2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin hanimlar nasilsiniz? Ben cok heyecanliyim bugün tr saati ile 14.30da detayli usg var insallah güzel haberler alirim. 2 gündür hic yerinde durmuyo kizim kipir kipir

kızlar bu arada albümdeki resimlerde 2. resimde arkamda ki sağdaki bina devlet hastanesi :) soldaki izbe yer ise bekarken kaldıgım yer aman yarabbim tavanı akardı camı kapanmazdı ufffff

fatma resimlerde çok tatlı görünüyorsun, görünce bile çok kanım ısındı valla :)

cnm nasılsın nasıl oldunn..
Inşallah sende sağlıkla doğacak olan bebişinde kullanırsın..
Allah oğluna sağlık sıhhat versin cnm. Heran aklımızdasın

kızlar günaydın dileriim bu hafta hepimiz için sorunsuz ,güzel ve mutlu geçer
günaydınnn

maşallahhhhh diyelim tütüttüü.. Büyüycek tabi nerdeyse 5 aylık olcan..

ben çıkıyorum kızlar..işler o kadar yoğun ki..bi de hastayım..yetişemiyorum 2 tarafa birden..
tamm cnm dinlen biraz işlerini toparlada eve git..

canım Rabbim sana da en hayırlı zamanda hayırlı bir ikinci evlat nasip eder inşallah, nolur kendini üzme böyle şeyleri okuyup..bizler de üzülüyoruz, elden gelen tek şey dua etmek ve hayırlısını istemek..

gitme boşver. korkutma kızını. bakılmış zaten başka ne kalıyor ki geriye.
ama için rahat etmezse sen bilirsin canım.

ne güzel hissetmeye başlayınca bambaşka oluyor.
seninde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla.

hay maşallah ya baya insan kocaman :))

aaaaaaaa çok güzel. Kız sen anlat bakalım ne yiyosunda bu kız tosun oluyor. Baya bi kilolu doğcak sanırım.. Maşalaallahhh

Canım günaydın.
ben 6 kg. doğmuşum aman bana benzemesin. iri doğma ihtimali var diyor doktorum.
her sabah yumurta yarıyor sanırım bir de kivi çok yiyorum.
onun dışında özel bişey yok :)

Ben çıkıyorum kızlar..İşler o kadar yoğun ki..Bi de hastayım..Yetişemiyorum 2 tarafa birden..

neyin var üşütttün mü?

günaydin hanimlar nasilsiniz? Ben cok heyecanliyim bugün tr saati ile 14.30da detayli usg var insallah güzel haberler alirim. 2 gündür hic yerinde durmuyo kizim kipir kipir

selam fıstık. Bak geçenlerde fazla oynamıyorsu bugunlerde fazlalaştı. Belli olmuyor ki ne yapcakları. Güzel haberler getir bize inşallah........

maşallahhhhh diyelim tütüttüü.. Büyüycek tabi nerdeyse 5 aylık olcan..

maşallah hepimizin bebişlerine, Allah nazarlardan saklasın hepsini de..

evet canım hakkaten çok çok tatlı bi his :)) sadece annelerin hissedebileceği çok özel bi his :) ne güzel bişey anne olmak yaa, Rabbim bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin hepimize..
6 kg muu vayy anacığının haline nasıl doğurmuş kız seni:)))

Son düzenleme:
Cumartesi doktorumun sekreteri aradı ;hocanın haftaya şehir dışında olacak randevunu 12 şubat cumartesiden 11Şubat cumaya alıyoruz özür dileriz diye ben bir sevinç çığlığı atmışım sekreterde anlamadı oh bir gün önce görecemdiye kız manyak demiştir benim için ,hadi bakalım inşaallah senin doktorun dagelir sende alırsın güzel havadisleri sen ardahandaydın demi orda biraz zor oluyordur ,rahatmısın doktor konusunda

Bu hafta süper bi hafta olucak o zaman şobidiklerden süper haberler gelicek!!!
sağlıklı, mutlu ve Süpperrrr bebeklerimiz ossun hepimizin.

fatmacım fotoları göremedim ben ama süperdir eminim

arada okuyup yetişcem sanırım bugün hızınıza yine düştü çeneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…