kuzu raporlu canım ev falan taşıdı etti ya yoruldu evde de misafirleri var ondan rapo aldı evd eyatıyo
allah allah bende hiç olmadı o çok şükür olmasında zor bişey ayaklarını duvara falan yasla yukarıya doğru bende çok bol su içiyorum hiç aram olmadığı halde sürahi hep yanımda klozetle arkadaş oldum artık gece gündüz
Allah allah bende hiç olmadı o çok şükür olmasında zor bişey ayaklarını duvara falan yasla yukarıya doğru bende çok bol su içiyorum hiç aram olmadığı halde sürahi hep yanımda klozetle arkadaş oldum artık gece gündüz
Ben geldimmmmmmmmm ama bakıp çıkıcam işlerim var..
Kızlar ya bişey diycem benim kız çiko vermezsen hareket etmiyor ya ben öldüm valla bugun iteklemekten onu ama olsun hemen nasılda hareketleniyor yavrucak
benimkide mentollü olips i çok seviyor bir tane ağzıma alıyorum hemen kıpır kıpır oluyor minik sıpam
çok hoşuma gidiyor yaa
akşam yemeklerinden sonra çok mutlu oluyor birde
şu hikayeleri okuyunca kalıma geldi sie anlatıyım durun önceki gün gece eşim kafamdaki yastgı bi çekti birden kafam yere düştü affaladım noluyo dediem yaa depremmi bi döndümki hilmi kafamdaki yastıgı çekmiş sarılıyo hoopp dedim napıyorsun ver yastıgımı bi baktım bırakmıyo allahım nasıl sarıldı ise zorla çeke çeke aldımsabah da diyorum iştahla sarıldıgın gece kimdi diye hatırlamıyo beni yastık ile mi aldatıyormusun dedim :
şu hikayeleri okuyunca kalıma geldi sie anlatıyım durun önceki gün gece eşim kafamdaki yastgı bi çekti birden kafam yere düştü affaladım noluyo dediem yaa depremmi bi döndümki hilmi kafamdaki yastıgı çekmiş sarılıyo hoopp dedim napıyorsun ver yastıgımı bi baktım bırakmıyo allahım nasıl sarıldı ise zorla çeke çeke aldımsabah da diyorum iştahla sarıldıgın gece kimdi diye hatırlamıyo beni yastık ile mi aldatıyormusun dedim :
hahahahahaha
önce yazdııından daha komik bu şekerim
bu konuya en iyi çözüm siyah, kırmızı ya da pembe gecelik...
dimmi egeeeee???
Kızlar ya bişey diycem benim kız çiko vermezsen hareket etmiyor ya ben öldüm valla bugun iteklemekten onu ama olsun hemen nasılda hareketleniyor yavrucak
şimdiden ağzının tadını biliyor senin cadı:)) ya hareketleri çok net mi hissediyorsunuz siz? ben içimde sürekli kıpırtılar hissediyorum ama net tekme hiç hissetmedim. normal mi ki??? izmirde gittiğim doktor güçlü tekmeleri 24. haftadan sonra duyarsın dedi ama endişeleniyorum.
bir de sık sık karnımın üst kısımları geriliyor, sımsıkı oluyor.başlarda hoşuma gidiyordu ama o da korkutuyor artık. düzenli aralıklarla oluyorsa haberimiz olsun demiş doktor. sizde de oluyor mu?
Bircee hoşgeldinn dönmüşsün ne güzel :) Nasılsınızzz?
benim de karnımın sol tarafı geriliyor... Bende hep kıpırtılar hissediyorum ama bebek olup olmadığından emin olmaıoyurm :) channel ile ben korkuncuz bu konuda zaten :))
Bircee hoşgeldinn dönmüşsün ne güzel :) Nasılsınızzz?
benim de karnımın sol tarafı geriliyor... Bende hep kıpırtılar hissediyorum ama bebek olup olmadığından emin olmaıoyurm :) channel ile ben korkuncuz bu konuda zaten :))
hoşbulduk canım. ben de emin olamıyordum ama başka ne olacak ki bebektir herhalde, eskiden öyle şeyler olmuyordu çünkü. son günlerde izmirde çok az hisetmiştim, çok gezdim diye herhalde:)) dün akşam kudurdu resmen sürekli bir kıpırtı vardı karnımda ama net tekme istiyorum ben
bebek ayol bebekk!!! çocuklarınız artık burdaıs dio siz ısrarla hissetmiosunuzz!!!
ben bu article'ı sevdim bebek hareketiyle ilgili.
Bebein ilk hareketi-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
bu arada esra erol dar siyah elbise giymiş. ççookkk seksi olmuş. 3 hafta var aramızda. ben de böyleydim 3 hafta önce ama çıkıo karnım artık yavaştan yukarıya doğru...
ayy hala güsel hala seksiyim allaaahımmm maşşaallaahhh nazar değmesin bana
az kaldı azzzzz..allahım bendee bnm balım suna tepkı verıyorr dedıgııımm gunlerı gorebılecekmıyım acepppp
çıkamayasınız o geceliklerden emiiiiiiiiiiiiihahahahahaha
önce yazdııından daha komik bu şekerim
Bu konuya en iyi çözüm siyah, kırmızı ya da pembe gecelik...
Dimmi egeeeee???
şimdiden ağzının tadını biliyor senin cadı:)) ya hareketleri çok net mi hissediyorsunuz siz? Ben içimde sürekli kıpırtılar hissediyorum ama net tekme hiç hissetmedim. Normal mi ki??? Izmirde gittiğim doktor güçlü tekmeleri 24. Haftadan sonra duyarsın dedi ama endişeleniyorum.
Bir de sık sık karnımın üst kısımları geriliyor, sımsıkı oluyor.başlarda hoşuma gidiyordu ama o da korkutuyor artık. Düzenli aralıklarla oluyorsa haberimiz olsun demiş doktor. Sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?