ne sorcan kızzzzzz
bende bende
:))))))))))))))) gül kız bak öğleni yaptık
günaydın fıstıklar nasılsınız
ben çok kötü hasta oldum ya aniden boğazım burnum beter oldu, kulağım falan ağrıyor, işe gittim doktor hemen rapor verdi, izin kullansaydın dedi, valla izinlerimin tek günü bile çok kıymetli, bebişimle vakit geçircem ben o izinlerle..alsam alsam rapor alırım..görseniz çok kötü oldum yaa boğazım iğne kadar sanki, nefes alamıyorum..
hahaha bebeğe faydası ne olabilrrr :97:
bebek anne mutlu olursa mutlu olur şekerim. anne ve baba mutluysa bu mutluluk içinde bunu hisseder.
zararı yok bunu bilmek yeterli.bebek sadece jimnastik yapar içerde.
EGE begenmedin sanirim:)
Channel Merve ve Minada Dag degilmi:) Amann neyse bilmiyorum daha
günaydın fıstıklar nasılsınız
ben çok kötü hasta oldum ya aniden boğazım burnum beter oldu, kulağım falan ağrıyor, işe gittim doktor hemen rapor verdi, izin kullansaydın dedi, valla izinlerimin tek günü bile çok kıymetli, bebişimle vakit geçircem ben o izinlerle..alsam alsam rapor alırım..görseniz çok kötü oldum yaa boğazım iğne kadar sanki, nefes alamıyorum..
kızlar şurayı okusanız yaa gülmekten öldüm ayyy http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-12.html
şuna çok güldüm
ben doğum yapalı 10 gün oldu hastanede gece hemşire geldi doğum sertifikası vereceğini söyledi benim ve eşim hakkında bilgilerimizi aldı çocuğun cinsiyetini sordu erkek bebeğim olmasına rağmen ben ısrarla kız bebeğim doğdu diyormuşum hemşire şaşkın bütün oda mavi süslerle dolu annem ve eşim gülüyor 2. sertifikayı hazırlamak zorunda kaldılar:bbo
benim kızda erkeğe dönerse önümüzdeki bende kesin böle derim kızdır o kız
Ahahahaha kaşınıyorum walla, yiycem lafı oturam popomun üstüne şimdiii :) Öyle bi hareretle savundum ki horozdan kaçan evde kalmış kadın misali oldum :))))
:) allah allah bak sennnnn şaşırdım. Bellimi olur kızkalamam şekercim çünkü tedavi görmeden hamile kalamıyorum ben diyorum ya tüp bebekle hamile kaldım diye
son ayı sayma be mayıs sonu benim..bende 5.5 ay 6 ya girdik vay be inanamıyorum ama sayınca yine 4 ay var :)
sekerim kuzudan ziyade kuzunun kocası kaynaklı :)
ya ben bebegede faydası vardır diye düsünüyordum ama internette öle bir bilgiye rastlayamadım
yani pek değil:)))))))ege begenmedin sanirim:)
channel merve ve minada dag degilmi:) amann neyse bilmiyorum daha
geçmiş olsun iyi olunmuyor bir türlü yaa. Bende iyileşemedim.günaydın fıstıklar nasılsınız
valla hap içtim ama bundan sonra içmiycem çnkü gelinimde damar tıkanıklığı yaptı bacakları tutmadı 1 ay yattı hastanede sebep jasmin. Bende tırstım. Herhalde eşim korunur.kızsen eylülden sonra nasıl korundun kızzz ne yapcaz bu bebeler olduktan sonra
çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak
geçmiş olsun şu keçi gribi varya çok fena
Geçmiş olsunnnn...
Ahahahaha kaşınıyorum walla, yiycem lafı oturam popomun üstüne şimdiii :) Öyle bi hareretle savundum ki horozdan kaçan evde kalmış kadın misali oldum :))))
Canım benim şirketten arkadaşım tüp bebek için bile senelerce uğraştı, sonunda tuttu oğlunu kucağına aldı, daha emzirirken nasıl olsa kalmıyorum hamile derken ikinciye hamile kaldı :) şimdi bıraktı işi oğluşlarını büyütüyor..
hiiiç belli olmaz bu işler..
hueuheuhe yok kısss ne dicem alla aşkına
koptum yaaaa
kızım koca sizi bu halinizle bile istiosa sevinin walla !!!
siz ondan kaçın o sizden kaçmasın da sonra Yeteeeeerrr diyip
sende kış sezonu bitince deseydingunaydın hanımlar
bu aralar cee yapıp gıdıyorum ısler cok yogun(
neyse son ıkı sayfayı okudumda dedım gene kaynatmıs cadılar:)))
benım doktor ılk 1 ay son 1 ay yasak dedı
dun aksam eşim sezon ne zaman kapanıyor dıye hesap yapıyordu
faattoooşşşşş!!! bunlar şahaneymiş kısss!!
şaşkın annecikler var burda bissürüü
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-13.html
gunaydın hanımlar
hahaha bebeğe faydası ne olabilrrr :97:
bebek anne mutlu olursa mutlu olur şekerim. anne ve baba mutluysa bu mutluluk içinde bunu hisseder.
zararı yok bunu bilmek yeterli.bebek sadece jimnastik yapar içerde.
gunaydın hanımlar
faattoooşşşşş!!! bunlar şahaneymiş kısss!!
şaşkın annecikler var burda bissürüü
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-13.html
doğum kontrol haplarını dikkatli kullanmak lazım herhangi bir rahatsızlığa meyil varsa tetikliyo:) allah allah bak sennnnn şaşırdım. Bellimi olur kız
son ayı sayma be mayıs sonu benim..
3 ay kalmış hakkaten
yani pek değil:)))))))
geçmiş olsun iyi olunmuyor bir türlü yaa. Bende iyileşemedim.
Rapor al yat yoksa geçmiyor
valla hap içtim ama bundan sonra içmiycem çnkü gelinimde damar tıkanıklığı yaptı bacakları tutmadı 1 ay yattı hastanede sebep jasmin. Bende tırstım. Herhalde eşim korunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?