tekme için 24. hafta diyorlar, bakalım bekleyelimm :)
ne güzelll maşallah sana bu arada şimal mi olacak bebeğinin adı?
tekme için 24. hafta diyorlar, bakalım bekleyelimm :)
bana da öyle söyledi doktor ama topikte herkes hissedyor tekme. Tekme istiyorum ben diye dolaşıyorum sürekli, psikopat mıyım neyim
sexi karııııııbebek ayol bebekk!!! çocuklarınız artık burdaıs dio siz ısrarla hissetmiosunuzz!!!
ben bu article'ı sevdim bebek hareketiyle ilgili.
Bebein ilk hareketi-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
bu arada esra erol dar siyah elbise giymiş. ççookkk seksi olmuş. 3 hafta var aramızda. ben de böyleydim 3 hafta önce ama çıkıo karnım artık yavaştan yukarıya doğru...
ayy hala güsel hala seksiyim allaaahımmm maşşaallaahhh nazar değmesin bana
çıkamayasınız o geceliklerden emiiiiiiiiiiiii
bende kıpırtı hissediyordum normaldir ama artık elimi koyunca hissediyorum hatta karnıma bakıncada anlıyorum. Bundan sonra gümlüycem artık bide kasılmasa içimde dikiliyor semsert oluyor belime ağrı vuruyor..
ay iyi sende de oluyormuş kasılma korkutuyordu beni. gerçi bazen kasılan yeri elleyince semsert geliyor elime.az kaldı azzzzz..
bende kıpırtı hissediyordum normaldir ama artık elimi koyunca hissediyorum hatta karnıma bakıncada anlıyorum. Bundan sonra gümlüycem artık bide kasılmasa içimde dikiliyor semsert oluyor belime ağrı vuruyor..
hahhahahaha cılek bızden bı tane dahaaaa bırcede varrr::):):):)
yesinler senin şobidik kızını:)) güzelmiş adı. oğlun olursa da Kuzey koy çok hoş olur:))evet Şimal olucak şobidik kızımın adı Allah nasip ederse
biliyormusun dünyanın en güzel tekmesi en güzel acısı
eminim öyledir... yeni doğum yapan bir arkadaşım çok heveslenme sonra uyuyamıyorsun o tekmelerden demişti ama çok heyecanlanıyorum düşününce bile.
ay iyi sende de oluyormuş kasılma korkutuyordu beni. gerçi bazen kasılan yeri elleyince semsert geliyor elime.
yesinler senin şobidik kızını:)) güzelmiş adı. oğlun olursa da Kuzey koy çok hoş olur:))
hahhahahaha cılek bızden bı tane dahaaaa bırcede varrr::):):):)
bana da öyle söyledi doktor ama topikte herkes hissedyor tekme. tekme istiyorum ben diye dolaşıyorum sürekli, psikopat mıyım neyim
biliyormusun dünyanın en güzel tekmesi en güzel acısı
ben yemek yerken akşamları çok kıpırdanıyo gülmekten yemek yiyemiyorum ben bazen sert vuruyo işde de oluyo ay uy diyip duruyorum
ay iyi sende de oluyormuş kasılma korkutuyordu beni. gerçi bazen kasılan yeri elleyince semsert geliyor elime.
yesinler senin şobidik kızını:)) güzelmiş adı. oğlun olursa da Kuzey koy çok hoş olur:))
Ammma kaynıyonuz yine gecelik muhabbetleri falann ne kuduruk hatunlarsınız yaaa....
erkek olsa kuzeydi kesin adı. kız olursa ne koyalım diye düşünürken Şimal'i bulduk.
benim kocacım rizeli, ondan öyle koymamız gerekioama sefiorum kızımın adını da
egecim bu gece senin için giyicem canım beyaz olanı
Ya benim kızım da aynı şekilde itiyo beni karnım davul gibi oluowwww
erkek olsa kuzeydi kesin adı. kız olursa ne koyalım diye düşünürken Şimal'i bulduk.
benim kocacım rizeli, ondan öyle koymamız gerekioama sefiorum kızımın adını da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?