2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun şu keçi gribi varya çok fena

hahaha bebeğe faydası ne olabilrrr :97:
bebek anne mutlu olursa mutlu olur şekerim. anne ve baba mutluysa bu mutluluk içinde bunu hisseder.
zararı yok bunu bilmek yeterli. bebek sadece jimnastik yapar içerde.

))))))))
benim eşim korkuyordu onu böle diye diye alıştırdım durumumuza sonunda bende inandım ahahaha

EGE begenmedin sanirim:)
Channel Merve ve Minada Dag degilmi:) Amann neyse bilmiyorum daha

yaa cnm hıra dağı hep eskıden aklımda kalmıs hemen onu anımsattı bana((
yaaa sen kımsenın dedını kafana takma cnmm bızede neler dıyolarr

ben duru ıstıom ama herkes derın dıo bakalım nolcakkkk
onemlı olan senın benımsemennnnn

Bizdede ilk 3 ay yasak koymustum ama simdi serbest oldu:) Tabi yinede normal zaman ki kadar olmuyor ama yasagi kaldirmis durumdayim:)

Geçmiş olsunnnn...

Bak ben hala rüyamda bebeği erkek görüyorum :) kızımı çok seviyorum çok özeniyorum ama kalmış bilinçaltımda erkek diye :))

Ahahahaha kaşınıyorum walla, yiycem lafı oturam popomun üstüne şimdiii :) Öyle bi hareretle savundum ki horozdan kaçan evde kalmış kadın misali oldum :))))

hueuheuhe yok kısss ne dicem alla aşkına
koptum yaaaa
kızım koca sizi bu halinizle bile istiosa sevinin walla !!!
siz ondan kaçın o sizden kaçmasın da sonra Yeteeeeerrr diyip

kalamam şekercim çünkü tedavi görmeden hamile kalamıyorum ben diyorum ya tüp bebekle hamile kaldım diye
:) allah allah bak sennnnn şaşırdım. Bellimi olur kız

son ayı sayma be mayıs sonu benim..
3 ay kalmış hakkaten

ege begenmedin sanirim:)
channel merve ve minada dag degilmi:) amann neyse bilmiyorum daha
yani pek değil:)))))))

geçmiş olsun iyi olunmuyor bir türlü yaa. Bende iyileşemedim.
Rapor al yat yoksa geçmiyor

kızsen eylülden sonra nasıl korundun kızzz ne yapcaz bu bebeler olduktan sonra
valla hap içtim ama bundan sonra içmiycem çnkü gelinimde damar tıkanıklığı yaptı bacakları tutmadı 1 ay yattı hastanede sebep jasmin. Bende tırstım. Herhalde eşim korunur.

yaa ben tupten sonra hamıle kalanı cook duydummm. valla artık dogum kontrol hapıda ıcerım eskıden yok zararlı yok su dıoardı allahın ıznıyle 1 tane olursa 2.ısını pek dusunemıom zatenn

hueuheuhe yok kısss ne dicem alla aşkına
koptum yaaaa
kızım koca sizi bu halinizle bile istiosa sevinin walla !!!
siz ondan kaçın o sizden kaçmasın da sonra Yeteeeeerrr diyip

hehehehe :) yok benimki bi korkak bi korkak benden beter oldu :) artık beni istiyo mu istemiyo mu bilemem tabii :) pek istenecek halim kalmadı zaten

gunaydın hanımlar
bu aralar cee yapıp gıdıyorum ısler cok yogun(
neyse son ıkı sayfayı okudumda dedım gene kaynatmıs cadılar:)))
benım doktor ılk 1 ay son 1 ay yasak dedı
dun aksam eşim sezon ne zaman kapanıyor dıye hesap yapıyordu

Son düzenleme:
faattoooşşşşş!!! bunlar şahaneymiş kısss!!
şaşkın annecikler var burda bissürüü

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-13.html

kızlar dun e2 de dr mehmet oz vardı hamılelık hakkında konusuyorlardı hamıle ve emzıren kadınların beynı %8 oranında kuculuyormus...
bunun nedenı dıkkatlerının bebklerınde olmasından dolayı yogunlasamamaları oluyormus.
bazen bende kendı kendıme soylenıyorum karnın buyudukce aklın kuculuyor dıye:)))

uheuheuheuhe sezon açık açık da kalcak 2 ay sabretces artık

hahaha bebeğe faydası ne olabilrrr :97:
bebek anne mutlu olursa mutlu olur şekerim. anne ve baba mutluysa bu mutluluk içinde bunu hisseder.
zararı yok bunu bilmek yeterli. bebek sadece jimnastik yapar içerde.

cok iyiymişşşş :)))

arkadaşım bebeğini emziriyormuş. kapı çalmış bizimki kapıyı açmış. tüpçü şaşkınlıkla arkadaşıma bakmış kafasını eğmiş. bizim ki bi bakıyo ki meme meydanda... rezillliiiik... delikafadulden

çok kalabalık bir misafirlikte uykusu gelen oğlumu uyutmaya götürmeden önce altını değiştireyim dedim ve nereye gittiğim anlaşılsın "çınarın altını değiştireceğim" diyeceğine eşimin adını söyledim
aile arasında sık sık oluyordu ama o kalabalıkta herkes kopmuştu :))

gecen gece o kadar yoruldumdukı yarım saate bır uyanıyordu oglum besıgınde aglıyor oglum bende yattıgım yerden eeee eeee eeee dıye ona bagırıyormusum

Oğlum DENıZ ufakken ek gıdaya geçmeden gece çok kalkardı bende kucağımda pışpışlar yerine koyardım uyurdu...bir gece artık o kadar uyanmış beni yormuş olcakki gece sesini duyunca eşimin sırtını pışpışlıyormuşum :))) eşim uyandırmıştı napıyosun sen diye :):)

doğum kontrol haplarını dikkatli kullanmak lazım herhangi bir rahatsızlığa meyil varsa tetikliyo
teyzemin 17 yaşında torunu hormon bozukluğu nedeniyle doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullanıyodu kalp krizi geçirdi nedenin hap olduğunu söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…