acayıp yoğundum 8,30 9 larda işden cıkıyodum devamlı dün rüyamda kocam benı aldatıyodu hemde o uyussssssssssssssssssss karolin ile veee bana eşim diyokı sen benı sevgınle kıskançlıklarınla bıktırdın ve cok kılo aldın ben artık senı istemiyorum diyo ve üzerime kuma getiriyo hemide kaynanamla oturuyomya ben oda o eve gelıp yerleşiyo ve kocam ona yanımda sarılıyooo falan faln ay okadar ağladımki uyanınca erkana bişey demedim bu günde aynı rüyayı gördüm ve intihar ederken uyandmaynı 1 kızım var ve hamıleyım o uyusssssssss karalin evıme gelip kocamı kaynanamı elımden alyodu valla nefret ettıgım kaynanamı bıle kıskandımmmmmmmmmmmmmmm
sabah eşime dedimki cok kötü rüya gördüm ben sensiz yapamam bana baktığın gibi kimseye bakmazsın dimi dedim oda bana bir sürü şeylerdedi kalktım siyah geceliğimi giydimmmmmmmmmmmmm...........................sonra evden beraber işe cıktık
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz
kız ne bu siyah gecelik felan
ege duymasın
günaydın kızlar ya nezamandır görüşemiyoruz işler çok çok arttı ben ve kubiş iyiyiz siz nasılsınız çoğunuz yok gerçi ama öğlen diye heralde kendinize iyi bakın görüşmek üzere....
inanamıyorum yaaaaaaaaaaaa
en cok kaynananı kıskanmana sasırdım
ne karolinmiş be :)))))))))))))))))))
hoşbuldum tşklrlr. Size bişi göstercem belki haberiniz vardır. Kampanyalı iki ürün : Mavi olan 19.90 tl, gri-beyaz olan 29.90 tl
hoşbuldum tşklrlr. size bişi göstercem belki haberiniz vardır. kampanyalı iki ürün : mavi olan 19.90 tl, gri-beyaz olan 29.90 tl
benim haberim var fiyat olarak çok uygun ama ben boyutlarından ve kumaş kalitesinden emin olamıyorum
görüp dokunmadan böyle şeyler alamıyorum ben
geldim evet aslında doğru bide bende okadar cok çanta oldukı kızımda heveslendim habire aldım :d kendi çantalarımda zaten buyuk eşim takımdan tokamdan makyaj malemem ayakkabı ve çanta bunlardan bıktı resmennnn ben bunlarda takıntılıyımda :)
acayıp yoğundum 8,30 9 larda işden cıkıyodum devamlı dün rüyamda kocam benı aldatıyodu hemde o uyussssssssssssssssssss karolin ile veee bana eşim diyokı sen benı sevgınle kıskançlıklarınla bıktırdın ve cok kılo aldın ben artık senı istemiyorum diyo ve üzerime kuma getiriyo hemide kaynanamla oturuyomya ben oda o eve gelıp yerleşiyo ve kocam ona yanımda sarılıyooo falan faln ay okadar ağladımki uyanınca erkana bişey demedim bu günde aynı rüyayı gördüm ve intihar ederken uyandmAynı 1 kızım var ve hamıleyım o uyusssssssss karalin evıme gelip kocamı kaynanamı elımden alyodu valla nefret ettıgım kaynanamı bıle kıskandımmmmmmmmmmmmmmm
sabah eşime dedimki cok kötü rüya gördüm ben sensiz yapamam bana baktığın gibi kimseye bakmazsın dimi dedim oda bana bir sürü şeylerdedi kalktım siyah geceliğimi giydimmmmmmmmmmmmm...........................sonra evden beraber işe cıktık
yaaa bole cantaalara cok gere varmı kı bnm de buyuk cantalarım cok hosuma gıden bısı olmassa almayı dusunmuyorummm
bende çok sık böyle rüyalar görüyorum ruh halini anlıyorum gerçekten insan kaynanasını bile kıskanır
kız ne bu siyah gecelik felan
ege duymasın
bence de çok gözlü olması avantaj gibi görünüyor
bir çanta beğenmiştim büyük normal benim kullandığım çantalara benzeyen bişeydi
ama sonra bu bebek çantalarına bakınca anladım farkı
içinde çok sayıda bölme var bunun işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum
benim gibi bir düzen manyağı için en iyisi bu
güle güle kullanın birce cimben de izmirde aldım bebek için olanlardan. önünde biberon ve telefon koymak için yerler var. içinde gözler var. kullanışlı görünüyor.
Selam kızlar doktordan geldik kızımla 422 gr olmuşuz 22 cm falan da boyu dedi 24 haftada gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi.. Dopplerden ayrıntılıdan falan hiç bahsetmedi( belki gittiğimde söyler şeker testine.. Bunun dışında da ben boğaz enfeksiyonu oldum dökülüyorum (( hatta hemen uzanıp dinlenmeyi düşünüyorum kendinize iyi bakın
Selam kızlar doktordan geldik kızımla 422 gr olmuşuz 22 cm falan da boyu dedi 24 haftada gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi.. Dopplerden ayrıntılıdan falan hiç bahsetmedi( belki gittiğimde söyler şeker testine.. Bunun dışında da ben boğaz enfeksiyonu oldum dökülüyorum (( hatta hemen uzanıp dinlenmeyi düşünüyorum kendinize iyi bakın
bence de çok gözlü olması avantaj gibi görünüyor
bir çanta beğenmiştim büyük normal benim kullandığım çantalara benzeyen bişeydi
ama sonra bu bebek çantalarına bakınca anladım farkı
içinde çok sayıda bölme var bunun işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum
benim gibi bir düzen manyağı için en iyisi bu
maşallah kızınabenim doktorum da ayrıntılıyı sorduğumda gülmüştü, internetten okumuşsun yine diye:) son gittiklerimde bütün organlarını tek tek inceliyor zaten o ayrıntılı oluyor herhalde.
şeker yüklemesini soracaktım ben de. hiç bahsemedi bana. yarın gideceğim gerçi sorarım.
güle güle kullanın birce cim
eksiğin kalmamıştır senin hepsini almışsındır biz daha başlamadık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?