2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

riski minimize ediorum canım ya! güven konusunda fikrim bende saklı... kendimi ve kocamı övmeyi sefmem de ama fazla güvenmemek lasım 6 ay uzun zaman

kendine güvenen risk falan düşünmez şekerim,
kendini geçen sayfalarda yeterince övdün bence seksiyim de güzelim de falan da filan da daha ne kadar övcen kendini

neyse ben çkıyorum fıstıklar, akşam akşam neler konuşuyoruz yaa..

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem..
Deli diyorlar bana desinler değişemem..
Desinler değişemem desinler değişemem..

Hayatta en zor olan bir insanı tanımak..
Kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak..

Sevgi anlaşmak değildir nedensizce sevilir..
Bazen küçük bir an için ömür bile verilir..

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem..
Deli diyorlar bana desinler değişemem..
desinler değişemem desinler değişemem..

Daha yolun başındasın değişirsin diyorlar..
Oysa sana çıkıyor bildiğim bütün yollar..

Sevgi anlaşmak değildir nedensizce sevilir..
Bazen küçük bir an için ömür bile verilir...

canım risk var diye hayır diyosunuz ya kocaya
övmeyi sevmem derken dalga geçtim kendimle ayol seksiyim güzelim kocam da beni çok sefio... en sadık koca benim koca! pembe de giyerim kırmızı da!

kızlar işlerimi toparlıyım da
mesaiye kalmayayım hepinizi kocaman öptüm.
yarın sabah görüşürüz canlarım

yaww koca muhabbetine iyi kaptırmışsınız eyi hoş da çatlakınız var mı yawww bi deyiverin napıyosunuz önlem olarak başka hıııı bakın bu da dolaylı olarak kocayla elaaakalı...

bu arada benimde eşime hiç yaklaşasım yok bu anlamda hep sarılsın saçımı okşasın felan istiyom ama o işe gelinciii hiç kendimi rahat hisstmiyorum kocaman karnımla yaa..

ben çatlaklarla ilgli yazmıştım sana:
çataklar için birsürü krem var eczanelerde. bende şimdilik sadece belimde var az ama hamilelikten önce de vardı zaten o çizgiler. ama çatlaklar genelde genetikmiş. annene bak çatlağı varsa çok büyük ihtimal sende de olur. o kremlerin çatlakları önlediğiyle ilgili bilimsel veri yomkuş malesef. sadece kaşınmaları fln önlüolarmış. bide gerilmeyi azaltıo. Çatlak olcaksa oluomuş yani MAAAleSEEFFff!!

canım risk var diye hayır diyosunuz ya kocaya
övmeyi sevmem derken dalga geçtim kendimle ayol seksiyim güzelim kocam da beni çok sefio... en sadık koca benim koca! pembe de giyerim kırmızı da!

ay kocası kendisini seven bir kadın var burda vaaayyy beee anlatsana nasıl oluyor kocan seni sevince, bizimkiler bizi hiiiç sevmiyo da ondan soruyorum
emin ol senden daha çok beraber oluyorumdur eşimle, ama hayatımda o kadar övüneceğim şeyim var ki gelip de yatak maceralarımı bunları burda saatlerce konuşma ihtiyacım yok..eşimle neler yaşadığımı onun karşısında neler giydiğimi anlatmak bana çok basit geliyor hayatım..
dedklerinde çelişiyorsun, risk var diye kocasıyla birlikte olan profili çiziyorsun farkında değilsin :)

Son düzenleme:

canım saolasın senin yazını okumuştum ..da birasss heyecanlıyım heralde herkeslerden yorum bekliyorum...tabi topike bissürü zaman bişe yazmazsam böle unutulurum:)

canım saolasın senin yazını okumuştum ..da birasss heyecanlıyım heralde herkeslerden yorum bekliyorum...tabi topike bissürü zaman bişe yazmazsam böle unutulurum:)

canım çatlaklar için genetik diyorlar ama ipek mesela çatlakları çok erken başladı, kremle azaldığını söyledi. en iyisi doktoruna danışmak. ben de bi arkadaşım aktarda karışım yaptırmış önce ondan mı alsam dedim ama sonra içime sinmedi tüylenme falan yapar diye.. doktoruma danışıcam..annemde de halamda da hiç çatlak olmamış, inşallah bende de olmaz diye dua ediyorum:)

inşallah olmaz yaa valla kıllanma falan umrumda diil bi epilasyona bakar da bu mübarek çatlakların çaresi yo işte olduktan sonra..nesse..inşallah sende de olmassss hiçbirimizde de:)

seninle espri anlayışın hakkında ya da üstte yazdıklarının içeriği ve fikri hakkında konuşmak da saçma tabi bu söylediklerinin üzerine!
herkes gülüp geçerken, şaka olduğunu anlarken, senin bu kadar sinirlenmeni gerektirecek ne war diye düşünürken, bu yazdıklarınla anladım az çok... sen anlatmak istemişsin galiba... neyse öğrenmiş olduk...
ben sakin, anlayışlı, sevimli, huzurlu ve bazen esprili bi şekilde yazışırken, senin bu asabiyetinin nedenini de hamileliğine bağlıorum...
latife olsun diye bi arkadaşın gecelikle ilgili anısını beğenip, hamilelikte cinsellik gibi bazılarına göre TABU olarak nitelendirilen bi konu hakkında fikrimi söyleyerek, bazen birilerini kızdırmak için espriler yaparak, birilerini sinirlendirdiysem özür dilerim...

iyi akşamlar herkese...

Ruhunuz güsel olsun...

herkes gülüp geçmedi canım, herkes sana artık dur demeye çalıştı kibarca ama sen ısrarla devam ettirdin anlamadın..egeye sardın sonra da bana..aylardır buradayım ben, kendinden kocasından bilmemnesinden senin kadar bahseden övünen görmedim asabiyet değil benimki, böyle kendini beğenen insanlardan normalde de hiç hoşlanmam hamileyken de hiç hoşlanmam kusura bakma..kendin de demişsin kızdırmak için diye..niye kızdırıyosun ki birilerini?
anlayışlı sevimli huzurluymuş.. bilmemne bunlar ne yaaa :))) hala kendini övüyosun bi git allah aşkına yaaa :))) ben gayet huzurluyum canım, sen benim huzurumu bozabilecek biri değilsin..

Son düzenleme:

huehuehe asabi olmadığını mı iddaa ediosun hala! sakin şekerim... insan kendini sever, sen de beni sevmek zorunda deilsin... ama gerek yok gerginliğe...
övünen ben değilim bahsettiğin konuda...
"emin ol senden daha çok beraber oluyorumdur eşimle..." bunu yazan sensin...

bebeğin de sen de huzurlu olun... kimseyi kızdırmak istemem...

ben gayet sakinim canım bebeğim de ben de çok huzurluyuz sen hiiiiiiç tasalanma... senin gibilere haddini bildirince huzurum daha da artıyor :))
bunlarla övünülmez diye yazdım ben onu.anlayamamışsın..normal karşılıyorum..
seninle bir daha mutahap olmak istemiyorum, cevap vermemeni rica ediyorum..hadi eyvallah..

BLUEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CANIMMMM
ÖYSLEM
CANIMMMM
İYİSİNİZ DEMİİİİİ
BEN AĞAYIM BEN NE DERSEM O OLUR SUSUN BAKALIMM SÜRERİM SİZİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…