2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

duru'ya maşallah asıl yarım kilo olmuş:)) annene çok geçmiş olsun inşallah güzel çıkar sonuçlar..
kuzuyla suziyi de geçmiş olsun. epey stres yaşamıştır suzi, neyse ki sonuç güzel olmuş....

ege ya sen beni görsen tam bir duba oldum, her gören maşallllaaah dedi izmirde, ama o maşallahhı bilirsin nasıldır
Eki Görüntüle 139631 Eki Görüntüle 139632

huhuuuuuuuu ben geldiiiiiiiiiiiim bakın nnelerle geldim ) tanıstırayım kendisi kağan bey çok içli birşeyler düsünüyor :))

oyyy kuzucuk, ne kadar net çıkmış. benim oğlum böyle artistik bir poz vermedi geçen hafta sinir oldum(

helal sanaaaa azmin sonu

ege sana bişey demiyorum şunlar yeterli :92::92:

don sallama boşuna (((((((
tık yok.. Eylül yoksa duru var kızım analarını rahat bırakmıyorlar ki..

bana müsade hanımlar.
Size güzel muhabbetler.
Yarın görüşürüz.
Beni özleyin.
cancağızım görüşürüzzzzzzzz.
Bayyyy

ay bilmemmi bana maşallah değilde yuhhhh ne olmuşsun sen böyle. şeklinde ifade kullanıyor hanzolar..

birceee hoşgeldiiiiiiin
yoklugun belli oluodu ama bilesin

benim şansım yaver gitti valla resim konusunda :)

birceee hoşgeldiiiiiiin
yoklugun belli oluodu ama bilesin

benim şansım yaver gitti valla resim konusunda :)

sağol canım ben de izmirde gitmeyi foto yüzünden istedim en çok. ama ben diyorum benim oğlum edepsiz anca pipisini gösteriyor. ultrasona bakar bakmaz doktorun ilk cümlesi bebeğiniz erkek oldu her doktor önce onu fark ediyor:))

ahaha birceee yandın kız senn. Yada karısı yandı diyim:)))))))))))çapkınnnnnn

haziran gelsinde kendilerini bizzat izlemeye baslayalım artık zaten :))))))

bence dee kıyafetlerini de alınca iyice sabırsızlanmaya başladım. ama yine de çabuk geçiyor vakit, yarıyı geçtik bile. bazen eski ultrason görüntülerine bakıyorum, kesenin foto.suna bakıyorduk daha yeni, şimdi ekrana tam sığmıyor nerdeyse.

ayy ortaya cıktılar ya çok hoşuma gidiyor

benim bey bugun başaşağı duruyormuş düdük tabi düşünür öle kara kara :)

ben içiyorum. Başka da bir şey içmiyorum zaten.

hah iyi oldu ..
Bana maltofer vermişti çiğnemeydi ben çiğnemedim su ile içtim. Yaramadı bana. Değiştirdi elevit ve gyno içiyorum. 2 defa içiyorum suyla demi kapsul zaten. Bunuda yanlış yapmıyımsabah aç karnına akşam nezaman içiyosun yatarkenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…