bişey olmaz merak etme. Bi çikoo ye ekşi ye karnını az salla arkana yaslan felan bi dinle bebişi. Dr ara ama .. Ilişkiden dir. Zinkerbelde de oldu dr yasakladı..
Azgın karııı:))))))))) ne işin vardı otur oturduğun yerde kaç aylıksın bak bana rahibe teresa
anlatıp sizin de tadınızı kaçırmak istemiyorum ama sabah tuvalette gelen akıntının rengi kafama takıldı. hergün kontrol ederim hep normaldi ama bugün biraz pembe gibiydi. az önce baktım gene öyle..
dün akşam kıpır kıpır yerinde durmuyordu ama oğluşum da bugün hiç hareket etmedi kızlar((
canım doktorlar en ufak riskli durumda yasaklamıyorlar. risk varsa yasaklıyorlar. bildiğim kadarıyla tüp bebek gibi durumlarda da yasak.
emin ol faydalı... dene farkı göreceksin.tabi risk yoksa...
hahah süper artık 6 desem yeriymiş yani. 6 aylık olmuşum ya:)))))))))))))))) inan çok sevindim6.aya veda mı .. Allah allah bende diyorum kibirdaha ki hafta 6 aylıkmı diyim. 5,5 diyorum hala
canım 6. Ay dolu dolu bitmiş oluo.... 6 ay + .... Geçioruz.
valla kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım daha önce de bir kaybım var ve sürekli kanamalar geçirdim
ama dr um yine yasaklamadı vardır onunda bir bildiği onca yıllık doktor
hepsi allaha emanet bişey olacağı varsa hiç kıpırdamadan yatsan da olur demişti bana doktorum
bu endişeler bebeği daha olumsuz etkilermiş
valla kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım daha önce de bir kaybım var ve sürekli kanamalar geçirdim
ama dr um yine yasaklamadı vardır onunda bir bildiği onca yıllık doktor
hepsi allaha emanet bişey olacağı varsa hiç kıpırdamadan yatsan da olur demişti bana doktorum
bu endişeler bebeği daha olumsuz etkilermiş
egeeeeeeeeeeee kıs senle ben kaldık kıs sadece korkannn :):):):):):):):)
hahah süper artık 6 desem yeriymiş yani. 6 aylık olmuşum ya:)))))))))))))))) inan çok sevindim
Yap anam yap yapmazsanız zaten morliniz bozuluyor baksana:)))))))) lohusalıkta napcan kız. O kadar riski göze almışın kanama tüp bebek hala durdruamamış seni.. Sen kesin 2.ye kalırsın hemen
yok kız valla öyle dedi.kısss kuzuyu sanmammmmmmmmmmmm odamı bızdennnnn
aferin sana yap da gör ebenin örekesini:))))))))))egeeeeee biz sonra yine düzeldik ahahaha tövbe tövbe
ama yapmamak gerekio galiba
wylmacıııııııım banada olmustu dün cok mu yürüdün ettin, yoruldun??? Ben herşeyi yapmıstım yapabileceğim fazla hırpalamamak gerekiomus kendimizi
neyse zaten artık bende kendimi kapattım arkadaslar ben artık topal sayılırım belimin ağrısından gözüm kocayı sadece bana viks sürecek insaan evladı olarak görebiliyorum
tamam bitanem risk varsa yasaklıyorlar diyorum ben de, faydalı bişey olsa anlattığın kadar neden yasaklasınlar riskli bir durumda :) kötü durumları tetikleyen bir etkisi var demek ki, faydalı bişey olmasına hamilelik için kimse inandıramaz beni maalesef :)
hahah süper artık 6 desem yeriymiş yani. 6 aylık olmuşum ya:)))))))))))))))) inan çok sevindim
Yap anam yap yapmazsanız zaten morliniz bozuluyor baksana:)))))))) lohusalıkta napcan kız. O kadar riski göze almışın kanama tüp bebek hala durdruamamış seni.. Sen kesin 2.ye kalırsın hemen
kısss kuzuyu sanmammmmmmmmmmmm odamı bızdennnnn
6.aya veda mı .. Allah allah bende diyorum kibirdaha ki hafta 6 aylıkmı diyim. 5,5 diyorum hala
canım 6. ay dolu dolu bitmiş oluo.... 6 ay + .... geçioruz.
şimdi topic 2 ye bölündü. kocaya evet diyenlerle hayır diyenler diye
bu güne kadar 3 doktora gittim. 3ü de devam dedi
ama bi arkadaşım daha muayene bile olmadan, sebep bile söylemeden YASAK demiş.
şimdi konunun bilimle fln alakası olmadığı da anlaşılıodur. İnanç ve psikolojik demeliyiz.
isteyen devam etsin, isteyen 10 ay kilit vursun!
kocalar da allaha emanet
egeeeeee biz sonra yine düzeldik ahahaha tövbe tövbe
ama yapmamak gerekio galiba
wylmacıııııııım banada olmustu dün cok mu yürüdün ettin, yoruldun??? ben herşeyi yapmıstım yapabileceğim fazla hırpalamamak gerekiomus kendimizi
neyse zaten artık bende kendimi kapattım arkadaslar ben artık topal sayılırım belimin ağrısından gözüm kocayı sadece bana viks sürecek insaan evladı olarak görebiliyorum
Ahhahaha :))) ben de benimkini masaj aleti olarak kullanıyorumm :)
ne sorcan kızzzzzzçenesi düşük akrılar ne konuşmuşsunuz o kadar .... Ege yaa sna bişey daha sorcamda ???????????
bende bendebende sizin gruptayım canım ilk üç ay yasaktı şimdide eşimde bende çekiniyoruz bi şey olacak korkusu var ikimizdede birde ayıptır söylemesi ben çok isteksizim hiç istemiyorum
ayyyy egeeeeeee allaha askına guldurmeee benı kızzz kopuyorum burdaaa:):):):)
günaydın fıstıklar nasılsınız
ben çok kötü hasta oldum ya aniden boğazım burnum beter oldu, kulağım falan ağrıyor, işe gittim doktor hemen rapor verdi, izin kullansaydın dedi, valla izinlerimin tek günü bile çok kıymetli, bebişimle vakit geçircem ben o izinlerle..alsam alsam rapor alırım..görseniz çok kötü oldum yaa boğazım iğne kadar sanki, nefes alamıyorum..
-
ya ben bebegede faydası vardır diye düsünüyordum ama internette öle bir bilgiye rastlayamadım
yok kız valla öyle dedi.
aferin sana yap da gör ebenin örekesini:))))))))))
akıllanmadın yani
Kız şimdi öyslem sana yapamıyosun diye çatlama derse görürsün
kalamam şekercim çünkü tedavi görmeden hamile kalamıyorum ben diyorum ya tüp bebekle hamile kaldım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?