2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

üff ya ev berbat ben koltuğa mıhlanıp kaldım. Valizlerim bile duruyor. Eşim aradı eve geliyormuş kalkayım bari yemek yapayım. Görüşürüz kızlar...
byee cnmm. Buraya 5dk uğrasan bile 1 saat kalıyosun:)) benimdeişim var zaten

almira da çok güsellmiş

Kızlaaarrr bol böyle önü açık gecelikler war ya onlardan giyebilirisniz Ya da bişi giymeyin canım nolcak sanki
Ay tamam sustum ya

aaaaaaaa manyadı karı
heryanım şiş 1 karış bacak kalmış selülit ayol nereme giyiyim yada giymiyim:)) böööö

valla bilmem ki ben kendimden korkar oldum:)

vaktin mi yok:))))))))))))
defol uyuz karı
biz işte çalışalım yazalım sen yat kalk iki şiş dürt vaktim yok de:)
neyse

:))))) kız valla yok nete giremıom

herkese dert olmus bana gelmek istiyo kaynanam her gittigimde sana gelcem sana gelcem diyip duruyodu bu hafta getırdık 1 gün kaldı karı hic kalmam demıyo uyuz yaa nese temizlik yemek misafir
bi günde 12 kişi agırladım düsün artık :)

arada ce diyorum ama

Anam ben ruhsuzum ne desen haklısın :) Kocam diyo ki arada bi bebeğinle konuş, duygusal bi bağ kur bu ruhsuzluğun gider belki.. Sabah aradı, konuştun mu bebekle diyor, konuştum dedim.. Ne dedin diyor, "günaydın bebek" dedim diyorum, asker mi selamlıyorsun, yavrum kızım falan desene çocuğa diye azarladı benii :)

ayy bende kocamı arkdas gibi görüyorum yaa sey yapmayı hic istemıom yaa
öpüşmek kooklasmakda istemııom ayy bazen aklıma geliyo haftalar gecmıs yazık diom adama :)

ben bandırmalıyım cnm esım oralı merkezınde oturuyorlarrr...ama artık bızde oralı sayılırız kutuk gıttı orayaa:):):):)valla bızımkılerde laz olmadıklarını ıddıa edıyorlarr ama bnm esım tam laz bıde ovunur hehehhehe rızelıyım dıe:):)

ayyy rıze cok guzelll dımıı

valla bilmem ki ben kendimden korkar oldum:)

Hele ben
artık yemekte yiyemiyorum. midem sıkışıyo galiba hemen doyuyorum. sonra yediklerim yukarı gelmeye başlıyo.
nasıl nefes alıcam ben yaaa.

aaaaaaaa manyadı karı
heryanım şiş 1 karış bacak kalmış selülit ayol nereme giyiyim yada giymiyim:)) böööö

ayyy hiç halim olmuyo valla. kendimi taşıdığıma şükürler olsun. geri kalan beklesin azıcık. acelesi yok.

hahhahaha sıte ıkıye bolunduu kocasını arkadas gıbı gorenler bıde sey gıbı gorenler dıe hahaha:)

Ney gibi ney gib söylesene

selam kızlar 4 saat uyudum da geldim, kendime b de çorba yaptım ama hala pek iyi değilim..

ahahahaha bu ne yaa, seni pek narsist gördüm osylem, durumun parlak senin, kocayı erken çağırsaydın da akşamı beklemeseydiniz
burda herkes dediğin özelliklere sahip ki hamileler öyle değil mi

ayy bende kocamı arkdas gibi görüyorum yaa sey yapmayı hic istemıom yaa
öpüşmek kooklasmakda istemııom ayy bazen aklıma geliyo haftalar gecmıs yazık diom adama :)

ya cnm o outlet 5-6 ayda bırmı oluyomuss ben duymustum onu cok ucuzmus amaa sbahın korunde gıtmek gerekıyomus orayaa coook kalabalık oluyormuss

hahhahahaah koca gıbı gorenler dıım bareee kıbar olsun:)

ayy konuş bebekinlee
ben sizi bile anlatıorum otururken. tabi evde yalnız olmamın da faydası, yoksa kendi kendime konuşuo zanneder herkes
ama şarkı söyleyin, soru sorun, ne yiyelim kızım diyin. mutlu ossuuun!
artık duyuyolar biziii!!!

ooooo kötü. Neyse dikkat et kendine
bebeiş artık baya hareketli değilmi

ahahahaha kız bak ben seni tanımadan anladım:)))))))
çook komikti

almira da çok güsellmiş

sağol canım benım

kızlaaarrr bol böyle önü açık gecelikler war ya onlardan giyebilirisniz ya da bişi giymeyin canım nolcak sanki
ay tamam sustum ya

susma kıs susma

grupların adı Kocasına Evet diyenlerle
Dur diyenler
uhauahuahuaha

..........................evetttttttttttttttttttttttttttttt tabisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen öyle kaynanam rizeli kayınpeder artvınlı bnm 4 senelık evlıyım 6 defa gittimmmmmmmmmmmm

evet çok güseelll!!!
bende bazen benimki kesin laz diorum öyle fikirlerle gelio ki bazen! pratik adam uehuehue

bluebottle
ben beklerim kızz akşama kadar, o özleyince gelir zaten eve erkenden

koptum yaaa asker mi selamlıyon heeee çok güldüm valla
akşam akşam beni güldürdün ya
hadi neyse yine kaçtım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…