2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa bitane daha geldi
sen hangi grupsun. Ben o dediğiniz özellikleri 6 ay önce kaybettim

ooooo kötü. Neyse dikkat et kendine
bebeiş artık baya hareketli değilmi

ahahahaha kız bak ben seni tanımadan anladım:)))))))
çook komikti

He walla sen çözdün beni :))

koptum yaaa asker mi selamlıyon heeee çok güldüm valla
akşam akşam beni güldürdün ya
hadi neyse yine kaçtım ben

Hadi görüşürüzzzz , ben de kaçıcam yavaş yavaş servis saati yaklaşıyor...

susma kıs susma

..........................evetttttttttttttttttttttttttttttt tabisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen öyle kaynanam rizeli kayınpeder artvınlı bnm 4 senelık evlıyım 6 defa gittimmmmmmmmmmmm

bi sen anladın beni bu koca topicte canım ya! bu karılar kocalarına sırtlarını dönüp yatıolar, hatta aynı yatakta bile yatmıolar. kocalar kaçıp gitcek caroline'lere haberleri yok sora kardeş kardeş otururlar evde birbirlerine bakarak
hem çirkin de olsam şişko da olsam ne farkeder yani! kocam kel diye onla............
hahahahahahaa
bizimkiler rizeli ya bal kaymak fln tabiiiki eveeeeeeeeeeeettt dicez

aaaa bitane daha geldi
sen hangi grupsun. Ben o dediğiniz özellikleri 6 ay önce kaybettim

şekerim benim kocam rahat durmaz malesef :)) ilk aylarda yasaklıydı herif mahvoldu napayım ben de ona kıyamıyorum, arada benden de olmuyor değil ama o istemese aklıma gelmiyor bile artık :))
32.haftaya kadar serbest dedi doktor ama bakalım, sonrasında uzun bi süre yok napalım sabretsinler acık

hahaaaaaaa asker selamı
alemsin çilek güldürdün beni.

Neyin var üşüttün mü?

hahhahahaah koca gıbı gorenler dıım bareee kıbar olsun:)

İyi kıvırdın hadi hadiii...

20 lı haftalarda bebekler sadece ınce seslwerı duyarmıs bızım adam sesını bıle değiştirdı bu ne ask yarabbımmm:)

Benim kocişte inceltiyo sesini. çok konuşuyoruz biz kızımla.
çocuğun kafası şişiodur kesin :)

oleeyyy grup çogalıo bizim

ıyıaksamlarr ıyıbeklemelerrr ruhsuz ıkızımmmm::):):)

Gerçekten ruhsuz ikizleriz biz :) Bak isimlerimiz de karılıyor birbirine zaten :)))

Bol bol konuşun diyorlar, özellikle eşler konuşsun ki onların da sesini duyunca rahatlasınlar bebekler doğduklarında diyorlar. Bizimkini zaten sürekli duyuyorlar da
Ben konuşamıyorum yaa kendimi bi garip hissediyorum, en fazla işte "günaydın bebek, iyi akşamlar bebek" :)

koptum yaaa asker mi selamlıyon heeee çok güldüm valla
akşam akşam beni güldürdün ya
hadi neyse yine kaçtım ben
ne yaptın kız yemek.

hee sen öyle zannet ...
Kardeşmiş onu yapmazsam beni terk etcekse yürrüüüüüüüüüüü derim ben.
10 yıldır çekiyoruz birbirimizi 9 ay bekliycek hemde eşşekk gibi
benimkde ordu lu canım ben istersem olur bende de doğulu damarı var.. Yeirm onun laz damarını ben..
Okadar

kızlar bacak krampları başladı mı sizde?
bende olmadı daha

banada çok tuhaf geliyo bende konuşamıyorum hiç

slm kızlarrr okuyorum okuyorum ama genelde yazamıyorum pek buraya..nabersiniz...yawww egzersiz falan yapıyomusunuz kızlar ...bide çatlak oluştumu hiç sizde ben çatlaktan çok korkuyorum 13. haftadan beri göğüslerime ,karnıma , bide bacaklarımın ön üst kısmına phitolastil gel sürüyorum...benden 10 hafta büyük bi arkadaş var çok özenli olmasa da o da sürmüş bişeler ama akarsu gibi çatlağım var dedi çok tırstım..sizler ne alemdesiniz merak ettim...

HAHAHAHAHAHAHA

beklesin ayol seninki tamam!!! kızdırmiyim seni daha fazla ama, bekleyip beklemediğinden de emin olamassın ki
ama sen eli maşalıysan evde böyle korkusundan kapıdan değil, pencereden bakamıodur zavallı kocişin AĞAM!!!

Valla konuşuyoruz inşallah faydası vardır.

yok aman allah korusun ilk kızımda çok olurdu çığlık atardım sende oldumu

Evet son zamanlarda sıkça olmaya başladı.
Çığlık çığlığa kalıyorum. gözlerim yaşarıyor acısından.
Çaresi var mı acaba?

hehehhehe fmg:):)::)bizdeeeeeeeee ama koçiş daha cookkkk:)

Kociş çok seviyor. deli oluyor kızına.

Neyin var üşüttün mü?

evet canım ya 2 gündür belirtileri vardı da, dün akşamdan beri çok kötüyüm, öksürük bi başlayınca kesilmiyor. boğazımdan kan kokusu geliyor söylemesi ayıp, rapor verdi doktor eve geldim bugün.

o kadar eytt be helal olsun sana ağam benim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…