Ben malimüşavirlik stajına hazırlanıyorum bu sınavı veremezsem hazirandakine zor girerim giremem belkide 17 haziran doğum kısmetse ondan kapattım kendimi eve birazcık
selam kızlarrrr..şimdi geldiimm dr dan.. ve güzel hab erlerle geldim.
dr a gitti. hiç sölemedim bana böle böle dediler die.. ve raporuda göstermedim.. adam baktı inceledi tek tek.. herşeyi çok güzel yerinde zamanında dedi.. grafik gösterdi tek tek ekrandan, ben o grafikte nerede olduğunu gördüm bebbeğimin. ve bende anladım normal gittiğini.. kalkarken eşim sordu dr bey suyu felan nasıl diye.. baktım ama yine inceleyelim gayet normal dedi. orda biraz bahsettik az dediler suyu gelmiş olabilir dediler diye.. kesinlikle hayır olamaz öle bişi bakın dedi suyu gösterdi bize.. bu az bi su deil. ama tabi kişiden kişiyede su değişir kimi fazla üretir kimi az dedi.. korkulacak hiçç bişi yok dedi üsütne basarak.. sora odasında göbek kordonundaki damarı söledim bende ve raporu gösterdim ordxa. dediki ben önümüzdeki ay bidaha bakıcam .. göbek kordonu bazen sonradan gelişme gösterebiliyor.. ama öle olsa bile benm birsürü hastam var böle.. bunda da sorun yokkki.. as lik bi durum yok, as korkulacak tehlikelibişi deil ama senin as lik bi durumun yok herşeyin normal sende gördün.. nie seni bu kadar strese sokmuslar..kızdı biraz ama daha cok beni yatıstırmaya uğraştı.. panik yok takma onları herşey normal dedi..hee bide ilginç olan bilşi oldu.. 4 gün önce drdayken ben acıbademde.. bebeğimgününe göre 1 hafta küçük çıkmıştı.. ama şimdi ise yani 4 gün sorasında bebeğimin gününe göre 4 gün önde olduğunu söledi bu dr. şaşılacak şey doğrusu.. ben dehaberler böle işte hepinizden binlerce kez Allah razı olsun.. hepinizin desteği ve duları sayesinde. bunu gerçekten hissettim.. siziiii çoookk ama çoookk seviyorum.. çok saolun..
herkes iyi dimi bu arada
gözünaydın iyi haberler bizi çookkk mutlu ediyorkızlar benim de bugün rutin kontrolüm vardı doktorda.. Allaha şükürler olsun herşey yolunda görünüo.. 24. haftanı dolu dolu tamamla şeker tahlili isticem dedi doktor bi de hamileliğimin en başında idrarda mikrop çıkmıştı bunun için yeniden bi idrar kültürü istedi.. bi daha ki kontrolüm 1 ay sonra heralde karnım kocaman olmuş giderim bi dahakine :) Allah herkese hayırlı , uğurlu , çok sağlıklı günler nasip etsin sevdikleriyle birlikte.. Hepinizi de öpüyorum canım arkadaşlarım !!
heeee bi de doktor dediki herkes kendini şartlıo illa 40. haftada doğurucam die , ama böle bişi yok her an doğuma hazır olmak gerek suyunuz gelebilir doğum başlayabilir bu yadırganmamalı dedi..Gülben ergen , zeynep tokuş erken doğum yaptılarda insanlarımız bu fikire biraz alıştılar neyseki dedi güldü doktor.. çok pozitif bi kadın herşeye güzel yönüyle bakıo bu da beni çok mutlu edio..
selam kızlarrrr..şimdi geldiimm dr dan.. ve güzel hab erlerle geldim.
dr a gitti. hiç sölemedim bana böle böle dediler die.. ve raporuda göstermedim.. adam baktı inceledi tek tek.. herşeyi çok güzel yerinde zamanında dedi.. grafik gösterdi tek tek ekrandan, ben o grafikte nerede olduğunu gördüm bebbeğimin. ve bende anladım normal gittiğini.. kalkarken eşim sordu dr bey suyu felan nasıl diye.. baktım ama yine inceleyelim gayet normal dedi. orda biraz bahsettik az dediler suyu gelmiş olabilir dediler diye.. kesinlikle hayır olamaz öle bişi bakın dedi suyu gösterdi bize.. bu az bi su deil. ama tabi kişiden kişiyede su değişir kimi fazla üretir kimi az dedi.. korkulacak hiçç bişi yok dedi üsütne basarak.. sora odasında göbek kordonundaki damarı söledim bende ve raporu gösterdim ordxa. dediki ben önümüzdeki ay bidaha bakıcam .. göbek kordonu bazen sonradan gelişme gösterebiliyor.. ama öle olsa bile benm birsürü hastam var böle.. bunda da sorun yokkki.. as lik bi durum yok, as korkulacak tehlikelibişi deil ama senin as lik bi durumun yok herşeyin normal sende gördün.. nie seni bu kadar strese sokmuslar..kızdı biraz ama daha cok beni yatıstırmaya uğraştı.. panik yok takma onları herşey normal dedi..hee bide ilginç olan bilşi oldu.. 4 gün önce drdayken ben acıbademde.. bebeğimgününe göre 1 hafta küçük çıkmıştı.. ama şimdi ise yani 4 gün sorasında bebeğimin gününe göre 4 gün önde olduğunu söledi bu dr. şaşılacak şey doğrusu.. ben dehaberler böle işte hepinizden binlerce kez Allah razı olsun.. hepinizin desteği ve duları sayesinde. bunu gerçekten hissettim.. siziiii çoookk ama çoookk seviyorum.. çok saolun..
herkes iyi dimi bu arada
günaydııııııııııııııııııınnnn herkeseeee.................
günaydııııııııııııııııııınnnn herkeseeee.................
günaydınnnnn
fmg nasılsınnn benm bel ağrım vardıgece hiç uyumadım(
suzi ve ipek güzel haberleiniz biz çok mutlu etti . herzaman bu topiğin neşesini allah korusun diyerek kahvaltı yapmam gerekiyor müsade ...
bilmiyorum k gece hiç uyuyamadım sağa dön sola dön bi türlü uyuyamadım. ayaklarım bacaklarım çok şişti tuzluda yemem hiç bir zaman. offff sıkıntılı zamanlar başladı sanırım .. ben biraz önden gidiyorumGünaydınnnnn....
Günaydın canım. iyiyim ben.
neden belin ağrıyor ayakta mı kaldın? Yorgunluktandır.
Amin Allah neşemizi bozmasın
Hadi afiyet olsun duruyu doyur gel.
yav kızlar bu hastane çantasına ne konur ya bi liste yaalım ben yavaştan alayım
bilmiyorum k gece hiç uyuyamadım sağa dön sola dön bi türlü uyuyamadım. ayaklarım bacaklarım çok şişti tuzluda yemem hiç bir zaman. offff sıkıntılı zamanlar başladı sanırım .. ben biraz önden gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?