benım kızımında adı almira
ben bugun amcama davetliyim balık yapcaklar:))))))
pırasa yarın var bende de
yapanlar
yapmayanalar
byee cnmm. Buraya 5dk uğrasan bile 1 saat kalıyosun:)) benimdeişim var zatenüff ya ev berbat ben koltuğa mıhlanıp kaldım. Valizlerim bile duruyor. Eşim aradı eve geliyormuş kalkayım bari yemek yapayım. Görüşürüz kızlar...
almira da çok güsellmiş
Kızlaaarrr bol böyle önü açık gecelikler war ya onlardan giyebilirisnizYa da bişi giymeyin canım nolcak sanki
Ay tamam sustum ya
yapanlar
yapmayanalar
balık mı ööğğkk iyimiş valla hergün biri davet etse :d:d:d valla kızı yolladınız fellik fellik geziyorsunuz heeee:d:d:d
Ne gurubu kızlar?
valla bilmem ki ben kendimden korkar oldum:)
vaktin mi yok:))))))))))))
defol uyuz karı
biz işte çalışalım yazalım sen yat kalk iki şiş dürt vaktim yok de:)
neyse
itekle kız acık ben öle yapıyorum:)))) hemen gdiyor.
kız sorma bunlar varya bunlar hala performans yapıyorlar..
Sennnnnnnnn
bekle biraz daha görürsün tekmeyi.
Benimkide dalgalanıyor kız
senin ruhuna hissine gazına emiiiiiiii
sende kuzunun öyküsü gibi ensonunda yiycen tekmeyi ozaman hissetcen. Yada kız dayanamayıp nahhhhhhhh çekecek ultrasonda sana.. Yeter be kadın hissettin işte gazmı bebek mi. Bebekkkkkkkkk aaaaaaa amma hakaret ettin kza. Ossurukla bebeği ayıramadın..:))))))
ayy kızz hemşeri sayılırz o zaman. benim anne baba çok dolaşmış. memleketim burası diyebilceim bi yer yoktu ben de artık Rizeliyim diorum. Şimal de kuzey demek ama eski türkçece. lazcada başka bişi kuzey bildiim kadarıyla. bide bizimkiler laz da deil. çamlıhemşinli.
valla bilmem ki ben kendimden korkar oldum:)
aaaaaaaa manyadı karı
heryanım şiş 1 karış bacak kalmış selülit ayol nereme giyiyim yada giymiyim:)) böööö
hahhahaha sıte ıkıye bolunduu kocasını arkadas gıbı gorenler bıde sey gıbı gorenler dıe hahaha:)
bebek ayol bebekk!!! çocuklarınız artık burdaıs dio siz ısrarla hissetmiosunuzz!!!
ben bu article'ı sevdim bebek hareketiyle ilgili.
Bebein ilk hareketi-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
bu arada esra erol dar siyah elbise giymiş. ççookkk seksi olmuş. 3 hafta var aramızda. ben de böyleydim 3 hafta önce ama çıkıo karnım artık yavaştan yukarıya doğru...
ayy hala güsel hala seksiyim allaaahımmm maşşaallaahhh nazar değmesin bana
ayy bende kocamı arkdas gibi görüyorum yaa sey yapmayı hic istemıom yaa
öpüşmek kooklasmakda istemııom ayy bazen aklıma geliyo haftalar gecmıs yazık diom adama :)
Hele ben
artık yemekte yiyemiyorum. midem sıkışıyo galiba hemen doyuyorum. sonra yediklerim yukarı gelmeye başlıyo.
nasıl nefes alıcam ben yaaa.
ayyy hiç halim olmuyo valla. kendimi taşıdığıma şükürler olsun. geri kalan beklesin azıcık. acelesi yok.
Ney gibi ney gib söylesene
Anam ben ruhsuzum ne desen haklısın :) Kocam diyo ki arada bi bebeğinle konuş, duygusal bi bağ kur bu ruhsuzluğun gider belki.. Sabah aradı, konuştun mu bebekle diyor, konuştum dedim.. Ne dedin diyor, "günaydın bebek" dedim diyorum, asker mi selamlıyorsun, yavrum kızım falan desene çocuğa diye azarladı benii :)
ooooo kötü. Neyse dikkat et kendine:))))) kız valla yok nete giremıom
herkese dert olmus bana gelmek istiyo kaynanam her gittigimde sana gelcem sana gelcem diyip duruyodu bu hafta getırdık 1 gün kaldı karı hic kalmam demıyo uyuz yaa nese temizlik yemek misafir
bi günde 12 kişi agırladım düsün artık :)
arada ce diyorum ama :d
anam ben ruhsuzum ne desen haklısın :) kocam diyo ki arada bi bebeğinle konuş, duygusal bi bağ kur bu ruhsuzluğun gider belki.. Sabah aradı, konuştun mu bebekle diyor, konuştum dedim.. Ne dedin diyor, "günaydın bebek" dedim diyorum, asker mi selamlıyorsun, yavrum kızım falan desene çocuğa diye azarladı benii :)
almira da çok güsellmiş
sağol canım benım
kızlaaarrr bol böyle önü açık gecelikler war ya onlardan giyebilirisnizya da bişi giymeyin canım nolcak sanki
ay tamam sustum ya
grupların adı Kocasına Evet diyenlerle
Dur diyenler
uhauahuahuaha
:))))) kız valla yok nete giremıom
arada ce deme girde konusak
herkese dert olmus bana gelmek istiyo kaynanam her gittigimde sana gelcem sana gelcem diyip duruyodu bu hafta getırdık 1 gün kaldı karı hic kalmam demıyo uyuz yaa nese temizlik yemek misafir
bi günde 12 kişi agırladım düsün artık :)
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
arada ce diyorum ama
ayy bende kocamı arkdas gibi görüyorum yaa sey yapmayı hic istemıom yaa
öpüşmek kooklasmakda istemııom ayy bazen aklıma geliyo haftalar gecmıs yazık diom adama :)
anama haftalarmı en fazla 2 gun gecer daha fazlası olmas olmas bu iş olamas 2 günden uzun süremez
ben bandırmalıyım cnm esım oralı merkezınde oturuyorlarrr...ama artık bızde oralı sayılırız kutuk gıttı orayaa:):):):)valla bızımkılerde laz olmadıklarını ıddıa edıyorlarr ama bnm esım tam laz bıde ovunur hehehhehe rızelıyım dıe:):)
ayyy rıze cok guzelll dımıı
ben bandırmalıyım cnm esım oralı merkezınde oturuyorlarrr...ama artık bızde oralı sayılırız kutuk gıttı orayaa:):):):)valla bızımkılerde laz olmadıklarını ıddıa edıyorlarr ama bnm esım tam laz bıde ovunur hehehhehe rızelıyım dıe:):)
ayyy rıze cok guzelll dımıı
Anam ben ruhsuzum ne desen haklısın :) Kocam diyo ki arada bi bebeğinle konuş, duygusal bi bağ kur bu ruhsuzluğun gider belki.. Sabah aradı, konuştun mu bebekle diyor, konuştum dedim.. Ne dedin diyor, "günaydın bebek" dedim diyorum, asker mi selamlıyorsun, yavrum kızım falan desene çocuğa diye azarladı benii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?