duru'ya maşallah asıl yarım kilo olmuş:)) annene çok geçmiş olsun inşallah güzel çıkar sonuçlar..maşallah yamanaa.duru da iyi teyzesi bende detaylıya girdim geçen hafta 460 gr olmuş. Ben 15 kilo almışım bu aya akadar . Kocam bana bıg penguen diyor.
Kuzunun misafirleri var ama ateşlenmişti iyi aslında ama rapor aldı 1 hafta.. Suzinin bebeğinde kordonda 2 damar görmüşler 3 olmalıymış. Birde suyu azalmış demişler. As istemişler ama başka dr gitti bütün tezler çürük çıktı çok şükür. Annem iyi baş ağrısı dönmesi vardı. Tahliller yapıldı 2 hafta sonra çıkacak.
:)))))))))) pembe giydir kız. çocuk gönlünce yaşasın hayatı
Eki Görüntüle 139631 Eki Görüntüle 139632
huhuuuuuuuu ben geldiiiiiiiiiiiim bakın nnelerle geldim) tanıstırayım kendisi kağan bey çok içli birşeyler düsünüyor :))
helal sanaaaa azmin sonugöztepe medicalparkta mehtap yazıcıoğlu diye bir kadına gittim ama çok memnun kaldım
cok güzel ilgilendi
randevu alırkende izah ettim sadece bebeğin fotosunu istiyorum diye onlarda normal randevu yazdılar
büle :)
ege sana bişey demiyorum şunlar yeterli :92::92:
cancağızım görüşürüzzzzzzzz.bana müsade hanımlar.
Size güzel muhabbetler.
Yarın görüşürüz.
Beni özleyin.
duru'ya maşallah asıl yarım kilo olmuş:)) annene çok geçmiş olsun inşallah güzel çıkar sonuçlar..
Kuzuyla suziyi de geçmiş olsun. Epey stres yaşamıştır suzi, neyse ki sonuç güzel olmuş....
Ege ya sen beni görsen tam bir duba oldum, her gören maşallllaaah dedi izmirde, ama o maşallahhı bilirsin nasıldır
Oyyy kuzucuk, ne kadar net çıkmış. Benim oğlum böyle artistik bir poz vermedi geçen hafta sinir oldum(
duru'ya maşallah asıl yarım kilo olmuş:)) annene çok geçmiş olsun inşallah güzel çıkar sonuçlar..
kuzuyla suziyi de geçmiş olsun. epey stres yaşamıştır suzi, neyse ki sonuç güzel olmuş....
ege ya sen beni görsen tam bir duba oldum, her gören maşallllaaah dedi izmirde, ama o maşallahhı bilirsin nasıldır
oyyy kuzucuk, ne kadar net çıkmış. benim oğlum böyle artistik bir poz vermedi geçen hafta sinir oldum(
cancağızım görüşürüzzzzzzzz.
Bayyyy
birceee hoşgeldiiiiiiin
yoklugun belli oluodu ama bilesin
benim şansım yaver gitti valla resim konusunda :)
sağol canımBen de izmirde gitmeyi foto yüzünden istedim en çok. Ama ben diyorum benim oğlum edepsiz anca pipisini gösteriyor. Ultrasona bakar bakmaz doktorun ilk cümlesi bebeğiniz erkek oldu Her doktor önce onu fark ediyor:))
ahaha birceee yandın kız senn. Yada karısı yandı diyim:)))))))))))çapkınnnnnn
sağol canımben de izmirde gitmeyi foto yüzünden istedim en çok. ama ben diyorum benim oğlum edepsiz anca pipisini gösteriyor. ultrasona bakar bakmaz doktorun ilk cümlesi bebeğiniz erkek oldu her doktor önce onu fark ediyor:))
ekledin mi sen senin oğlanın fotosunuuuu
yok canım, bugün geldim izmirden, pc.de yok foto. zaten çok da belli değil yüzü.
kamera görüntüsünü de istedik geçen hafta, garanti olsun diye eşim de çekmişti ceple. habire onları izliyoruz:))
haziran gelsinde kendilerini bizzat izlemeye baslayalım artık zaten :))))))
bence deekıyafetlerini de alınca iyice sabırsızlanmaya başladım. ama yine de çabuk geçiyor vakit, yarıyı geçtik bile. bazen eski ultrason görüntülerine bakıyorum, kesenin foto.suna bakıyorduk daha yeni, şimdi ekrana tam sığmıyor nerdeyse.
ayy ortaya cıktılar ya çok hoşuma gidiyor
benim bey bugun başaşağı duruyormuş düdük tabi düşünür öle kara kara :)
Kızlar aranızda gyno ferro sanol içen varmı ya..
beyni sulandı demek:)))))
ben içiyorum. Başka da bir şey içmiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?