2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın birce cim
eksiğin kalmamıştır senin hepsini almışsındır biz daha başlamadık bile

ay en şanslı benım bu konuda valla benim kızımın mınıklerı duruyo komple valla bı yumoşlu suya basır durula ve ütüle tamadırrr.bı tane zıbın takımı alıcam oda hanı hastanede gıydreyım dıye okadar

gözün ayın cnm cok sevındım ii olmasına dikkat et kendine benim bu arada sabah canım çikolaalı puro istedi magazadakıler benı tanıdıkları için hamilesin olmaz dediler ve satmadılar bende kendıme magnum klasık aldım yedım :) iide oldu sigarayı bırakıp hamişken puro içmek olmazdı zaten

kocaman kız olmuş maşallah sanada geçmiş olsun canım

Sağol canım dikkat edin valla insan hamileyken daha bi kötü oluyo sanki üşütünce bunu anladım yakalanmadım herkes dökülüyo diyodum nazar değdirdim kendi kendime neyse kızım sağlıklı ya biraz dinlenicez yapıcak bişey yok...

canım bebeğin iyiymiş gözünaydın
hastalık konusunda da dikkat edin kızlar salgın çok fena
bi yakalarsa zor kurtuluruz elinden ilaç kullananlar bile zor iyileşiyor biz ilaç da kullanamıyoruz

İyi yapmışlar bak sevdim onları Ben eşimi bile kovuyorum sigara içtiyse yanıma yaklaşamıyo garip yalnız o hatayı bende yaptım dondurma yedim biraz sanırım da onu çekiyorum şimdi aman aşırıya kaçma valla sonu iyi olmuyo bu dondurmanın :26:

neyapalım kaynatıyoruz işde hoşgeldim yafrum

iyiyiz sen napıyosun

kıııssss nerelerdesin sen !!!
buralar sakin anacım Denizsuray doktordan gelmiş herşey yolundaymış.

FATMAaaaaaaaaaaaaaaaa bgn de ben ısyerınde uyuycam uykum var valla

anca geldim kızalr iş güç vardı az buradayım ama 10 dk sonra tekrar 10 dk ayrılacagım

benimde yegenimin yaptıgı geldı aklıma 2yaslarında falandı ablama kadınlı erkeklı mısafırler gelmıştı oturmuş cay ıcıyorduk bu elıne almış bırsuru pedlerı ıcerıye geldı hepsını yere attı bıtenesını kıloduna koymaya calışıyor herkez sok oldu:1shok: ablam pedlerı ve kızını kaptıgı gıbı dısarı koştu bır vakıt ıcerı gelememişti cok kotu olmuştu :kedi: bırde baska bır zaman gene mısafırler var epilasyon aletını bulmuş geldı içeriye bacaklarını actı bacaklarına sürüyor elinden kaptık kıpkırmızı olmuştuk:kedigunden sonra bana ders oldu boyle seylerı cocukların ulasamıcagı yere koyucan

canım bebeğin iyiymiş gözünaydın
hastalık konusunda da dikkat edin kızlar salgın çok fena
bi yakalarsa zor kurtuluruz elinden ilaç kullananlar bile zor iyileşiyor biz ilaç da kullanamıyoruz

İlaç falan vermedi zaten sıvı tüket bol meyve ye dinlen dedi ilaç zaten çok bi etki etmez dedi bende boşu boşuna içmiyorum zaten bi işe yaramıyor..

evet ya ilaç bile etki etmiyor
bende de bugün acayip ödem var ayaklarım bacaklarım felan davul gibi şişmiş durumda
neden oluyor anlamıyorum tuzlu da yemiyorum offf su içmekten fenalık geldi

hehehe ben de öyleyim. kızdığı zaman hamilelikten oluyor anlayışla karşılaman lazım diyorum, biz senin eski halini de biliriz diyor

aynen valla aynısı ya sankı bızın konusmayı yzmısınnnnnn

ay ne güsellll uyusun evınde osylem sende evdesın ben evde kızımıda bırakıp işe geldim kaynanam yapıyodu biz evden cıkarken temızlıği yer siliyodu bende kıyısından geçip cıktım anam ayaklarıma kapanmış gibiydi [/QUOTE]
KIZZZZZZZZZZZZ NABER CADI NERDESİN O NASIL BİR RÜYA SENİ ALLAH KAHRETMESİN. NERENİ AÇIKTA BIRAKTIN DİYCEM AMA BELLİ SİYAH GECELİK BU HALİNLE BİYERİNİ KAPAMAZ..

kız ne bu siyah gecelik felan
ege duymasın

VALLA AZMIŞSINIZ SİZ.. BENİM İÇİM ÇÜRÜMÜŞ YAAAAA

evet ya ilaç bile etki etmiyor
bende de bugün acayip ödem var ayaklarım bacaklarım felan davul gibi şişmiş durumda
neden oluyor anlamıyorum tuzlu da yemiyorum offf su içmekten fenalık geldi

Allah allah bende hiç olmadı o çok şükür olmasında zor bişey ayaklarını duvara falan yasla yukarıya doğru bende çok bol su içiyorum hiç aram olmadığı halde sürahi hep yanımda klozetle arkadaş oldum artık gece gündüz

Ben geldimmmmmmmmm ama bakıp çıkıcam işlerim var..

Kızlar ya bişey diycem benim kız çiko vermezsen hareket etmiyor ya ben öldüm valla bugun iteklemekten onu ama olsun hemen nasılda hareketleniyor yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…