güle güle kullanın birce cim
eksiğin kalmamıştır senin hepsini almışsındır biz daha başlamadık bile
Selam kızlar doktordan geldik kızımla 422 gr olmuşuz 22 cm falan da boyu dedi 24 haftada gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi.. Dopplerden ayrıntılıdan falan hiç bahsetmedi( belki gittiğimde söyler şeker testine.. Bunun dışında da ben boğaz enfeksiyonu oldum dökülüyorum (( hatta hemen uzanıp dinlenmeyi düşünüyorum kendinize iyi bakın
selam kızlar doktordan geldik kızımla 422 gr olmuşuz 22 cm falan da boyu dedi 24 haftada gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi.. Dopplerden ayrıntılıdan falan hiç bahsetmedi( belki gittiğimde söyler şeker testine.. Bunun dışında da ben boğaz enfeksiyonu oldum dökülüyorum (( hatta hemen uzanıp dinlenmeyi düşünüyorum kendinize iyi bakın
kızlarrrr napıorsunuuuuuuuuuuuuuuuzzzz
gözün aydıınn!!!! kocaman olmuş prensesin...
ayrıntılı,renkli doppler fln zaten doktorlar gerekli görürse istio canım benim. reiskli gebeliklerde fln. ama benim gibi meraklı anneler ayrıntılı ultrasonu sadece meraktan istiyoruz. o da zaten 23.haftada fln yapılması gerekiomuş.
hastaysan dinlen bolbol... geçmiş ossunn!!!
Sağol canım dikkat edin valla insan hamileyken daha bi kötü oluyo sanki üşütünce bunu anladım yakalanmadım herkes dökülüyo diyodum nazar değdirdim kendi kendime neyse kızım sağlıklı ya biraz dinlenicez yapıcak bişey yok...
ay en şanslı benım bu konuda valla benim kızımın mınıklerı duruyo komple valla bı yumoşlu suya basır durula ve ütüle tamadırrr.bı tane zıbın takımı alıcam oda hanı hastanede gıydreyım dıye okadar
gözün ayın cnm cok sevındım ii olmasına dikkat et kendine benim bu arada sabah canım çikolaalı puro istedi magazadakıler benı tanıdıkları için hamilesin olmaz dediler ve satmadılarbende kendıme magnum klasık aldım yedım :) iide oldu sigarayı bırakıp hamişken puro içmek olmazdı zaten
kocaman kız olmuş maşallah sanada geçmiş olsun canım
neyapalım kaynatıyoruz işde hoşgeldim yafrum
iyiyiz sen napıyosun
kıııssss nerelerdesin sen !!!
buralar sakin anacım Denizsuray doktordan gelmiş herşey yolundaymış.
FATMAaaaaaaaaaaaaaaaa bgn de ben ısyerınde uyuycam uykum var valla
canım bebeğin iyiymiş gözünaydın
hastalık konusunda da dikkat edin kızlar salgın çok fena
bi yakalarsa zor kurtuluruz elinden ilaç kullananlar bile zor iyileşiyor biz ilaç da kullanamıyoruz
Kızlar bu arada kuzu falan yok ben mi yanlış görüyorum
hehehe ben de öyleyim. kızdığı zaman hamilelikten oluyor anlayışla karşılaman lazım diyorum, biz senin eski halini de biliriz diyor
kız ne bu siyah gecelik felan
ege duymasın
evet ya ilaç bile etki etmiyor
bende de bugün acayip ödem var ayaklarım bacaklarım felan davul gibi şişmiş durumda
neden oluyor anlamıyorum tuzlu da yemiyorum offf su içmekten fenalık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?