2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben malimüşavirlik stajına hazırlanıyorum bu sınavı veremezsem hazirandakine zor girerim giremem belkide 17 haziran doğum kısmetse ondan kapattım kendimi eve birazcık

ne kadarlık muhasebecisin? bende bi derse başlasam iyi olacak:26:mart sonu vizelerim var. :84:

kızlar benim de bugün rutin kontrolüm vardı doktorda.. Allaha şükürler olsun herşey yolunda görünüo.. 24. haftanı dolu dolu tamamla şeker tahlili isticem dedi doktor bi de hamileliğimin en başında idrarda mikrop çıkmıştı bunun için yeniden bi idrar kültürü istedi.. bi daha ki kontrolüm 1 ay sonra heralde karnım kocaman olmuş giderim bi dahakine :) Allah herkese hayırlı , uğurlu , çok sağlıklı günler nasip etsin sevdikleriyle birlikte.. Hepinizi de öpüyorum canım arkadaşlarım !!
heeee bi de doktor dediki herkes kendini şartlıo illa 40. haftada doğurucam die , ama böle bişi yok her an doğuma hazır olmak gerek suyunuz gelebilir doğum başlayabilir bu yadırganmamalı dedi..Gülben ergen , zeynep tokuş erken doğum yaptılarda insanlarımız bu fikire biraz alıştılar neyseki dedi güldü doktor.. çok pozitif bi kadın herşeye güzel yönüyle bakıo bu da beni çok mutlu edio..

çok şükür bütün gün aklım sende kaldı

gözünaydın iyi haberler bizi çookkk mutlu ediyor

Yaaa Suziye çoook sevindimm, deli eder bu doktorlar insanları...
Günaydın herkese, ben bugün çok giremeyeceğim gibi gözüküyor kızlar.. fazla kaynatmayınnn :)

selamlar arkadaşlar
bugün detaylı usg kontrolüm var, inşallah cadı kızım bu sefer her tarafını gösterir biz de rahat rahat görürüz
yarın da rahim ağzındaki gevşeme için kendi doktoruma gidecem...
yaaa ben normal hamileler gibi ayda bir doktora gitmek istiyom yaaaaaaa
neyse buna da şükür...

Nasıl sevindim anlatamam canım, gözümüz aydın :)
Şükürler olsun Allahım.
İnsanın psikolojisini nasıl bozuyorlar boşu boşuna.

günaydııııııııııııııııııınnnn herkeseeee.................

günaydınnnnn
fmg nasılsınnn benm bel ağrım vardıgece hiç uyumadım(
suzi ve ipek güzel haberleiniz biz çok mutlu etti . herzaman bu topiğin neşesini allah korusun diyerek kahvaltı yapmam gerekiyor müsade ...

günaydııııııııııııııııııınnnn herkeseeee.................

Günaydınnnnn....

Günaydın canım. iyiyim ben.
neden belin ağrıyor ayakta mı kaldın? Yorgunluktandır.
Amin Allah neşemizi bozmasın
Hadi afiyet olsun duruyu doyur gel.

yav kızlar bu hastane çantasına ne konur ya bi liste yaalım ben yavaştan alayım

Günaydınnnnn....

Günaydın canım. iyiyim ben.
neden belin ağrıyor ayakta mı kaldın? Yorgunluktandır.
Amin Allah neşemizi bozmasın
Hadi afiyet olsun duruyu doyur gel.
bilmiyorum k gece hiç uyuyamadım sağa dön sola dön bi türlü uyuyamadım. ayaklarım bacaklarım çok şişti tuzluda yemem hiç bir zaman. offff sıkıntılı zamanlar başladı sanırım .. ben biraz önden gidiyorum

Canım bir arkadaşım bu listeyi yolladı bana :)

ADET
Gecelik 2 veya 3
Sabahlık 1

Terlik 1
Hijyenik ped 3 paket
İç çamaşırı 3 - 4 adet
Nemlendirici
Makyaj malzemeleri
Toka, tarak
Göğüs pedi 1 paket
Emzirme sütyeni 2 veya 3 adet
Göğüs ucu koruması ??
Göğüs kremi (Medela)

sen önce alacaklarını alda sonra hazırlarsın.
bebişe hastane çıkışı tulum bez biberon çorap
sana gecelik 2 tane
ped iççamaşırı terlk çorap
makyaj çantası:)))
ben fönlü felan gittiğim için makyaj yaptım misafirlerimi karşılarken:)

gunaydııııııııııııııınnn kızlaaaaaaaaaaaarrrrr.
ayyy suzıye cook sevındımm yaaa aksam gırdım baktım yazmısmı dıe cok merak ettım ama cok guzel sonuclarla gelmısss masallahhh.........
egeccıııımmm gecmıss olsun cnmm heralde artık bebıkler ve kılolar belımıze vuruoo

fatmmmaaaaaa aksam bana esım dedı kuzenı demıskı sıbel hastane cantasını hazırlasın 2 hafta sonra bıle hastaneye gıtse bebek artık yasarrr...
buda bana plan yapalım dıo akıllım eger bısı olursa ılk napcan cantana ne koycannn öhöööö dedimmm daha durrr

oyyy kuzum kıyamam yaaaa öpeyimde geçsin mi? dün gecede ben ellerim falan şişti yaaa baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…