2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar ya nezamandır görüşemiyoruz işler çok çok arttı ben ve kubiş iyiyiz siz nasılsınız çoğunuz yok gerçi ama öğlen diye heralde kendinize iyi bakın görüşmek üzere....

inanamıyorum yaaaaaaaaaaaa
en cok kaynananı kıskanmana sasırdım
ne karolinmiş be :)))))))))))))))))))

kız ne bu siyah gecelik felan
ege duymasın

ege cıkmıştı yemeğe gidiyodu ama gelince okursa vuracak beni valla

hoşgeldin canım valla bende cok yoğundum döndüm ama ilk fırsatta yazdım

inanamıyorum yaaaaaaaaaaaa
en cok kaynananı kıskanmana sasırdım
ne karolinmiş be :)))))))))))))))))))

lanet gitsin ismi bile tüylerimi diken diken ediyo o değil bide bizim evde o filim başlayınca kitleniyolar hepsi izliyo kendimi nası tutucam bilmem

hoşbuldum tşklrlr. Size bişi göstercem belki haberiniz vardır. Kampanyalı iki ürün : Mavi olan 19.90 tl, gri-beyaz olan 29.90 tl

yaaaaaaaaaaa nerde bunlar valla bilmiyodummm

hoşbuldum tşklrlr. size bişi göstercem belki haberiniz vardır. kampanyalı iki ürün : mavi olan 19.90 tl, gri-beyaz olan 29.90 tl

benim haberim var fiyat olarak çok uygun ama ben boyutlarından ve kumaş kalitesinden emin olamıyorum
görüp dokunmadan böyle şeyler alamıyorum ben

benim haberim var fiyat olarak çok uygun ama ben boyutlarından ve kumaş kalitesinden emin olamıyorum
görüp dokunmadan böyle şeyler alamıyorum ben

geldim evet aslında doğru bide bende okadar cok çanta oldukı kızımda heveslendim habire aldım :d kendi çantalarımda zaten buyuk eşim takımdan tokamdan makyaj malemem ayakkabı ve çanta bunlardan bıktı resmennnn ben bunlarda takıntılıyımda :)

yaaa bole cantaalara cok gere varmı kı bnm de buyuk cantalarım cok hosuma gıden bısı olmassa almayı dusunmuyorummm

bende çok sık böyle rüyalar görüyorum ruh halini anlıyorum gerçekten insan kaynanasını bile kıskanır

yaaa bole cantaalara cok gere varmı kı bnm de buyuk cantalarım cok hosuma gıden bısı olmassa almayı dusunmuyorummm

ya kıyafetler sığsın yeter buyuk çanta olsun yeter bende cok var ama gözlü olması iioluyor cnm

bende çok sık böyle rüyalar görüyorum ruh halini anlıyorum gerçekten insan kaynanasını bile kıskanır

ayy çıldıracak gibi oluyorum valla nefret ettiğim insanı bile kıskandıysam bilemiyorum vay halime

bence de çok gözlü olması avantaj gibi görünüyor
bir çanta beğenmiştim büyük normal benim kullandığım çantalara benzeyen bişeydi
ama sonra bu bebek çantalarına bakınca anladım farkı
içinde çok sayıda bölme var bunun işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum
benim gibi bir düzen manyağı için en iyisi bu

ben de izmirde aldım bebek için olanlardan. önünde biberon ve telefon koymak için yerler var. içinde gözler var. kullanışlı görünüyor.

Selam kızlar doktordan geldik kızımla 422 gr olmuşuz 22 cm falan da boyu dedi 24 haftada gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi.. Dopplerden ayrıntılıdan falan hiç bahsetmedi ( belki gittiğimde söyler şeker testine.. Bunun dışında da ben boğaz enfeksiyonu oldum dökülüyorum (( hatta hemen uzanıp dinlenmeyi düşünüyorum kendinize iyi bakın

maşallah kızına benim doktorum da ayrıntılıyı sorduğumda gülmüştü, internetten okumuşsun yine diye:) son gittiklerimde bütün organlarını tek tek inceliyor zaten o ayrıntılı oluyor herhalde.

şeker yüklemesini soracaktım ben de. hiç bahsemedi bana. yarın gideceğim gerçi sorarım.

gözün aydıınn!!!! kocaman olmuş prensesin...
ayrıntılı,renkli doppler fln zaten doktorlar gerekli görürse istio canım benim. reiskli gebeliklerde fln. ama benim gibi meraklı anneler ayrıntılı ultrasonu sadece meraktan istiyoruz. o da zaten 23.haftada fln yapılması gerekiomuş.
hastaysan dinlen bolbol... geçmiş ossunn!!!

EVET MESELA BENIM ELVİNANIN ÇANTALARININ BIR SÜRÜ GÖZLERİ VAR MESELA EN COK IHTIYACINIZ OLACAK SEY KIZLAR TECRUBEMDEN KALAN BILGI AĞIZ BEZİ BIRSÜRÜ YAPIN ALIN AMA KALİTELİ ALIN KULLANIN UZUN ZAMAN benım cantanın bı gözü göğüs pedi bı tarafı bebeğin ağız bezi alt bezi bi göze zıbınları eldivenleri derken gözgöz olunca manyak güzel oluyor.

Bende sırf öyle dicek diye soramadım yarın gittiğinde söyler muhtemelen bide benim ilk tahlilde açlık şekerim 123 çıkmıştı ikincisi normaldi ondan kesin yapar bugün tek tek inceledi oda kalbiymiş midesiymiş ayrıntılı o heralde benim doktor biraz rahat adam kesin sokmaz beni adım gibi biliyom zaten

güle güle kullanın birce cim
eksiğin kalmamıştır senin hepsini almışsındır biz daha başlamadık bile

büyük toplar kaldı işte beşik, puset, araba koltuğu falan. onları doğuma yakın almayı düşünüyorum. onun dışında ufak tefek şeyler var. pijama, tulum pek almadım yazın doğacak diye. birkaç takım onlardan alacağım. emzik, biberon, kremleri, şampuanları falan da alınmadı. onları da doğuma yakın düşünüyorum. varmış yine epey eksik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…