2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

acayıp yoğundum 8,30 9 larda işden cıkıyodum devamlı dün rüyamda kocam benı aldatıyodu hemde o uyussssssssssssssssssss karolin ile veee bana eşim diyokı sen benı sevgınle kıskançlıklarınla bıktırdın ve cok kılo aldın ben artık senı istemiyorum diyo ve üzerime kuma getiriyo hemide kaynanamla oturuyomya ben oda o eve gelıp yerleşiyo ve kocam ona yanımda sarılıyooo falan faln ay okadar ağladımki uyanınca erkana bişey demedim bu günde aynı rüyayı gördüm ve intihar ederken uyandm aynı 1 kızım var ve hamıleyım o uyusssssssss karalin evıme gelip kocamı kaynanamı elımden alyodu valla nefret ettıgım kaynanamı bıle kıskandımmmmmmmmmmmmmmm

sabah eşime dedimki cok kötü rüya gördüm ben sensiz yapamam bana baktığın gibi kimseye bakmazsın dimi dedim oda bana bir sürü şeylerdedi kalktım siyah geceliğimi giydimmmmmmmmmmmmm ...........................sonra evden beraber işe cıktık

AYYY kopppTUUMMMMM!!!

süpersin şekerim süper hamileyken bile siyah, kırmızı, pembe gecelik giycez tabi!!!
Kocaları sefioruz, bu halimizle onnar da bizi sefio
ben kıskançlığım artıı bu ara diodum ama caroline'i kıskanmak da başka bi boyutmuş

onu öldürmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hani filimdeki rolü yüzünden sanatçılara saldıranlr olurdu ne aptallar der gülerdim ama şimdi karşıma cıksa vallahi billahi dalarım saç baş bırakmam yaaaaaaaa rüyada olsa kocama dokunduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuağlasammı halıme gülsemmi

ege nereye gittin ya fatmaaaaaaa anam ben geldım hatunlar kaçtı

:))) şimdi nasıl psikolojin. ben de eşimi hep kötü görüyorum rüyamda ama seninki feciymiş cidden. aşmışsın olayı:))) hormonlar mahvediyor bizi

şimdi iyiyim ya düzeldim ama şimdilik eşim playstation delisi oynamaya giderse yıne nerdesın nerde kaldınlar başlar sonra gesin kıskançlıklar gitsin sinirden kudurmalar

ben de burdaım ama bi avuç kalmışız

ben nette bişiler bakıorum kıslar, kızıma da şarkı söylüorum

Bebeğinize Şarkı Söyleyin - Hürriyet Aile
ben tatildeyken katıldın herhalde aramıza tanışmadık seninle, hoşgeldinnn
şimdi iyiyim ya düzeldim ama şimdilik eşim playstation delisi oynamaya giderse yıne nerdesın nerde kaldınlar başlar sonra gesin kıskançlıklar gitsin sinirden kudurmalar

hehehe ben de öyleyim. kızdığı zaman hamilelikten oluyor anlayışla karşılaman lazım diyorum, biz senin eski halini de biliriz diyor

hehehe ben de öyleyim. kızdığı zaman hamilelikten oluyor anlayışla karşılaman lazım diyorum, biz senin eski halini de biliriz diyor[/QUOTE]

aynen valla aynısı ya sankı bızın konusmayı yzmısınnnnnn

iyi uykular... ben de evi toparlayayım biraz, dandini her yer((

ay ne güsellll uyusun evınde osylem sende evdesın ben evde kızımıda bırakıp işe geldim kaynanam yapıyodu biz evden cıkarken temızlıği yer siliyodu bende kıyısından geçip cıktım anam ayaklarıma kapanmış gibiydi

hehehe ben de öyleyim. kızdığı zaman hamilelikten oluyor anlayışla karşılaman lazım diyorum, biz senin eski halini de biliriz diyor

aynen valla aynısı ya sankı bızın konusmayı yzmısınnnnnn

ay ne güsellll uyusun evınde osylem sende evdesın ben evde kızımıda bırakıp işe geldim kaynanam yapıyodu biz evden cıkarken temızlıği yer siliyodu bende kıyısından geçip cıktım anam ayaklarıma kapanmış gibiydi [/QUOTE]

kız ne bu siyah gecelik felan
ege duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…