2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet dogruda insan yinede mrk ediyo tepkileri.

"Sabah kalktık hazırlandık. O sırada Duru da oyalanıyor kendi halinde. Bi ara çamaşır odasına gitmiş emekleyerek. Neyse aldık çıktık. Montu falan üzerindeydi. Gittik anneme babam açtı kapıyı girdik içeri. Babam annem oturuyoruz ben tam gitmeye hazırlanıyorum bi baktım Durunun elinde kırmızı tangam. Sallıyor ve o an babamın kucağında. Meğer cadoloz almış çamaşır odasından ve biz farketmemişiz. O an nasıl kaçtığımı ordan ve benden sonra neler olduğunu bilmiyorum"

oğlum doğduktan sonra, çocuğum olduğu duygusu tam oturmamışken yaşadığım halüsünasyon:
günlerce sabahlara kadar defalarca uyanmış olmanın verdiği yorgunlukla, gece oğlumla yattık...neyse, sabaha karşı filan, odada bir ağlama sesi yankılanıyor....bende uyur uyanık içimden diyorumki; ''komşunun çocuğu ağlıyor ayy ben ne güzel uyuyorum,komşum şimdi nasıl kalkıp ta emziricek,yazık kadına'' filan diye acıyorum,ve sesi umursamayıp dalmaya uğraşıyorum....aradan biraz zaman geçtikten sonra bizim afacan ağlamanın dozunu arttırınca hatırladımki benim bir çocuğum var ve gecenin bir yarısı çalar saat gibi kulağımı tırmalayan oğluştan başkası değil :)

ay çok komik bunnaaaaaarrr okuyorum hala

bnm kuzenımde adet ııcn kullanıyo doktor kesınlıkle sıgra ve kafeınlı ıcecekler ıcmıyceksın yoksa yan etkısı olabılır demıs bunu deyende bursanın en ıyı doktoru

Geçmiş olsun canım dikkat et ankaranın ayazıda fena oluyor ,sıcak şeyler iç.....

o yazılanları okumak beni korkutuyordu valla
ama bu aralar geceleri çok sık uyanıp 10-15 dk uykuya dalöak için uğraşıyorum sanırım bünye bölünmüş gece uykularına hazırlanıyor yavaş yavaş

uff benim olur kesin benim şimdiden şaşkınlık var bende uykuyada düşkünüm.. ben osmaniyedeki düğünümde bile gündüz sabahın köründe çalınan davullara bile hangi aptalın düğünü bu yaa sbahın köründe davul mu çalınır diye söyleniyordum

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aklıma geldi ilk evimizde kaldıgımız aksam bende yataktan düşmüştüm sabaha karsı ahahah

fatma o zaman aynı performansı bebek oluncada beklerız:))
bızden ne hıkayeler cıkacak

"bir gün oğlumu emziriyorum.1 yasında falan.Kapı çaldı.Eşimde tuvalette.Gittim kapıyı actım.komşumuz gelmiş.Arkadaşımın kocası.bir tebessümle bana bakarak eşimi sordu.bende tuvalette demeyip müsait değil deyince(ne düşünerek öyle dedim hala anlamyorum)daha da gülümsedi.O an bir sey olduğunu fark ettim ve elimi göğsüme koydum.ne göreyim Göğsümü kapatmişim ama BLUZUMUZ DÜĞMELER ACIK.Dekolte o biçimm nASIL UTANDIM anlatamam.Ben o halde eşim müsait değil komşu neler düşünmüştür kimbilirr ... (
1.5 yıl oldu hala yüzüne bakamam.Bir de bu olanları eşime anlatmadım
"

ben geldımmmm ben süperim kocamı çok ama çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

aman tanrım okuyunca koptum valla gülmekten ay cok komık yaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…