2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin hanimlar nasilsiniz? Ben cok heyecanliyim bugün tr saati ile 14.30da detayli usg var insallah güzel haberler alirim. 2 gündür hic yerinde durmuyo kizim kipir kipir

canım inşallah çok güzel haberlerle dönersin, haberlerini bekliyoruz..
Canım sen ankarada nereye gidiyorsun

ben lina kadın sağlık merkezine gidiyorum canım, sema yıldırım doktorum.
hastaneden de doktorumdan da çok memnunum..

Mükemmel yaaa hele c.tesi içimde kıpırdandığını hissederken aynı anda görüntülerde hareketlerini izlemek çok güzeldi. mutluluktan uçabilirdim.
rabbim isteyen herkese nasip etsin.
annecim beni çok zorlukla dünyaya getirmiş.
hakkını asla ödeyemem.

ayyy bu ne enerji yaa sabah sabah kaç sayfa devirmişiniz ve kimse bana özet geçmemiş
demekki neymiş herişini kendin yapacakmışın

Son düzenleme:
Kızlar günaydınnn,
geçmişi okumaya çalıştım ama yapamadım çooook uzundu, var mı havadis?

selam cnm,
havadis olarak kötü bşey yok..
fmg detaylısı iyi geldi. bebişi kocaman olmuş..
blue nun oğluşu tepiklemiş..
bikaç arkadaş daha var gidecek olan okadar.
sen nasılsın.

minimucizem darısı senin bebişine kıpırdasın artık:))))))))

canım sanırım kıpırdıyor artık
geceleri hafif karnımın üzerine ağırlığımı verince hissediyorum sanki
ama emin olamıyorum
1 hafta ya da 10 gün sonra iyice hissederim herhalde

ama emin olamıyorum

senin pıtırcıkın da mı kıpırdadı afferin ona
yan tarafına yatıp elini karnına koyunca da hissediosun, ya da sırt üstü yatıp, bacaklarını kırıp uzanınca kıpırdıo benim kızım.
en geç 1 haftaya taam hissedersin artık!
karnının üstüne ağırlık verme sakın bi de! soluna ya da sağına yat!

Ohhh haberler iyi süper :) Ben daha iyiyim, aynı sorun hafif hafif devam ediyor, yediklerime dikkat ediyorum işte :) 4 gündür yoktum bugün işe dönünce bi garip geldi evde olmak çoook keyifli yaa Allah kocalarımıza çok çok bol paralar versin de evde oturabilelimmmm

Ege hala kıpırdamadı ağlıycam artık. Ya da annesi hissetmiyor (( perşembe baktık ultrasonda fıldır fıldır oynuyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorummm

ama emin olamıyorum
kesnlikle hissedersin cnm.. Ozaman çilek hissederse tam oluruz:))

ege04 seninle haftamız aynı galiba 23+2 benimki
evettt sen benden 2 gün büyüksün. Bbellimi cinsiyeti. Ismi???

ha gayret dinle kendini mutlaka oynuyodur da sen anlamıyorundur. Usg de gördüysen endişelenme cnm. Sende bol lifli gıdalar ye...

http://www...................................../gebeliktebebekhareketleri.html
http://www...................................../gebeliktebebekhareketleri.html

Son düzenleme:
evet hastaneyide doktoruda duydum baya tutuyorlar orayı

aslında ilk önce şükran hanım var orda, ona gidcektim ilk randevumda hemen gitmem gerekiyordu, adet görür gibiyken hamile olduğumu öğrenmiştim çünkü :)) o hafta da şükran hanım 1 hafta uygun değildi ben de sema hanıma gittimç memnun kalınca da devam ettim. inşalah sonuna kadar memnuniyetim devam eder..
sen nereye gidiyorsun canım?

canım bence de henüz sen anlamıyorsundur..daha çok yeni, benim bi arkadaşım 23 haftalıkken hissetmiş ilk, düşün yani.. demek ki olabiliyor. bebeğin sağlıklı olduktan sonra nasılsa hissedeceksin bi süre sonra..
ya bi de ben erkekler daha çok hissedilir sanıyordum ama öyle değilmiş, kızlar daha oynak oluyormuş

mutlaka hissedersin.sadece o hissin bebek olduğunu anlamıyorsundur.karnının içinde biri hıçkıyor gibi .o yüzden bu haftalarda çok belirgin değil.çok narin.benim ikinci gebeliğim olduğu için sanırım.daha erken hissettim.göbek deliğinin aşağısında hissediyorum.

sen bizim kızlara oynak mı demek istiyorsun.. Senin oğlun tembel kızım ağır kanlı.. Bide damat olarak alcaktım:))) uyur bütün gün kızımda oynak bırakmaz onu:))))))

Ben herhalde bu aralar sorunluyum ya gaz hareketleri ile karıştırıyorum :)

Okudum walla 20. haftadan sonra 24 saat hissetmezseniz doktoru arayın diyor ben daha hiç hissetmedimm

zaten sağa ya da sola yatıyorum
elimi koyunca pek hisssedemiyorum ama soluma yattığımda hafifte karnıma doğru ama onu ezecek kadar çok değil yatınca içeride kıpır kıpır sanki ama çok hafif hissediyorum
eğer oysa tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…