Yaa benim de hep sol tarafım kasılıp ağrıyo.. bu çocuk soluma kamp mı kurdu acep ne yaptı?
bu osylem öle anam kudurmuş bu gece kimse onları rahatsız etmein:
bu osylem öle anam kudurmuş bu gece kimse onları rahatsız etmein:
welcome welcome!!!
giy anam giyy çıkarma inşallah hep üstünde kalsın.
Kız bu karınla ben hayatta yapmam o işi
benımdeeeeeeee hatta sabah bırısı daha demıstııı
kıskanmayalımmmm!!!uhauahuahuah
canım benim akşam yokum ben farkettiysen zaten burda ne işim war kocacıığım gelio akşama :76::76::76:
Yaa benim de hep sol tarafım kasılıp ağrıyo.. bu çocuk soluma kamp mı kurdu acep ne yaptı?
kıskanmayalımmmm!!!uhauahuahuah
canım benim akşam yokum ben farkettiysen zaten burda ne işim war kocacıığım gelio akşama :76::76::76:
itekle kız acık ben öle yapıyorum:)))) hemen gdiyor.yaa benim de hep sol tarafım kasılıp ağrıyo.. Bu çocuk soluma kamp mı kurdu acep ne yaptı?
kız sorma bunlar varya bunlar hala performans yapıyorlar..ammma kaynıyonuz yine gecelik muhabbetleri falann ne kuduruk hatunlarsınız yaaa....
bekle biraz daha görürsün tekmeyi.:) benimki de dün akşam kıpır kıpırdı evini özlemiş herhalde kerata:)) ama öyle sert vurmuyor işte((
senin ruhuna hissine gazına emiiiiiiiiben tekmeyi geçtim, "heh tamam bebek bu" diyeceğim net bir harekete bile razıyımm :))
soralım bakalımmm fmg hangi gruptan cnm:):):):)
yaaaa ben akşama ne yemek yapıcam uffffffffff:84::84:
Anaaaaaam korkulur valla bunlardan.
Hala geceliklerinize nesıl sığıyonuz kız ben hiçbişeyimi giyemiom:78:
Hoşbulduk bacım coşmuşun
şimal laz ısmımıymıss benım koca da rızelı kıs((
kız sorma bunlar varya bunlar hala performans yapıyorlar..
Sennnnnnnn
evet Şimal olucak şobidik kızımın adı Allah nasip ederse
Pırasa yap ben pırasa yapıcammmm
Canım bunlar ayrı bi cins... Ben zorla kendimi geceliklere sığdırsam bile korkunç görünürüm yaa :)
ben bugun amcama davetliyim balık yapcaklar:))))))yaaaa ben akşama ne yemek yapıcam uffffffffff:84::84:
ne gurubu kızlar?
Canım bunlar ayrı bi cins... Ben zorla kendimi geceliklere sığdırsam bile korkunç görünürüm yaa :)
valla bilmem ki ben kendimden korkar oldum:)kız ben yattığım yerden kalkamıyorum ne performansı
Helal valla korkulur bunlardan.
Hiç mi ağırlaşmadılar anlamıyom.
vaktin mi yok:))))))))))))kızlar nabersiniz az önce chiccodan esimi aramıslar cumartesi saat 9 ila 12 arası
depo satısı varmıs tuzlada bilenler vardır eminim kısaca sölim cok uygunmus hersey
bebek arabası puset araba koltugu tekstil ayakkabı işde hersey yani cok uygunmus
5 .. 6 ayda bi oluyo bu indirim günü
beni merak eden arkadaslarım ben cok iyim hepinizi cook sevıyorum takip ediyorum ama yazamıyorum
örgü örüyorum ev işi falan vakdim olmuyo kendinize iyi bakın öpüyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?