2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selaaaam!
çataklar için birsürü krem var eczanelerde. bende şimdilik sadece belimde var az ama hamilelikten önce de vardı zaten o çizgiler. ama çatlaklar genelde genetikmiş. annene bak çatlağı varsa çok büyük ihtimal sende de olur. o kremlerin çatlakları önlediğiyle ilgili bilimsel veri yomkuş malesef. sadece kaşınmaları fln önlüolarmış. bide gerilmeyi azaltıo. Çatlak olcaksa oluomuş yani MAAAleSEEFFff!!

kızlar bacak krampları başladı mı sizde?

kocamdan eminim diyenin aklından emin değilimdir canım.
En emin olduğum babamdı oda annemle beraber:)
o yüzden sütüne kalmış içinde varsa yapmak ben 10 kerede yapsam o yine caroline gider. Rahat ol sen..

ben de zor konuşuyorum yaa :)) garip geliyor aynen. belki ismine karar verirsek daha kolay olur..

ayyyyyyyy cılek valla guldurdun benııı allahta senı bu aksam guldursunn cnm:)

demi kız hemşo bunlar doğuluları tanımıyorlar herhalde:))))))))))

ayyy çok korkuyorum ertesi gün bile ağrırdı o bacağım ama magnezyum onu geçiriyor. Ben kullanamadım iğrenç geldi.. Di sor dr a

canım doktorunla konuş bence krampların tedavisi magnezyum muş bende başlamadı

hımm sorayım bakalım ne diyecek.

Geçmiş olsun canım. iyice dinlen çabuk iyileş :)

kocamdan eminim diyenin aklından emin değilimdir canım.
En emin olduğum babamdı oda annemle beraber:)
o yüzden sütüne kalmış içinde varsa yapmak ben 10 kerede yapsam o yine caroline gider. Rahat ol sen..

egeeeeeeeeeeeeee konus sana sonuna kadarrrrr katılıyorummmmmmmmmmmmm cok haklıısınn canımmmm.......

demi kız hemşo bunlar doğuluları tanımıyorlar herhalde:))))))))))

yok canım bizi bizden başkası tanımaz:)))
10 yıllık hayat arkadaşın, bi hamilelikte gidecekse bence de güle güle..
benim eşim de beni çok güzel bulur herkesin eşini güzel bulduğu gibi..ama hep der ben seni fiziki şeyler için mi seviyorum diye.. yoksa zaten o zaman 60 yaşından sonra yollar ayrılır yani.. dünya güzeli de olsan nafile bi yaştan sonra..

ay annemin karnında yok sadece birazcık bacaklarında var ama ben pek fizik olarak anneme benzemiyorum..bide karnım sipsivri sivrilcek gibi görünüyo benim..aşırı zayıftım ben gebelikten önce 172 cm ye 50 51 kilo geliyodum..şimdi 58 falan geliyorum fazlamıki sizce yaa siz kaç kilo aldınız kızlar yaaa yoksa çatır çatır çatlıcammı yaa ooooyyy

egeeeeeeeeeeeeee konus sana sonuna kadarrrrr katılıyorummmmmmmmmmmmm cok haklıısınn canımmmm.......

uheuheuheueh nooldu ya niye köpürttünüz kahveleri
kimse emin olamaski kimseden, ben de onu diorum. saygı duyarım hayırlara.
ama risk var risk... caroline'e gitme riski artıo şekerim onu diorum ben sadece, yoksa risk 10 kere deil 100 kere yapanda da var!

ahahaha ver gazı evladım ver gazıı
öyslemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yedim senii buraya gel.
Bu akşam aklına geliyim tam ozaman:))))))))))))))))))) motivasyon sıfıra düşsün:))))

ahahaha ver gazı evladım ver gazıı
öyslemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yedim senii buraya gel.
Bu akşam aklına geliyim tam ozaman:))))))))))))))))))) motivasyon sıfıra düşsün:))))

ayy dedim ya geceliğimi bu gece senin için giycem. aklıma geliceksin tabiiki, motivasyonumu bile artırcaksın emin ol şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…