2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sexi karıııııı :92::92:

egecim bu gece senin için giyicem canım beyaz olanı

ya benim kızım da aynı şekilde itiyo beni karnım davul gibi oluowwww

ay iyi sende de oluyormuş kasılma korkutuyordu beni. gerçi bazen kasılan yeri elleyince semsert geliyor elime.
hahhahahaha cılek bızden bı tane dahaaaa bırcede varrr::):):):)

evet Şimal olucak şobidik kızımın adı Allah nasip ederse
yesinler senin şobidik kızını:)) güzelmiş adı. oğlun olursa da Kuzey koy çok hoş olur:))

eminim öyledir... yeni doğum yapan bir arkadaşım çok heveslenme sonra uyuyamıyorsun o tekmelerden demişti ama çok heyecanlanıyorum düşününce bile.

ben yemek yerken akşamları çok kıpırdanıyo gülmekten yemek yiyemiyorum ben bazen sert vuruyo işde de oluyo ay uy diyip duruyorum

ay iyi sende de oluyormuş kasılma korkutuyordu beni. gerçi bazen kasılan yeri elleyince semsert geliyor elime.

yesinler senin şobidik kızını:)) güzelmiş adı. oğlun olursa da Kuzey koy çok hoş olur:))

erkek olsa kuzeydi kesin adı. kız olursa ne koyalım diye düşünürken Şimal'i bulduk.
benim kocacım rizeli, ondan öyle koymamız gerekio ama sefiorum kızımın adını da

Yaa benim de hep sol tarafım kasılıp ağrıyo.. bu çocuk soluma kamp mı kurdu acep ne yaptı?

erkek olsa kuzeydi kesin adı. kız olursa ne koyalım diye düşünürken Şimal'i bulduk.
benim kocacım rizeli, ondan öyle koymamız gerekio ama sefiorum kızımın adını da

kuzeyi ben de çok seviyorum. eşim de çok uzun yıllar trabzonda kalmış, her şeyi trabzonsporlu ama istemedi kuzey((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…