selam kızlar 4 saat uyudum da geldim, kendime b de çorba yaptım ama hala pek iyi değilim..
AhahahahaBu ne yaa, seni pek narsist gördüm osylem, durumun parlak senin, kocayı erken çağırsaydın da akşamı beklemeseydiniz
Burda herkes dediğin özelliklere sahip ki hamileler öyle değil mi
ooooo kötü. Neyse dikkat et kendine
bebeiş artık baya hareketli değilmi
ahahahaha kız bak ben seni tanımadan anladım:)))))))
çook komikti
koptum yaaa asker mi selamlıyon heeee çok güldüm valla
akşam akşam beni güldürdün ya
hadi neyse yine kaçtım ben
aaaa bitane daha geldi
sen hangi grupsun. Ben o dediğiniz özellikleri 6 ay önce kaybettim
susma kıs susma
..........................evetttttttttttttttttttttttttttttt tabisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen öyle kaynanam rizeli kayınpeder artvınlı bnm 4 senelık evlıyım 6 defa gittimmmmmmmmmmmm
He walla sen çözdün beni :))
Hadi görüşürüzzzz , ben de kaçıcam yavaş yavaş servis saati yaklaşıyor...
aaaa bitane daha geldi
sen hangi grupsun. Ben o dediğiniz özellikleri 6 ay önce kaybettim
Anam ben ruhsuzum ne desen haklısın :) Kocam diyo ki arada bi bebeğinle konuş, duygusal bi bağ kur bu ruhsuzluğun gider belki.. Sabah aradı, konuştun mu bebekle diyor, konuştum dedim.. Ne dedin diyor, "günaydın bebek" dedim diyorum, asker mi selamlıyorsun, yavrum kızım falan desene çocuğa diye azarladı benii :)
selam kızlar 4 saat uyudum da geldim, kendime b de çorba yaptım ama hala pek iyi değilim..
ahahahahabu ne yaa, seni pek narsist gördüm osylem, durumun parlak senin, kocayı erken çağırsaydın da akşamı beklemeseydiniz
burda herkes dediğin özelliklere sahip ki hamileler öyle değil mi
hahhahahaah koca gıbı gorenler dıım bareee kıbar olsun:)
20 lı haftalarda bebekler sadece ınce seslwerı duyarmıs bızım adam sesını bıle değiştirdı bu ne ask yarabbımmm:)
şekerim benim kocam rahat durmaz malesef :)) ilk aylarda yasaklıydı herif mahvoldunapayım ben de ona kıyamıyorum, arada benden de olmuyor değil ama o istemese aklıma gelmiyor bile artık :))
32.haftaya kadar serbest dedi doktor ama bakalım, sonrasında uzun bi süre yok napalım sabretsinler acık
He walla sen çözdün beni :))
Hadi görüşürüzzzz , ben de kaçıcam yavaş yavaş servis saati yaklaşıyor...
ıyıaksamlarr ıyıbeklemelerrr ruhsuz ıkızımmmm::):):)
hahaaaaaaa asker selamı
alemsin çilek güldürdün beni.
Neyin var üşüttün mü?
İyi kıvırdın hadi hadiii...
Benim kocişte inceltiyo sesini. çok konuşuyoruz biz kızımla.
çocuğun kafası şişiodur kesin :)
ne yaptın kız yemek.koptum yaaa asker mi selamlıyon heeee çok güldüm valla
akşam akşam beni güldürdün ya
hadi neyse yine kaçtım ben
bi sen anladın beni bu koca topicte canım ya! Bu karılar kocalarına sırtlarını dönüp yatıolar, hatta aynı yatakta bile yatmıolar. Kocalar kaçıp gitcek caroline'lere haberleri yokSora kardeş kardeş otururlar evde birbirlerine bakarak
Hem çirkin de olsam şişko da olsam ne farkeder yani! Kocam kel diye onla............
Hahahahahahaa
Bizimkiler rizeli ya bal kaymak fln tabiiiki eveeeeeeeeeeeettt dicez
bende olmadı dahakızlar bacak krampları başladı mı sizde?
Gerçekten ruhsuz ikizleriz biz :) Bak isimlerimiz de karılıyor birbirine zaten :)))
Bol bol konuşun diyorlar, özellikle eşler konuşsun ki onların da sesini duyunca rahatlasınlar bebekler doğduklarında diyorlar. Bizimkini zaten sürekli duyuyorlar da
Ben konuşamıyorum yaa kendimi bi garip hissediyorum, en fazla işte "günaydın bebek, iyi akşamlar bebek" :)
hahaaaaaaa asker selamı
alemsin çilek güldürdün beni.
Neyin var üşüttün mü?
İyi kıvırdın hadi hadiii...
Benim kocişte inceltiyo sesini. çok konuşuyoruz biz kızımla.
çocuğun kafası şişiodur kesin :)
hee sen öyle zannet ...
Kardeşmiş onu yapmazsam beni terk etcekse yürrüüüüüüüüüüü derim ben.
10 yıldır çekiyoruz birbirimizi 9 ay bekliycek hemde eşşekk gibi
benimkde ordu lu canım ben istersem olur bende de doğulu damarı var.. Yeirm onun laz damarını ben..
Okadar
kızlar bacak krampları başladı mı sizde?
Bol bol konuşun diyorlar, özellikle eşler konuşsun ki onların da sesini duyunca rahatlasınlar bebekler doğduklarında diyorlar. Bizimkini zaten sürekli duyuyorlar da
Ben konuşamıyorum yaa kendimi bi garip hissediyorum, en fazla işte "günaydın bebek, iyi akşamlar bebek" :)
yok aman allah korusun ilk kızımda çok olurdu çığlık atardım sende oldumu
hehehhehe fmg:):)::)bizdeeeeeeeee ama koçiş daha cookkkk:)
Neyin var üşüttün mü?
hee sen öyle zannet ...
Kardeşmiş onu yapmazsam beni terk etcekse yürrüüüüüüüüüüü derim ben.
10 yıldır çekiyoruz birbirimizi 9 ay bekliycek hemde eşşekk gibi
benimkde ordu lu canım ben istersem olur bende de doğulu damarı var.. Yeirm onun laz damarını ben..
Okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?