yaa cnm hıra dağı hep eskıden aklımda kalmıs hemen onu anımsattı bana((
yaaa sen kımsenın dedını kafana takma cnmm bızede neler dıyolarr
ben duru ıstıom ama herkes derın dıo bakalım nolcakkkk
onemlı olan senın benımsemennnnn
evt süperler yaa bende böle olurum kesin bende şaşkınlık hat safhadadır birde acaip uyku düşkünüyüm nolur bilmiyrum
"Sabah kalktık hazırlandık. O sırada Duru da oyalanıyor kendi halinde. Bi ara çamaşır odasına gitmiş emekleyerek. Neyse aldık çıktık. Montu falan üzerindeydi. Gittik anneme babam açtı kapıyı girdik içeri. Babam annem oturuyoruz ben tam gitmeye hazırlanıyorum bi baktım Durunun elinde kırmızı tangam. Sallıyor ve o an babamın kucağında. Meğer cadoloz almış çamaşır odasından ve biz farketmemişiz. O an nasıl kaçtığımı ordan ve benden sonra neler olduğunu bilmiyorum"
oğlum doğduktan sonra, çocuğum olduğu duygusu tam oturmamışken yaşadığım halüsünasyon:
günlerce sabahlara kadar defalarca uyanmış olmanın verdiği yorgunlukla, gece oğlumla yattık...neyse, sabaha karşı filan, odada bir ağlama sesi yankılanıyor....bende uyur uyanık içimden diyorumki; ''komşunun çocuğu ağlıyor ayy ben ne güzel uyuyorum,komşum şimdi nasıl kalkıp ta emziricek,yazık kadına'' filan diye acıyorum,ve sesi umursamayıp dalmaya uğraşıyorum....aradan biraz zaman geçtikten sonra bizim afacan ağlamanın dozunu arttırınca hatırladımki benim bir çocuğum var ve gecenin bir yarısı çalar saat gibi kulağımı tırmalayan oğluştan başkası değil :)
doğum kontrol haplarını dikkatli kullanmak lazım herhangi bir rahatsızlığa meyil varsa tetikliyo
teyzemin 17 yaşında torunu hormon bozukluğu nedeniyle doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullanıyodu kalp krizi geçirdi nedenin hap olduğunu söylediler
günaydın fıstıklar nasılsınız
ben çok kötü hasta oldum ya aniden boğazım burnum beter oldu, kulağım falan ağrıyor, işe gittim doktor hemen rapor verdi, izin kullansaydın dedi, valla izinlerimin tek günü bile çok kıymetli, bebişimle vakit geçircem ben o izinlerle..alsam alsam rapor alırım..görseniz çok kötü oldum yaa boğazım iğne kadar sanki, nefes alamıyorum..
valla bnm esım dıokı senın uykuya cok duskunsun bebegı emzırırkende uyursunnÇ::))
bende dıom saat kurarız 20 dk sonraya:):):):)
uff benim olur kesin benim şimdiden şaşkınlık var bendeuykuyada düşkünüm.. ben osmaniyedeki düğünümde bile gündüz sabahın köründe çalınan davullara bile hangi aptalın düğünü bu yaa sbahın köründe davul mu çalınır diye söyleniyordum
uff benim olur kesin benim şimdiden şaşkınlık var bendeuykuyada düşkünüm.. ben osmaniyedeki düğünümde bile gündüz sabahın köründe çalınan davullara bile hangi aptalın düğünü bu yaa sbahın köründe davul mu çalınır diye söyleniyordum
ben geldımmmm ben süperim kocamı çok ama çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm"bir gün oğlumu emziriyorum.1 yasında falan.Kapı çaldı.Eşimde tuvalette.Gittim kapıyı actım.komşumuz gelmiş.Arkadaşımın kocası.bir tebessümle bana bakarak eşimi sordu.bende tuvalette demeyip müsait değil deyince(ne düşünerek öyle dedim hala anlamyorum)daha da gülümsedi.O an bir sey olduğunu fark ettim ve elimi göğsüme koydum.ne göreyim Göğsümü kapatmişim ama BLUZUMUZ DÜĞMELER ACIK.Dekolte o biçimm nASIL UTANDIM anlatamam.Ben o halde eşim müsait değil komşu neler düşünmüştür kimbilirr ...(
1.5 yıl oldu hala yüzüne bakamam.Bir de bu olanları eşime anlatmadım "
ben geldımmmm ben süperim kocamı çok ama çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
aman tanrım okuyunca koptum valla gülmekten ay cok komık yaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?