bilmiyorum k gece hiç uyuyamadım sağa dön sola dön bi türlü uyuyamadım. ayaklarım bacaklarım çok şişti tuzluda yemem hiç bir zaman. offff sıkıntılı zamanlar başladı sanırım .. ben biraz önden gidiyorum
Canım bir arkadaşım bu listeyi yolladı bana :)
ADET
Gecelik 2 veya 3
Sabahlık 1
Terlik 1
Hijyenik ped 3 paket
İç çamaşırı 3 - 4 adet
Nemlendirici
Makyaj malzemeleri
Toka, tarak
Göğüs pedi 1 paket
Emzirme sütyeni 2 veya 3 adet
Göğüs ucu koruması ??
Göğüs kremi (Medela)
canım yaaa,
ege biz seninle hep aynıyız. 2 gündür acayip şişiyor ayaklarım davul oldu dün akşam masaj yapmak zorunda kaldım. uyuşmuş gibi bacaklarım.
karnım sanki çok hızlı büyüyor. içi ağrıyor uyandığımda.
ve son iki günde 1 kg. almışım :)
nasıl oluyor anlamadım
göğüs ucu korumasııı memenın ucuna bebek acıtmasın dıe slokon takıoyorlarmıs omu fmg?
benımmmde heryerımm sıstı hele ayaklaırm davull:)cnm o sıslıkler yuzundendır o 1 kılooo
aman kızlar şubat annelerinde biri daha dogurmuş bakın
-8/2 de 09:10 da oğlumuz aramıza katıldı. 4200 gr 52 cm doğdu meleğim. allah kımseyı bu duygudan mahrum etmesın. tarıfı ımkansız bırsey bu.
anam 4 kilo 200 gr maşallah bebişe
Maşallah tosun doğurmuş hatun
Ne güzel yaaaaa....
Darısı başımıza
Kızlarrrrrrrr
Günaydın ..... Ege geçmiş olsun canım .....şimdi oğluşumla kahvaltı yapalım biz ben sizi takipteyim :))
Bugün istanbuldan arkadaşım doğum yapacak 38 haftalık hiç açılma yok Fatihteki hastane medikal parktı herhal suni sancı vereceklermiş bugün doğuramazsa yarın sezeryan hadi bakalım hayırlısı heyecanlıyım bugün......
Kızlarrrrrrrr
Günaydın ..... Ege geçmiş olsun canım .....şimdi oğluşumla kahvaltı yapalım biz ben sizi takipteyim :))
Bugün istanbuldan arkadaşım doğum yapacak 38 haftalık hiç açılma yok Fatihteki hastane medikal parktı herhal suni sancı vereceklermiş bugün doğuramazsa yarın sezeryan hadi bakalım hayırlısı heyecanlıyım bugün......
Yok canncan benim hrs de 3700 sezaryan 4200 norml doğum doktorum indirim yaparız biraz demiş
günaydın cnmmm.. sağol ya ayakta duramıyorum nerdeyse 6 aylık olduk artık normaldir.. kiloda çok olunca..gunaydııııııııııııııınnn kızlaaaaaaaaaaaarrrrr.
ayyy suzıye cook sevındımm yaaa aksam gırdım baktım yazmısmı dıe cok merak ettım ama cok guzel sonuclarla gelmısss masallahhh.........
egeccıııımmm gecmıss olsun cnmm heralde artık bebıkler ve kılolar belımıze vuruoo
sorma ya tuzda yemem aslında ama işte başladık şikayetlereoyyy kuzum kıyamam yaaaa öpeyimde geçsin mi?dün gecede ben ellerim falan şişti yaaa baya
1 kg mu allah ben ayvayı yedim..canım yaaa,
ege biz seninle hep aynıyız. 2 gündür acayip şişiyor ayaklarım davul oldu dün akşam masaj yapmak zorunda kaldım. uyuşmuş gibi bacaklarım.
karnım sanki çok hızlı büyüyor. içi ağrıyor uyandığımda.
ve son iki günde 1 kg. almışım :)
nasıl oluyor anlamadım
görürsün ebenin örekesini:)))))))benim en çok merakla beklediğim ve düşündüğümde nefesimi kesen olay ne biliyormusunuz "çocuk emzirme olayı " çok merak ediyorum düşündükçe çok heyecanlanıyorum yaaa
aman kızlar şubat annelerinde biri daha dogurmuş bakın
-8/2 de 09:10 da oğlumuz aramıza katıldı. 4200 gr 52 cm doğdu meleğim. allah kımseyı bu duygudan mahrum etmesın. tarıfı ımkansız bırsey bu.
anam 4 kilo 200 gr maşallah bebişe
ben kullanmadım ilkinde. bunda da kullanmıycam. duramam vıcık vıcık. hiçte çatlağım olmadı genlerle alakalı annemde de yok..Kızlar 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktorum çatlak kremi al kullanmaya başla dedi ben hala başlamadım.
Kullanan varmı?
Hangi marka alıyım bana fikir verin.
günaydın ..suzi gözün aydın maşallah bebişine hep böyle sorunsuz geçsin çok sevindim
zinkerbel ve ipek sizlerede maşallah
günaydın ..suzi gözün aydın maşallah bebişine hep böyle sorunsuz geçsin çok sevindim
zinkerbel ve ipek sizlerede maşallah
Kızlar 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktorum çatlak kremi al kullanmaya başla dedi ben hala başlamadım.
Kullanan varmı?
Hangi marka alıyım bana fikir verin.
sevibadecim yazmış ama ben çıktım göremedim,selam kızlarrrr,
ne haber? hepiniz iyimisiniz?
bugün bütün gün kızlarımla gezdim, tozdum yoruldum,
ama harika bi gündü bunu sık sık yapıcam,
blue beni özledinmi?
kızımın adını Bensu düşünüyorum, uyuz ege beğenmedi
sence güzelmi? daha emin değilim öyle isimlere bakıyorum...
bu arada benim doğum tarihim de 29 haziran,
ama daha erken olacağını tahmin ediyorum.
ya demek aynı günüz sevindim yalnız değilim...bebişin kız mı erkek mi benimki şimdilik kız....
bende 24 haziran doğumluyum aslında kızımda 24 haziranda doğsa güzel olur ama bakalım allah hepimizie hayırlısını nasip etsin
yani sınava giremezssek dedğin gibi hayırlısı ben zaten çalışıyorum 4b liyim kadro olsun istiyorum bakalım ama her bebek te nasibi kısmetiyle gelirmiş...
ne kadarlık muhasebecisin? bende bi derse başlasam iyi olacak:26:mart sonu vizelerim var. :84:
ayyy erken değil mi yaaa benim bebiçin doğduğunda giyeceği hiçbişeyi yok dahayav kızlar bu hastane çantasına ne konur ya bi liste yaalım ben yavaştan alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?