2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa,
ege biz seninle hep aynıyız. 2 gündür acayip şişiyor ayaklarım davul oldu dün akşam masaj yapmak zorunda kaldım. uyuşmuş gibi bacaklarım.
karnım sanki çok hızlı büyüyor. içi ağrıyor uyandığımda.
ve son iki günde 1 kg. almışım :)
nasıl oluyor anlamadım

göğüs ucu korumasııı memenın ucuna bebek acıtmasın dıe slokon takıoyorlarmıs omu fmg?

benımmmde heryerımm sıstı hele ayaklaırm davull:)cnm o sıslıkler yuzundendır o 1 kılooo

benim en çok merakla beklediğim ve düşündüğümde nefesimi kesen olay ne biliyormusunuz "çocuk emzirme olayı " çok merak ediyorum düşündükçe çok heyecanlanıyorum yaaa

aman kızlar şubat annelerinde biri daha dogurmuş bakın

-8/2 de 09:10 da oğlumuz aramıza katıldı. 4200 gr 52 cm doğdu meleğim. allah kımseyı bu duygudan mahrum etmesın. tarıfı ımkansız bırsey bu.

anam 4 kilo 200 gr maşallah bebişe

Maşallah tosun doğurmuş hatun
Ne güzel yaaaaa....
Darısı başımıza

Kızlarrrrrrrr
Günaydın ..... Ege geçmiş olsun canım .....şimdi oğluşumla kahvaltı yapalım biz ben sizi takipteyim :))
Bugün istanbuldan arkadaşım doğum yapacak 38 haftalık hiç açılma yok Fatihteki hastane medikal parktı herhal suni sancı vereceklermiş bugün doğuramazsa yarın sezeryan hadi bakalım hayırlısı heyecanlıyım bugün......

Maşallah tosun doğurmuş hatun
Ne güzel yaaaaa....
Darısı başımıza

inşallah inşllah yaaa

hadi siz kahvaltınızı edin bakıyım afiyet olsun Allah arkadaşınada yardım etsin

Niye 38 de doğurtmaya çalışıyorlar. suyu falan mı azalmış?

günaydın ..suzi gözün aydın maşallah bebişine hep böyle sorunsuz geçsin çok sevindim
zinkerbel ve ipek sizlerede maşallah

Kızlar 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktorum çatlak kremi al kullanmaya başla dedi ben hala başlamadım.
Kullanan varmı?
Hangi marka alıyım bana fikir verin.

günaydın cnmmm.. sağol ya ayakta duramıyorum nerdeyse 6 aylık olduk artık normaldir.. kiloda çok olunca..

oyyy kuzum kıyamam yaaaa öpeyimde geçsin mi? dün gecede ben ellerim falan şişti yaaa baya
sorma ya tuzda yemem aslında ama işte başladık şikayetlere

1 kg mu allah ben ayvayı yedim..
aynı zamandayız ondan aynı gidiyoruz demek normal yaşadıklarımız..

benim en çok merakla beklediğim ve düşündüğümde nefesimi kesen olay ne biliyormusunuz "çocuk emzirme olayı " çok merak ediyorum düşündükçe çok heyecanlanıyorum yaaa
görürsün ebenin örekesini:)))))))
yara olsunda meme uçların heycanlanırsın..

hey maşallah yaa tosun
darısı başımıza ne güzel kolay bakılır o bebişe..

Kızlar 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktorum çatlak kremi al kullanmaya başla dedi ben hala başlamadım.
Kullanan varmı?
ben kullanmadım ilkinde. bunda da kullanmıycam. duramam vıcık vıcık. hiçte çatlağım olmadı genlerle alakalı annemde de yok..

günaydın ..suzi gözün aydın maşallah bebişine hep böyle sorunsuz geçsin çok sevindim

günaydın cnm

günaydııınnnn

Kullanan varmı?

valla benimde kaşınıo yaa kaşımamaya çalışıyorum arada bir kako yagı sürüyorum sadece

kız ege şom agızlı hemen kötü tarafını söle en emi; yara filan olmayacak işde ben ı cork cork sesi çok seviyorum taaaaaaammaaammm mıD:

günaaayyddıın şekerlerim nasılsınız bakalım :) çokşükür bugün gelebildim :)

sevibadecim yazmış ama ben çıktım göremedim,
Bensu güzel canım, sen neyi beğenirsen o güzeldir, annesi sensin sonuçta..ege de beğenmiştir de takılmıştır sana :)

hadi bakalım bebişinle belki aynı olur doğumgünleriniz, benimki erkek canım.2 doktor tarafından tescillendi ben de çalışıyorum da işte kocacım iş değiştirdi mecburen oranın sınavına girmek zorundayım çalışmaya devam etmek için..

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
bugün bende erkenciyim haha çalışanlara nispet gibi oldu ama neyse

yav kızlar bu hastane çantasına ne konur ya bi liste yaalım ben yavaştan alayım
ayyy erken değil mi yaaa benim bebiçin doğduğunda giyeceği hiçbişeyi yok daha
indirim varya seneye kışa yatırım yapıyoruz habire
hırkalar montlar felan

aybaşında hastane çıkışı felan alayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…