acayıp yoğundum 8,30 9 larda işden cıkıyodum devamlı dün rüyamda kocam benı aldatıyodu hemde o uyussssssssssssssssssss karolin ile veee bana eşim diyokı sen benı sevgınle kıskançlıklarınla bıktırdın ve cok kılo aldın ben artık senı istemiyorum diyo ve üzerime kuma getiriyo hemide kaynanamla oturuyomya ben oda o eve gelıp yerleşiyo ve kocam ona yanımda sarılıyooo falan faln ay okadar ağladımki uyanınca erkana bişey demedim bu günde aynı rüyayı gördüm ve intihar ederken uyandmaynı 1 kızım var ve hamıleyım o uyusssssssss karalin evıme gelip kocamı kaynanamı elımden alyodu valla nefret ettıgım kaynanamı bıle kıskandımmmmmmmmmmmmmmm
sabah eşime dedimki cok kötü rüya gördüm ben sensiz yapamam bana baktığın gibi kimseye bakmazsın dimi dedim oda bana bir sürü şeylerdedi kalktım siyah geceliğimi giydimmmmmmmmmmmmm...........................sonra evden beraber işe cıktık
AYYY kopppTUUMMMMM!!!
süpersin şekerim süperhamileyken bile siyah, kırmızı, pembe gecelik giycez tabi!!!
Kocaları sefioruz, bu halimizle onnar da bizi sefio
ben kıskançlığım artıı bu ara diodum ama caroline'i kıskanmak da başka bi boyutmuş
selammm
bir sürü isim var aşağıda geçmişi okuyup gelene kadar gitmiş herkes:))
ben burdayım
:))) şimdi nasıl psikolojin. ben de eşimi hep kötü görüyorum rüyamda ama seninki feciymiş cidden. aşmışsın olayı:))) hormonlar mahvediyor bizi
ben de burdaım ama bi avuç kalmışız
ben nette bişiler bakıorum kıslar, kızıma da şarkı söylüorum
Bebeğinize Şarkı Söyleyin - Hürriyet Aile
ben tatildeyken katıldın herhalde aramıza tanışmadık seninle, hoşgeldinnnben de burdaım ama bi avuç kalmışız
ben nette bişiler bakıorum kıslar, kızıma da şarkı söylüorum
Bebeğinize Şarkı Söyleyin - Hürriyet Aile
şimdi iyiyim ya düzeldim ama şimdilik eşim playstation delisi oynamaya giderse yıne nerdesın nerde kaldınlar başlar sonra gesin kıskançlıklar gitsin sinirden kudurmalar
ben tatildeyken katıldın herhalde aramıza tanışmadık seninle, hoşgeldinnn
yeni sayılırım evet, ocakta katıldım gruba.
hoşbulduk Kocaaammaaan o zaman birce ve bebişine
kızımla şekerleme yapıp gelelim herkes gelene kadar
iyi uykular... ben de evi toparlayayım biraz, dandini her yer((
aaaa kimseler kalmamış
aşkolsun kızlar bi gittim herkes kaybolmuş
slm kızlarr ben geldimmm
hehehe ben de öyleyim. kızdığı zaman hamilelikten oluyor anlayışla karşılaman lazım diyorum, biz senin eski halini de biliriz diyor
kız ne bu siyah gecelik felanacayıp yoğundum 8,30 9 larda işden cıkıyodum devamlı dün rüyamda kocam benı aldatıyodu hemde o uyussssssssssssssssssss karolin ile veee bana eşim diyokı sen benı sevgınle kıskançlıklarınla bıktırdın ve cok kılo aldın ben artık senı istemiyorum diyo ve üzerime kuma getiriyo hemide kaynanamla oturuyomya ben oda o eve gelıp yerleşiyo ve kocam ona yanımda sarılıyooo falan faln ay okadar ağladımki uyanınca erkana bişey demedim bu günde aynı rüyayı gördüm ve intihar ederken uyandmaynı 1 kızım var ve hamıleyım o uyusssssssss karalin evıme gelip kocamı kaynanamı elımden alyodu valla nefret ettıgım kaynanamı bıle kıskandımmmmmmmmmmmmmmm
sabah eşime dedimki cok kötü rüya gördüm ben sensiz yapamam bana baktığın gibi kimseye bakmazsın dimi dedim oda bana bir sürü şeylerdedi kalktım siyah geceliğimi giydimmmmmmmmmmmmm...........................sonra evden beraber işe cıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?