kızlar bu arada albümdeki resimlerde 2. resimde arkamda ki sağdaki bina devlet hastanesi :) soldaki izbe yer ise bekarken kaldıgım yer aman yarabbim tavanı akardı camı kapanmazdı ufffff
cnm nasılsın nasıl oldunn..günaydin kizlar ...
Evet öylece kaldi teyzeleri sicak su torbasine hevesle almistim minicik karnina koyacaktim olmadi...rabbim sizin aldiklarinizi bebeklerinize kullanmanizi nasip etsin insallah... Kendinize iyi bakin hepinizi öpüyorum
günaydınnnkızlar günaydın dileriim bu hafta hepimiz için sorunsuz ,güzel ve mutlu geçer
maşallahhhhh diyelim tütüttüü.. Büyüycek tabi nerdeyse 5 aylık olcan..sağol canım sanırım sol tarafımda, dün tam dik oturamıyordum sanki kendimi çok geriye atmışım gibi geriliyordu sol yanım:)) hafif öne ve sol tarafa doğru eğik duruyordum :))
az önce de sol tarafımda pıtır pıtır seğirme oldu, çok tatlı bi his gerçekten :))
bu ara maşallah hakkaten karnım hızla büyüdü sanki, artık sabahları çok küçülmüyor :)
tamm cnm dinlen biraz işlerini toparlada eve git..ben çıkıyorum kızlar..işler o kadar yoğun ki..bi de hastayım..yetişemiyorum 2 tarafa birden..
ara ara gel amaaaa
günaydin kizlar ...
evet öylece kaldi teyzeleri sicak su torbasine hevesle almistim minicik karnina koyacaktim olmadi...rabbim sizin aldiklarinizi bebeklerinize kullanmanizi nasip etsin insallah... kendinize iyi bakin hepinizi öpüyorum
Doktoruma göre yeterli...Renkli dopplere gitmeme gerek yok...
Ama ben ayın 28 ine randevu aldım...Tıp hastanesine..Gider miyim, gitmz miyim bilmiyorum ama..Giderim gibi geliyor, bi yandan da kızım çok korkuyor diye gitmek istemiyorum, sonuçta kalp, böbrek gelişimine ritmine falan bakıldı bu ultrasonla da..KArarsızım yani..
Mobilyalarını da güle güle kullanın inşallah..Kuzum ya..İnsan ne kadar mutlu oluyor değil mi..
vay cadıya bak seenn çişini yapmışgözünaydın canım ya, çok güzel böyle güzel haberler almak..
ben de iyiyim canım ben de çok sevindim fmgye, hepimiz böyle güzel haberlerle gelelim..
ben de az önce ilk ciddi pıtırcıklarını hissettim seğirme dedikleri şekilde :))
hay maşallah ya baya insan kocaman :))
aaaaaaaa çok güzel. Kız sen anlat bakalım ne yiyosunda bu kız tosun oluyor. Baya bi kilolu doğcak sanırım.. Maşalaallahhh
Ben çıkıyorum kızlar..İşler o kadar yoğun ki..Bi de hastayım..Yetişemiyorum 2 tarafa birden..
günaydin hanimlar nasilsiniz? Ben cok heyecanliyim bugün tr saati ile 14.30da detayli usg var insallah güzel haberler alirim. 2 gündür hic yerinde durmuyo kizim kipir kipir
günaydin hanimlar nasilsiniz? Ben cok heyecanliyim bugün tr saati ile 14.30da detayli usg var insallah güzel haberler alirim. 2 gündür hic yerinde durmuyo kizim kipir kipir
ooo hoşgeldin karakan nasılsın bugün.. hadi gene bulursun katilleri kaçakları sen
oyy maşallah kuzumaaa hadi hayırlı haberlerle gel inş.
selam fıstık. Bak geçenlerde fazla oynamıyorsu bugunlerde fazlalaştı. Belli olmuyor ki ne yapcakları. Güzel haberler getir bize inşallah........
hoşbulduk fatmacığım ,bakalım ne bulacaz bugün ;cuma doktor kontrolümvae son dört gün die çok sevinçliyim
maşallahhhhh diyelim tütüttüü.. Büyüycek tabi nerdeyse 5 aylık olcan..
evet canım hakkaten çok çok tatlı bi his :)) sadece annelerin hissedebileceği çok özel bi his :) ne güzel bişey anne olmak yaa, Rabbim bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin hepimize..ne güzel hissetmeye başlayınca bambaşka oluyor.
seninde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla.
ben 6 kg. doğmuşum aman bana benzemesin. iri doğma ihtimali var diyor doktorum.
her sabah yumurta yarıyor sanırım bir de kivi çok yiyorum.
onun dışında özel bişey yok :)
neyin var üşütttün mü?
ayyyyy ne güzel :) hadi bakalım bende dr u takip ediyorum gelirse bu hafta izinden hemen gidicem
günaydınnn
Günaydın canım
maşallah hepimizin bebişlerine, Allah nazarlardan saklasın hepsini de..
Canım sen ankarada nereye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?