slm kızlarrr okuyorum okuyorum ama genelde yazamıyorum pek buraya..nabersiniz...yawww egzersiz falan yapıyomusunuz kızlar ...bide çatlak oluştumu hiç sizde ben çatlaktan çok korkuyorum13. haftadan beri göğüslerime ,karnıma , bide bacaklarımın ön üst kısmına phitolastil gel sürüyorum...benden 10 hafta büyük bi arkadaş var çok özenli olmasa da o da sürmüş bişeler ama akarsu gibi çatlağım var dedi çok tırstım..sizler ne alemdesiniz merak ettim...
kızlar bacak krampları başladı mı sizde?
hahahahahahaha
Beklesin ayol seninki tamam!!! Kızdırmiyim seni daha fazla ama, bekleyip beklemediğinden de emin olamassın ki
Ama sen eli maşalıysan evde böyle korkusundan kapıdan değil, pencereden bakamıodur zavallı kocişin ağam!!!
Bol bol konuşun diyorlar, özellikle eşler konuşsun ki onların da sesini duyunca rahatlasınlar bebekler doğduklarında diyorlar. Bizimkini zaten sürekli duyuyorlar da
Ben konuşamıyorum yaa kendimi bi garip hissediyorum, en fazla işte "günaydın bebek, iyi akşamlar bebek" :)
Gerçekten ruhsuz ikizleriz biz :) Bak isimlerimiz de karılıyor birbirine zaten :)))
Bol bol konuşun diyorlar, özellikle eşler konuşsun ki onların da sesini duyunca rahatlasınlar bebekler doğduklarında diyorlar. Bizimkini zaten sürekli duyuyorlar da
Ben konuşamıyorum yaa kendimi bi garip hissediyorum, en fazla işte "günaydın bebek, iyi akşamlar bebek" :)
demi kız hemşo bunlar doğuluları tanımıyorlar herhalde:))))))))))evet canım ya 2 gündür belirtileri vardı da, dün akşamdan beri çok kötüyüm, öksürük bi başlayınca kesilmiyor. Boğazımdan kan kokusu geliyor söylemesi ayıp, rapor verdi doktor eve geldim bugün.
O kadar eytt be helal olsun sana ağam benim :)))
ayyy çok korkuyorum ertesi gün bile ağrırdı o bacağım ama magnezyum onu geçiriyor. Ben kullanamadım iğrenç geldi.. Di sor dr avalla konuşuyoruz inşallah faydası vardır.
Evet son zamanlarda sıkça olmaya başladı.
çığlık çığlığa kalıyorum. Gözlerim yaşarıyor acısından.
çaresi var mı acaba?
Kociş çok seviyor. Deli oluyor kızına.
canım doktorunla konuş bence krampların tedavisi magnezyum muş bende başlamadı
evet canım ya 2 gündür belirtileri vardı da, dün akşamdan beri çok kötüyüm, öksürük bi başlayınca kesilmiyor. boğazımdan kan kokusu geliyor söylemesi ayıp, rapor verdi doktor eve geldim bugün.
kocamdan eminim diyenin aklından emin değilimdir canım.
En emin olduğum babamdı oda annemle beraber:)
o yüzden sütüne kalmış içinde varsa yapmak ben 10 kerede yapsam o yine caroline gider. Rahat ol sen..
demi kız hemşo bunlar doğuluları tanımıyorlar herhalde:))))))))))
selaaaam!
çataklar için birsürü krem var eczanelerde. bende şimdilik sadece belimde var az ama hamilelikten önce de vardı zaten o çizgiler. ama çatlaklar genelde genetikmiş. annene bak çatlağı varsa çok büyük ihtimal sende de olur. o kremlerin çatlakları önlediğiyle ilgili bilimsel veri yomkuş malesef. sadece kaşınmaları fln önlüolarmış. bide gerilmeyi azaltıo. Çatlak olcaksa oluomuş yani MAAAleSEEFFff!!
çok sağol canım hakkaten çok zormuş ya, sen de geçenlerde hastalanmıştın, ege kuzu derken hepimiz bi hafta böyle grip geçirdik ya..Geçmiş olsun canım. iyice dinlen çabuk iyileş :)
egeeeeeeeeeeeeee konus sana sonuna kadarrrrr katılıyorummmmmmmmmmmmm cok haklıısınn canımmmm.......
egeeeeeeeeeeeeee konus sana sonuna kadarrrrr katılıyorummmmmmmmmmmmm cok haklıısınn canımmmm.......
kızlarrrrrrrrrr ıyıaksamlarrrrrrrrrrrrrrr
çok sağol canım hakkaten çok zormuş ya, sen de geçenlerde hastalanmıştın, ege kuzu derken hepimiz bi hafta böyle grip geçirdik ya..
ahahaha ver gazı evladım ver gazıı
öyslemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yedim senii buraya gel.
Bu akşam aklına geliyim tam ozaman:))))))))))))))))))) motivasyon sıfıra düşsün:))))
Bu akşam aklına geliyim tam ozaman:))))))))))))))))))) motivasyon sıfıra düşsün:))))
kızlarrrrrrrrrr ıyıaksamlarrrrrrrrrrrrrrr
ama risk var risk...caroline'e gitme riski artıo şekerim onu diorum ben sadece, yoksa risk 10 kere deil 100 kere yapanda da var!
ayy dedim ya geceliğimi bu gece senin için giycem.Aklıma geliceksin tabiiki, motivasyonumu bile artırcaksın emin ol şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?