıyorum valla...Bi yandan ağlayıp, bi yandan gülüyorum...
Doktorum bana da dedi, artık büyüyorlar ve görüntüler eskisi gibi olmayacak diyee..Sağlıklı olsunlar da..

evet mesanesini gördü doktor. sonra tekrar baktı aaa çişini yapmış dedi çok güldüm.
çok rahatladım. dün mobilyalarını sipariş verdik kızımın.
ne mutlu günler.
şükürler olsun rabbime.
sen ne zaman gideceksin ayrıntılıya.
o yaptırdığın yeterli mi yoksa?

Doktoruma göre yeterli...Renkli dopplere gitmeme gerek yok...
Ama ben ayın 28 ine randevu aldım...Tıp hastanesine..Gider miyim, gitmz miyim bilmiyorum ama..Giderim gibi geliyor, bi yandan da kızım çok korkuyor diye gitmek istemiyorum, sonuçta kalp, böbrek gelişimine ritmine falan bakıldı bu ultrasonla da..KArarsızım yani..
Mobilyalarını da güle güle kullanın inşallah..Kuzum ya..İnsan ne kadar mutlu oluyor değil mi..

vay cadıya bak seenn çişini yapmış gözünaydın canım ya, çok güzel böyle güzel haberler almak..

günydın cnım seni arkadaş olarak ekledim kabul et ve bak okiş

sağol canım gördüm şimdi, kar hakkaten çok güzel görünüyor, tabi sürekli zorluğunu yaşayınca öyle gelmeyebilir :))
İyiyiz güzelim, sen nasılsın ?
Fmgnin kızının haberlerini aldık, bomba gibiyiz..

ben de iyiyim canım ben de çok sevindim fmgye, hepimiz böyle güzel haberlerle gelelim..
ben de az önce ilk ciddi pıtırcıklarını hissettim seğirme dedikleri şekilde :))

hay maşallah ya baya insan kocaman :))

aaaaaaaa çok güzel. Kız sen anlat bakalım ne yiyosunda bu kız tosun oluyor. Baya bi kilolu doğcak sanırım.. Maşalaallahhh

gözünaydınn. Minnak tepikde attı sonunda hee. Devamı gelri artık demekki oğluşun kilo almış..

gözünaydınn. Minnak tepikde attı sonunda hee. Devamı gelri artık demekki oğluşun kilo almış..

sağol canım sanırım sol tarafımda, dün tam dik oturamıyordum sanki kendimi çok geriye atmışım gibi geriliyordu sol yanım:)) hafif öne ve sol tarafa doğru eğik duruyordum :))
az önce de sol tarafımda pıtır pıtır seğirme oldu, çok tatlı bi his gerçekten :))
bu ara maşallah hakkaten karnım hızla büyüdü sanki, artık sabahları çok küçülmüyor :)

al al al bitmiyor vala. Bide yeni ev şimdi.
Sıcak su torbası alma birden aklıma seydam geldi. Doğsun öyle al( aklına soktum ama ne biliyim içinm fena oldu..
günaydin kizlar ...
evet öylece kaldi teyzeleri sicak su torbasi ne hevesle almistim minicik karnina koyacaktim olmadi...rabbim sizin aldiklarinizi bebeklerinize kullanmanizi nasip etsin insallah... kendinize iyi bakin hepinizi öpüyorum

kızlar bu arada albümdeki resimlerde 2. resimde arkamda ki sağdaki bina devlet hastanesi :) soldaki izbe yer ise bekarken kaldıgım yer aman yarabbim tavanı akardı camı kapanmazdı ufffff

oyy maşallah yavruma :)

canım benim Allah diğer yavrucugunda kullanmayı nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…